پنجشنبه, ۳۰ فروردین(۱) ۱۴۰۳ / Thu, 18 Apr(4) 2024 /
           
فرصت امروز

تایمز هایر اجوکیشن، گزارش «نظرسنجی جهانی استخدام فارغ التحصیلان دانشگاه ها» سالانه  اش را منتشر کرد، این گزارش در واقع یک رتبه بندی از بهترین دانشگاه هایی است که فارغ التحصیلانی را با بهترین چشم اندازهای شغلی به جامعه تحویل می دهند. داده های این گزارش از یک نظرسنجی گسترده از مسئولان استخدام و مدیران عامل و نیز براساس طیفی از عوامل مؤثر که می توانند به یک فارغ التحصیل امکان استخدام شدن بدهند جمع آوری شدند.

مهارت ها و تجربه هایی که برای قابلیت استخدام از همه مهم تر به حساب می آمدند، شامل تجربه حرفه ای، درجه بالایی از تخصص، مهارت در حداقل دو زبان خارجی، فعالیت های فوق برنامه، سابقه تحصیلی عالی و فارغ التحصیل شدن از یک دانشگاه برتر می شدند. در حالی که دانشگاه های ایالات متحده، بریتانیا و ژاپن در صدر این رتبه بندی قرار دارند و به موسسات دیگری از اروپا، آمریکای شمالی و آسیا نیز رتبه هایی اختصاص یافت.

بیایید به رتبه بندی ۲۱ دانشگاه بهترین جهان با جذب بیشترین فارغ التحصیلان در بازار کار نگاهی بیندازیم.

 1. مؤسسه فنی کالیفرنیا، ایالات متحده

پردیس پاسادنا که با نام «فنکده» نیز از آن یاد می شود، به عنوان مرکز تحقیقات علوم و مهندسی شناخته می شود. این دانشگاه در رتبه بندی کلی دانشگاه های جهان درسال ۲۰۱۶، در جایگاه دوم قرار گرفت و واقعاً بهترین دانشگاه با جذب بیشترین فارغ التحصیلان در بازار کار است.

۲. مؤسسه فناوری ماساچوست، ایالات متحده

این دانشگاه تحقیقاتی خصوصی که در سال ۱۸۶۱ تأسیس شد، در نظر دارد «دانش را توسعه دهد و دانشجویان را در حوزه های علوم، فناوری و دیگر رشته های مطالعاتی برای سودرسانی احسن به کشور و جهان امروز آماده کند.» این دانشگاه مدعی است که ۸۵ برنده جایزه نوبل و ۵۸ برنده مدال ملی علوم را در بین فارغ التحصیلان خود و جایگاه عالی ای در فهرست بهترین دانشگاه با جذب بیشترین فارغ التحصیلان در بازار کار دارد.

۳. دانشگاه هاروارد، ماساچوست، ایالات متحده

هاروارد، یکی از معتبرترین دانشگاه های جهان، در بین فارغ التحصیلان خود بیش از ۴۵ برنده جایزه نوبل و ۳۰ نفر از سران دولت ها را دارد و جایگاه سوم را در رتبه بندی بهترین دانشگاه با جذب بیشترین فارغ التحصیلان در بازار کار دارد.

۴. دانشگاه کمبریج، بریتانیا

چهارمین و قدیمی ترین دانشگاه بازمانده  در جهان ۱۵۰ دانشکده در قالب شش مدرسه دارد؛ هنر و علوم انسانی، علوم بیولوژیکی، پزشکی بالینی، علوم انسانی و اجتماعی، علوم فیزیکی و فناوری. این دانشگاه در بین بهترین دانشگاه های جهان در حوزه علوم فیزیکی و علوم زیستی قرار دارد.

۵. دانشگاه استنفورد، کالیفرنیا، ایالات متحده

این ناحیه نزدیک استنفورد که به فاصله کمتر از یک ساعت از سانفرانسیسکو قرار دارد به خاطر روحیه کارآفرینی اش معروف است و با مرکز فناوری سیلیکون ولی ارتباط نزدیکی برقرار کرده است.

۶. دانشگاه ییل، کنتیکت، ایالات متحده

این دانشگاه تحقیقاتی معتبر عضو آیوی لیگ یکی از چند دانشگاه فهرست موجود است که از یک برنامه علوم مقدماتی پیروی می کند. دانشجویان لیسانس از برنامه آموزشی تبعیت می کنند که پیش از انتخاب یک رشته گروه آزمایشی خاص، علوم انسانی و هنر، علوم و علوم اجتماعی را پوشش می دهد.

۷. دانشگاه آکسفورد، بریتانیا

آکسفورد قدیمی ترین دانشگاه جهان انگلیسی زبان است و شواهدی از تدریس در آن یافت شده است که به سال ۱۰۹۶ برمی گردد. فهرست فارغ التحصیلان آن شامل ۲۶ نفر از برندگان جایزه نوبل و بیش از ۳۰ رهبر جهان امروز می شود؛ از جمله بیل کلینتون و آنگ سان سو چی.

۸. دانشگاه فنی مونیخ، آلمان

از فارغ التحصیلان این دانشگاه که در علوم طبیعی متخصص هستند می توان رادولف دیزل، مخترع موتور دیزل را نام برد.

۹. دانشگاه پرینستون، نیوجرسی، ایالات متحده

پرینستون یکی از دانشگاه های پیشرو عضو آیوی لیگ است و به خاطر آموزش و تحقیقاتش مورد تحسین است. این دانشگاه کمتر از ۱۰ هزار دانشجو دارد، که ۹۸درصد از آنها در پردیس آن زندگی می کنند.

۱۰. دانشگاه توکیو، ژاپن

این مؤسسه تحقیقاتی پیشرو از یک نسبت کارمند به دانشجوی هفت برخوردار است که در بین دانشگاه های فهرست حاضر یکی از پایین ترین ها است. همچنین یکی از چند دانشگاه فهرست ما است که در درجه اول برنامه های علوم مقدماتی را ارائه می دهد.

۱۱. دانشگاه بوستون، ماساچوست، ایالات متحده

این دانشگاه تحقیقاتی خصوصی از طریق ۱۸ مدرسه و دانشکده در دو پردیس شهری مدارک پزشکی، کسب و کار و حقوق به دانشجویان ارائه می دهد.

۱۲. دانشگاه کلمبیا، نیویورک، ایالات متحده

این دانشگاه تحقیقاتی خصوصی عضو آیوی لیگ واقع در شمال غربی منهتن است که می توان در بین فارغ التحصیلان آن که برنده جایزه نوبل شده اند از رئیس جمهوری آمریکا باراک اوباما و اقتصاد دان جوزف استیگلیتز نام می برد.

۱۳. دانشگاه علوم و فناوری هنگ کنگ

این دانشگاه که درسال ۱۹۹۱ تأسیس شده است، توجه و تأکید ویژه ای بر علوم، فناوری، مهندسی و مدیریت کسب و کار دارد.

۱۴. دانشگاه تورنتو، کانادا

این دانشگاه که در سال ۱۸۲۷ تأسیس شده است، به بیش از ۶۰ هزار دانشجو، بیش از ۹۰۰ دوره آموزشی ارائه می دهد. این دانشگاه به عنوان مرکز نوآوری و پژوهش شناخته می شود و زادگاه دستاوردهای علمی شامل کشف انسولین و ابداع میکروسکوپ الکترونی بوده است.

۱۵. دانشگاه ملیسنگاپور

گل سر سبد دانشگاه های سنگاپور، شامل ۱۷ مدرسه در سه پردیس است. این دانشگاه به خصوص دانشکده های مهندسی و فناوری قدرتمندی دارد.

۱۶. امپریال کالج لندن، بریتانیا

این دانشکده حدود ۱۵۰۰۰ دانشجو و ۸۰۰۰ پرسنل دارد و بر حوزه های علوم، مهندسی، پزشکی، و کسب و کار تمرکز دارد.

۱۷. دانشگاه پکینگ، پکن، چین

پکینگ یکی از اعضای لیگ  C۹ است؛ گروهی از ۹ دانشگاه زبده در چین. در بین فارغ التحصیلان این دانشگاه از مائو زدونگ، پدر و بنیانگذار مستبد جمهوری خلق چین نام می برند.

۱۸. دانشگاه مک گیل، مونترال، کانادا

مک گیل، یکی از سه دانشگاه انگلیسی در کبک فرانسوی زبان است و تقریباً ۴۰ هزار دانشجو را پذیرش کرده است. این دانشگاه درسال ۱۸۲۹ به عنوان دانشکده پزشکی تأسیس شد و به کسب تخصص در این حوزه ادامه داده است.

۱۹. دانشگاه کالیفرنیا در برکلی، ایالات متحده

این دانشگاه تحقیقات عمومی به عنوان یکی از معتبرترین دانشگاه های دولتی در ایالات متحده به شمار می رود. استادان دانشکده های آن بیشتر در رشته های فیزیک، شیمی و اقتصاد برنده ۱۹ جایزه نوبل شده اند.

۲۰. مؤسسه فناوری توکیو، ژاپن

مانند بسیاری دیگر از موسسات نزدیک به صدر فهرست، فناوری توکیو در زمینه علوم و مهندسی تخصص دارد. دانشجویان به عنوان اعضای آزمایشگاه فعالیت و اغلب با پژوهشگران ارشد همکاری می کنند.

۲۱. HEC پاریس، فرانسه

مدرسه کسب و کار فرانسه در زمینه آموزش و تحقیق در حوزه مدیریت کسب و کار تخصص دارد. این دانشگاه به خاطر چشم انداز بین المللی اش در رتبه بندی دانشگاه های جهان درسال ۲۰۱۶ نمره فوق العاده بالایی کسب کرده است.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/kU5vnY91
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کاردستگاه برش لیزرابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورتقویم رومیزیقیمت ورق گالوانیزهخرید قسطیتعمیر کاتالیزورخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرام
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه