شنبه, ۲۹ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Sat, 18 May(5) 2024 /
           
فرصت امروز

گلدمن و نل باف سازندگان برند honesttea هستند که یک ایده را به یک کسب و کار ۱۰۰میلیون دلاری تبدیل کردند. در این نوشتار به نقل از بازده ۱۰ اصل را به شما معرفی می کنیم که از نظر آنها برای ساختن کسب و کار میلیاردی و بسیار موفق ضروری هستند.

۱- «چیزی بسازید که به آن باور دارید – زیرا نخستین گام ساختن کسب و کار میلیاردی همین است. »

درست مانند گلدمند و نل باف، من نیز با تجربه بیش از ۳۰ سال کارآفرینی، یک درس خوب گرفته ام. وقتی تنها هستید و در یک اتاق تاریک نشسته اید و به این موضوع فکر می کنید که چرا کسب و کارتان شکست خورده است، تنها یک چیز وجود دارد که قدرت به پیش بردن شما را دارد؛ به هدف تان ایمان داشته باشید.

۲- «به بهسازی ۱۰درصد فکر نکنید. تغییرات اساسی ایجاد کنید و متفاوت شوید.»

بله، در جامعه امروز محصولات، خدمات و شرکت های جالبی از طریق کارآفرینی تولید می کنیم. شرکت Honesttea همراه با تغییرات دنیا تغییر کرد و اکنون نسبت به زمانی که شروع به فعالیت کرد کاملاً متفاوت است. ولی اگر به اطراف تان نگاه کنید، خواهید دید بسیاری از کسب و کارها تقلیدی از دیگران هستند. به دام آنها نیفتید. خوب کندوکاو کنید و همین الان تصمیم بگیرید چیزی را متفاوت تولید کنید و کاملاً متفاوت باشید.

۳- «آمادگی این مسئله را داشته باشید که از محصول یا خدمت یا حتی شرکت تان کپی برداری شود. تا زمانی که نتوانید با این موضوع کنار بیایید کسب و کارتان را شروع نکنید.»

اگر ایده شما برای ساختن کسب و کار میلیاردی کاملاً متفاوت است و در بازار موفق خواهد شد، پس منتظر باشید کپی بردارها وارد عمل شوند. چگونه می توانید در مبارزه با یک حریف سنگین وزن جان سالم به در ببرید؟ کلید موفقیت شما عبارت است از «ابداعات مداوم». اگرچه می توانید از مسیر ما پیروی کنید یا یک نفر از این رقبا طرح دوستی بریزید و بگذارید سهام شرکت شما را بخرند.  (شرکت کوکاکولا در ۲۰۱۱ honesttea را خرید).

۴- «برای مواقع بدشانسی یا اشتباهاتی که رخ می دهند اندوخته مالی داشته باشید.»

توصیه خوبی است، ولی بعضی اوقات انجام دادن چنین کاری بسیار سخت است. استارت آپ ها یا شرکت ها در حال رشد چه اندوخته های نقدی باید کنار بگذارند؟ گلدمن و نیل  باف به نکته خوبی اشاره کرده اند – تا جایی که می توانید با دقت خرج کنید و پول یا انرژی را هدر ندهید. شما می توانید از اشتباهات و بدشانسی های سر راه تان با موفقیت عبور کنید، پس دلی پرجرأت و پرانرژی داشتن می تواند در این مسیر به شما کمک کند.

۵- «تا زمانی که به فروش دست نیافته اید، کنترل شرکت را از دست ندهید.»

برخی کارآفرینان به راحتی تحت تأثیر قرار می گیرند و با وسوسه رشد بیشتر از طریق جذب سرمایه کنترل شرکت را رها می کنند. اگر کنترل شرکت را رها کنید تا با ریسک از دست دادن فرهنگ و چشم انداز شرکتی که ساخته اید مواجه شوید. اگرچه شرکت honesttea از ابتدا سرمایه جذب کرده بود، ولی همیشه بنیانگذاران آن در جایگاه هدایت گر باقی ماندند.  (و بله، درست است – گلدمن همچنان می تواند به عنوان مدیرعامل honesttea  به سوی چشم انداز خود حرکت کند، ولی رئیس او در شرکت کوکا کولا هر زمان که بخواهد می تواند به کارهای او «نه» بگوید. پس،  کنترل حقیقی شرکت را برای همیشه از دست داده است).

۶- «بر سر چیزهای بزرگ و کلی توافق نکنید – در همه چیز به توافق برسید.»

چشم انداز، هدف و ارزش های اصلی. اینها را بر سنگ بتراشید و از آنها تخطی نکنید. ولی انعطاف در گزاره های ارزشی، محصولات، و خدماتی که می سازید تا به هدف تان برسید از اهمیت بالایی برخوردار هستند. بسیاری از کارآفرینان نمی توانند به خواسته های مشتریان شان تن بدهند و «تسلیم بازار شوند.»

۷-«راهی برای دستیابی به اهداف تان بیابید که بودجه کمی نیاز داشته  باشد – سپس آن عدد را نصف کنید.»

درست است – قبلا هم این موضوع به گوش تان خورده است. توصیه من این است که از روز اول سیاست صرفه جویی را در شرکت تان اعمال کنید. دفتر کار رؤیایی در کار نیست. از بروشورهای کاملاً رنگی خبری نیست. تا زمانی که به فرمول مخفی موفقیت دست پیدا کنید، هدف شما این است که در بازار باقی بمانید. مصرف کردن بودجه هیچ چیزی برای تان به ارمغان نمی آورد جز اینکه به سرعت مرگ شما را در بازار جلو می اندازد.

۸- «این یک ماراتن است نه دو سرعت.»

ساختن کسب و کار میلیاردی نه برای دل ربایی است و نه برای نشان دادن سرعت. صعود به اورست در این سه گام ساده انجام نمی شود: ۱- تصمیم بگیرید می خواهید این کار را انجام دهید، ۲- بدون نیاز به هیچ گونه آمادگی به نپال بروید، ۳- ظرف مدت ۱۲ دقیقه به راحتی از کوه بالا بروید. سیستم را برای بلند مدت بسازید و بر گام ها کوتاه و به هم پیوسته تمرکز کنید. (برای صعود به اورست به ۲۶، ۳۶۴ گام ۱۷.۷۸ سانتیمتری نیاز دارید.)

۹- «از خانواده تان، کارمندان تان و سلامت روحی و روانی خودتان مراقب کنید – اگر به طور منظم نمی خندید یا لبخند نمی زنید، خودتان را واسنجی کنید.»

۱۰- «شرکت و برندتان را آن گونه بسازید که گویی برای همیشه مالک آن خواهید بود.»

آیا در آینده ممکن است شرکت یا برندتان را بفروشید؟ ممکن است. آیا تنها دلیلی که باعث شده است این کسب و کارتان را بسازید فروش آن است؟ حتماً این طور نیست. وقتی با علاقه و هدف یک کسب و کار را شروع می کنید و آن را می سازید و به حل مشکلات مشتریان تان بها می دهید و از این رو یک کالا یا خدمت ارزشمند را به آنها تحویل می دهید، پس شرکت بسیار ارزشمندی ساخته اید. کسانی که با هدف فروش کسب و کار آن را راه می اندازند به ندرت به موفقیت می رسند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/TJWoGtNp
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبول
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه