شنبه, ۱ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Sat, 20 Apr(4) 2024 /
           
فرصت امروز

ارز دیجیتال به سرعت در حال پیشرفت است، پس از تلگرام حال نوبت فیس‎بوک شده تا ارز دیجیتال خود را برای واتس‎اپ عرضه کند.

فیس‎بوک در حال ساخت و توسعه یک نوع ارز دیجیتالی برای پیام رسان خود، واتس‎اپ، است که برای کاربران انتقال پول درون برنامه ای را فراهم می کند. براساس شنیده ها، تمرکز اصلی این ارز بر بازار هند خواهد بود.

فیس بوک برای واتس اپ ارز دیجیتال توسعه می دهد

به گزارش زومیت، براساس منابع ناشناس، Facebook در پی ایجاد نوعی ارز پایدار (Stablecoin)، است که برمبنای دلار آمریکا تنظیم می شود تا از نوسانات شدید مشابه سایر ارزهای دیجیتال جلوگیری شود. این شرکت هنوز راه درازی برای عرضه اولین ارز دیجیتال خود دارد زیرا هنوز در حال کار روی استراتژی های خود است.

پس از آنکه در سال ۲۰۱۴، فیس‎بوک مدیر سابق پی پال یعنی دیوید مارکوس را به عنوان مدیر پیام رسان خود معرفی کرد، انتظار می رفت که در حال برنامه ریزی برای پیشرفتی در زمینه های مالی پیام رسان واتس‎اپ است. در ماه مه، مارکوس مدیر بخش بلاک چین شد و براساس داده های لینکدین فیس‎بوک، این شرکت حدود ۴۰ نفر را در این قسمت استخدام کرده است. مانند بسیاری از شرکت های دیگر، فیس‎بوک در حال برنامه ریزی برای استفاده از قدرت عظیم تکنولوژی جدید Blockchain است. این تیم ۴۰ نفره راه های مختلف برای استفاده از این تکنولوژی را بررسی می کند. اطلاعات بیشتری در مورد برنامه های این شرکت در اختیار عموم قرار نگرفته است.

پیام رسان واتس‎اپ در کشور هند، با حدود ۲۰۰ میلیون کاربر از محبوبیت زیادی برخوردار است. در سال گذشته، شاهد رونق بازار ارزهای دیجیتال پایدار بوده ایم، به شکلی که حدود ۱۲۰ شرکت در این زمینه فعال شده اند. این نوع ارز، از ارزهای دیجیتالی مانند بیت کوین بسیار پایدارتر بوده و در نتیجه برای خریدهای روزانه انتخاب مناسب تری است. ایده ارزهای پایدار با دشواری های زیاد اجرایی روبه‎روست. یک نوع ارز پایدار به نام Basis سرانجام پس از هشت ماه فعالیت، در هفته گذشته به کار خود پایان داد؛ زیرا امنیت این نوع رمز در هاله ای از ابهام است که در نتیجه خریداران بالقوه را به میزان زیادی کاهش می دهد.

بااعتبارترین ارز پایدار تا به امروز Tether است که در مورد این ارز نیز بحث های فراوانی شده است. شرکت عرضه کننده این ارز اعلام کرده است که هر یک از توکن ها با یک دلار آمریکا پشتیبانی می شوند اما امتناع این شرکت از پاسخگویی و بررسی اطلاعات، سوالات زیادی ایجاد کرده است.

فیس‎بوک با ۲.۵ میلیارد کاربر و درآمد سالیانه ۴۰ میلیارد دلاری همراه با تجربه بسیار مدید در این زمینه ها، احتمالا شانس بیشتری برای موفقیت خواهد داشت. فیس‎بوک اولین شرکت بزرگی خواهد بود که دست به انجام چنین پروژه ای می زند.

به دلیل انتشار برخی اخبار جعلی در واتس‏اپ، که مشکلاتی را برای هند ایجاد کرده است، فیس‎بوک و هند دچار تنش هایی شده اند؛ با وجود این فیس‎بوک فرصت عظیمی در هند دارد. هند، پس از چین و با ۴۸۰ میلیون کاربر اینترنت در رتبه دوم قرار دارد. براساس پیش بینی ها این تعداد تا سال ۲۰۲۲ به ۷۳۷ میلیون می رسد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/u9PnIgE1
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کاردستگاه برش لیزرابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید قسطیتعمیر کاتالیزورخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرام
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه