جمعه, ۱۰ فروردین(۱) ۱۴۰۳ / Fri, 29 Mar(3) 2024 /
           
فرصت امروز

اپلیکیشن تیک تاک در سال ۲۰۱۹ با بیش از ۷۰۰ میلیون بار دانلود، پشت سر واتس اپ و جلوتر از فیس بوک و اپلیکیشن پیام رسان Messenger فیس بوک ایستاده است.

به گزارش زومیت، سال ۲۰۱۹ میلادی برای تیک تاک (TikTok) با اخبار شومی خاتمه یافت؛ هم ارتش ایالات متحده و هم نیروی دریایی این کشور، به دلیل نگرانی های امنیتی استفاده از اپلیکیشن مذکور را ممنوع کردند، اما تمامی اخبار یادشده، این واقعیت که سال ۲۰۱۹ برای این اپلیکیشن و شبکه اجتماعی چینی سالی شکوهمند بوده را تغییر نمی دهد. براساس گزارش شرکت تحلیل داده Sensor Tower، اپلیکیشن تیک تاک با بیش از ۷۰۰ میلیون دانلود در سراسر جهان، در بازه زمانی یادشده دومین اپلیکیشنی بوده که بیشترین دانلود را داشته است. درواقع تیک تاک توانسته هم اپلیکیشن فیس بوک و هم اپلیکیشن پیام رسان Messenger فیس بوک را پشت سر بگذارد. نرم افزار فیس بوک زیر ۷۰۰ میلیون بار و Messenger اندکی بیش از ۷۰۰میلیون بار دانلود شده اند.

اپلیکیشن تیک تاک و فیس بوک

نرم افزار واتس اپ (WhatsApp) به دلیل محبوبیت بالا در هندوستان، با بیش از ۸۵۰میلیون دانلود رتبه اول را از آن خود کرده است. با توجه به اظهارات Sensor Tower، از آنجایی که ۴۵درصد از افرادی که برای اولین بار تیک تاک را دانلود کرده اند اهل هندوستان هستند، این کشور پرجمعیت در افزایش محبوبیت اپلیکیشن مذکور نیز دخیل بوده است. در گزارش Sensor Tower اشاره شده که واتس اپ در سه ماهه چهارم سال ۲۰۱۹ نسبت به سه ماهه پیش از آن ۳۹درصد رشد کرده است.

تیک تاک یک شبکه اجتماعی مبتنی بر اپلیکیشن است که کاربران آن بیشتر نوجوانان و جوانان بوده و ویدئوهای ۱۵ ثانیه ای که اغلب با پس زمینه موسیقی همراه هستند را به اشتراک می گذارند. این اپلیکیشن از الگوریتم هایی بهره می برد که با سنجش نوع ویدئوها و مدت زمانی که کاربر صرف تماشای آنها می کند، توانایی یادگیری محتوای مورد علاقه کاربر را داشته و از این داده ها برای ایجاد محتوای باب طبع مخاطب استفاده می کند. تیک تاک بیش از ۱٫۵ میلیارد بار دانلود شده و متعلق به شرکت چینی ByteDance، باارزش ترین استارت آپ کنونی جهان است. این نرم افزار در ماه های اخیر به شدت زیر ذره بین بوده است. دولت آمریکا نه تنها به هوآوی و پتانسیل بالای این شرکت در صدمه زدن به امنیت ملی مشکوک است، بلکه تیک تاک را متهم به تهدیدات مربوط به حریم شخصی کاربران و امنیت و آزادی بیان کرده است. برای مثال یک دادخواست گروهی در کالیفرنیا مطرح شده که ادعا دارد این اپلیکیشن به صورت غیرقانونی و مخفیانه، داده های قابل شناسایی و شخصی کاربر را جمع آوری کرده و به چین ارسال می کند.

این سوءظن ها سبب نشده تا تیک تاک همانند هوآوی به لیست سیاه ایالات متحده اضافه شود، اما ارتش آمریکا به دنبال دستورالعمل منتشرشده توسط پنتاگون، استفاده از این اپلیکیشن در گوشی های سازمانی را ممنوع کرده است. پیش تر نیروی دریایی این کشور به دلیل مسائل مربوط به امنیت سایبری، نرم افزار یادشده چینی را برای دستگاه های موبایلی که توسط دولت ارائه می شوند ممنوع کرده بود.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/cu2VvM38
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کاروکیلقطعات لیفتراکدستگاه برش لیزرابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورلیفتراکپرس لاین ساخت پرسشنامهرمان پرطرفدارسررسید 1403طراحی سایت فروشگاهشیر برقی گازتیزهوشان پایه ششمخرید نرم افزار حسابداریخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلتقویم رومیزیقیمت ورق گالوانیزهخرید قسطیتعمیر کاتالیزورخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتا
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه