پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Thu, 2 May(5) 2024 /
           
فرصت امروز

گائو هوچنگ، وزیر اقتصاد چین معتقد است که شرایط اقتصاد جهانی بسیار پیچیده و ترسناک است و اقتصادهای توسعه یافته جهان باید به فکر راه حلی برای مقابله با مشکلات موجود در این زمینه باشند. یافتن راهی برای حل مشکل کاهش معاملات تجاری و رشد کند اقتصادی از جمله مشکلاتی است که به عقیده وزیر اقتصاد چین کشورهای توسعه یافته جهان باید به دنبال برطرف کردن آن باشند.

اظهارات وزیر اقتصاد چین که پیشتر در جمع مقامات کشورهای گروه 20 در شانگهای مطرح شده، بیانگر دیدگاه منفی پکن نسبت به وضعیت اقتصاد جهانی است. کاهش قابل توجه رشد اقتصادی کشورهای توسعه یافته و پیش بینی های نه چندان امیدوار کننده از آینده اقتصادی این کشورها در کنار عواقب احتمالی خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا از جمله مواردی است که به عقیده آقای گائو هوچنگ، اقتصاد جهانی را تحت تأثیر خود قرار داده است.

به عقیده وزیر اقتصاد چین، آینده اقتصاد جهانی همچنان ترسناک، مبهم و پیچیده است. وی در همین رابطه و درگفت وگو با رسانه ها اظهار داشت: «بازارهای جهانی و حجم معاملات صورت گرفته در آنها بسیار ناپایدار و لرزان است، آمارهای مربوط به میزان سرمایه گذاری خارجی همچنان کمتر از حجم این سرمایه گذاری ها در دوران قبل از بحران اقتصادی است و اقتصاد جهانی همچنان به نیروی محرکه لازم برای رشد و توسعه پایدار و همه جانبه و خروج از رکود دست نیافته است.»

آقای هوچنگ ادامه داد:«در شرایط فعلی اقتصاد جهانی، جامعه جهانی انتظار دارد کشورهای عضو گروه 20 رهبری فرآیند مقابله با مشکلات بزرگ و مهم اقتصادی جهان را برعهده گرفته و نیروی محرکه لازم را برای بهبود شرایط اقتصادی جهان و دستیابی به رشد و توسعه پایدار فراهم کند.»

در راستای تحلیل ارائه شده از سوی وزیر اقتصاد چین، صندوق بین المللی پول پیش بینی های خود از وضعیت اقتصاد جهانی را برای چهارمین بار در سال تعدیل کرده و تحت تأثیر کاهش قابل توجه تقاضا در بازارهای جهانی و بحران های ژئوپلیتیکی پیش بینی کرد که میزان رشد اقتصاد جهان در آینده 2/3 درصد خواهد بود. کارشناسان اقتصادی پس از انتشار چهارمین پیش بینی صندوق بین المللی پول اعلام کردند که پیش بینی صورت گرفته توسط یکی از مهم ترین نهادهای مالی جهان بیش از پیش بینی دیگری به حقیقت نزدیک  است.

از سوی دیگر سازمان تجارت جهانی نیز در سال 2016 میلادی اعلام کرد که  میزان رشد اقتصاد جهانی کمتر از 3درصد است؛ موضوعی که برای پنجمین سال متوالی تحقق یافته و مانع از افزایش رشد اقتصاد جهانی می شود. به باور اقتصاددانان کاهش حجم معاملات در بازارهای جهانی از جمله عوامل مهمی است که در سال 2016 منجر به عدم افزایش رشد اقتصادی شده است.

از دیگر سو عدم اطمینان از نحوه خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا و عواقب اقتصادی احتمالی آن عنصر تأثیرگذار دیگری است که احتمالا منجر به کاهش رشد اقتصادی بریتانیا و سایرکشورهای اروپایی خواهد شد. گفتنی است این تحلیل درحالی منتشر می شود که پیش بینی های صورت گرفته توسط نهادهای پولی و بانکی بریتانیا حاکی از رشد اقتصادی این کشور در سال 2017 میلادی خواهد بود و مردم بریتانیا بی توجه به برگزیت همچنان به خرید کردن ادامه می دهند.

موضوع دیگری که همواره موضوع بحث رهبران اقتصادهای عمده جهانی بوده بحث اتخاذ سیاست های حمایتی برای محافظت از اقتصاد و تولید داخلی است.

برای نمونه صنعت عظیم ولی راکد فولاد چین به شدت وابسته به صادرات است تا از این طریق بتواند کاهش تقاضا در بازار داخلی خود را جبران کند. با این حال چین همواره متهم شده است که با دستکاری نرخ واحد پولی خود تلاش می کند تا ضمن تقویت اقتصاد داخلی و بخش تولید خود، رقبای خارجی را از میدان خارج ساخته و بر میزان صادرات خود بیفزاید.

به رغم این اتهامات، مقامات چینی ضمن رد تمامی آنها اقتصاد این کشور را قربانی سیاست های ضد دامپینگ کشورهای دیگر معرفی کرده و معتقدند این سیاست ها نمی توانند بر هزینه ارزان تولید در چین تأثیرچندانی بگذارند.

برچسب ها : قاب اقتصاد
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/cNH75MK4
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهمریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیک
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه