شنبه, ۲۹ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Sat, 18 May(5) 2024 /
           
فرصت امروز

امروزه شرایط عدم اطمینان بر کل صنایع حاکم است. تغییرات اقتصادی همچون تغییر قیمت کالاهای اساسی، تغییر قیمت سهام، تغییر نرخ ارز، تغییر نرخ بهره از جمله مواردی هستند که سازمان های امروزی به طور مستمربا آن روبه رو هستند. در این شرایط نوآوری در محصولات، یکی از راههای کاهش این ریسک ها در کسب و کار است.

نوآوری به زبان ساده معرفی یک محصول یا خدمت است که از لحاظ خصوصیات یا کاربردهای آگاهانه اش، جدید یا همراه بهبود قابل توجه باشد. این بهبودها می تواند درمشخصات فنی، اجزای تشکیل دهنده، راحتی کاربری آن یا دیگر خصوصیات کارکردی باشد.

سازمان ها با تکیه بر نوآوری و تقویت و ترویج نوآوری و فعالیت های نوآورانه در درون خود می توانند برتری های بلند مدت خود را در عرصه های رقابتی حفظ کنند. چند عامل در اهمیت روز افزون نوآوری، بیشترین نقش را دارند: تغییرات سریع تکنولوژی در صنایع مختلف و در نتیجه کوتاه شدن دوره عمر محصولات، نیاز و خواسته های جدید مشتریان و فشرده شدن رقابت.

در میان این عوامل، درک نیاز و خواسته های مشتری یکی از مهم ترین عوامل موفقیت یا شکست محصولات نوآور می باشد. تجربه نشان داده است نوآوری هایی که از بررسی بازار شروع نشده است، راه سختی برای ایجاد موفقیت داشته اند و در بیشتر مواقع با شکست مواجه شده اند.

در واقع، بررسی بازار و نیازهای مشتریان می بایست یکی از مهم ترین مراحل فرایند نوآوری در سازمان ها باشد. از طرف دیگر، هماهنگی میان فرایند نوآوری و سایر عوامل تأثیرگذار بر نوآوری بسیار مهم و ضروری است. لذا ایجاد یک نوآوری در محصول دارای مزیت رقابتی در بازار، به ایجاد توازن صحیح میان سه عنصر فرایند نوآوری محصول، رهبری مؤثر مدیریت ارشد و یک محیط کاری خلاق، نیاز دارد. به میزانی که این توازن میان این عوامل وجود داشته باشد، احتمال به ثمر نشستن یک نوآوری بیشتر می گردد.

نقش مدیریت نیز در ایجاد و استمرار نوآوری بسیار کلیدی است. مدیران خلاق و جامع نگر، شرایط را در سازمان به گونه ای رقم می زنند که خروجی حاصل از آن باعث رشد و توسعه کسب وکار، رضایت مشتریان و کارکنان و افزایش سودآوری شود. این مدیریت سازمان است که با ایجاد ساختاری مناسب، فرایندهای نوآوری را در سازمان شکل داده و به سمت تحقق اهداف هدایت نموده و محیط کاری مناسب را برای پشتیبانی از نوآوری در محصولات سازمان را شکل می دهد.

بنابراین نوآوری محصولی نیازمند نگاه از بازار به درون، حمایت مدیریت ارشد، ایجاد ساختار مناسب و پرورش کارکنان خلاق می باشد و با جمع شدن این عوامل با هم می توان امیدوار بود که می توان محصول نوآور به بازار ارائه کرد.

عضو شورای سیاست‌گذاری جشنواره

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/b5rzk2vU
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبول
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه