لاین، یك ناشر ژاپنى بازىهاى مخصوص تلفن همراه و اپراتور شبكه اجتماعى روز جمعه اعلام كرد كاربران سیستمهاى عامل اندروید و آى اُ اس بازى پازل Tsum Tsum دیزنى را بیش از ٦٠ میلیون بار دانلود كردهاند. این اپلیكیشن از تمام كاراكترهاى شركت دیزنى یكسرى توپ كوچك دوست داشتنى ساخته و از بازیكن مىخواهد در كوتاهترین زمان ممكن سه كاراكتر را به هم وصل كند.

لاین كه از طریق اپلیكیشن چت خود بازىهایش را در سرتاسر دنیا پخش مىكند، طرفداران زیادى در ژاپن دارد و همین باعث شده كه اپلیكیشن Tsum Tsum دیزنى در بازار 8/36 میلیاردى بازىهاى مخصوص تلفنهاى همراه براى خودش جایگاه ویژهاى باز كند. دیزنى هم حالا بعد از سالها تولید بازىهاى سنتى سراغ بازىهاى مخصوص تلفن همراه رفته است. به غیر از افزایش شمار دانلود، Tsum Tsum دیزنى درآمد خوبى هم به دست آورده است. در سال ٢٠١٥ به گفته App Annie نامش میان 10 بازى پرفروش مخصوص تلفنهاى همراه قرار گرفت و در ژاپن در فهرست بازىهاى پرفروش رتبه چهارم را به خود اختصاص داد.
Tsum Tsum دیزنى یكى از بازىهاى است كه قدرت نامهاى آشناى تجارى در تلفنهاى همراه را ثابت مىكند. برنامهنویسان و ناشران این وادى بهطور مداوم تلاش مىكنند از تم جنگ ستارگان، ترنسفورمرز و برنامه خانواده كارداشیان در اپلیكیشنهاى گوشىهاى هوشمند استفاده كنند تا با نام و محبوبیت آنها در میان كاربران شانس موفقیت خود را بالا ببرند.
Tsum Tsum ثابت مىكند بازار جهانى بازىهاى مخصوص تلفن همراه به شركتهایى مثل دیزنى كه براى بازارهاى مختلف رویكردهاى متفاوت در پیش مىگیرند، نیاز دارد. ژاپن بالاترین میزان وقتگذرانى پای بازى كردن با گوشى همراه را در كل دنیا دارد اما تقریبا هیچ بازى غربى نتوانسته در این كشور مخاطب پیدا كند اما دیزنى توانسته به واسطه همكارى با شركت ژاپنى لاین این طلسم را بشكند.
https://alcaldiasancristobal.gob.ve/
https://pkmmuka.cianjurkab.go.id/
https://collegiogeometri.mb.it/