شنبه, ۲۰ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۴ / Sat, 10 May(5) 2025 /
           
فرصت امروز

عضو هیأت عامل و معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی گفت که تخفیف های بیمه ای با یک تصادف صفر نمی شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، با اجرای قانون جدید بیمه شخص ثالث در دولت یازدهم نه تنها دیگر مقصران حوادث رانندگی به زندان نمی روند، بلکه براساس این قانون اشخاصی که بیمه نامه شخص ثالث خریداری کرده اند دیگر نیازی به خرید الحاقیه ندارند و پس از ارزیابی میزان خسارت، بدون توجه به مبلغ تعیین شده، کل خسارت توسط شرکت بیمه پرداخت خواهد شد و بخش مازاد بر سقف تعهد بیمه نامه به حساب صندوق گذاشته می شود.

رحیم مصدق، عضو هیأت عامل و معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی در این باره گفت: از این پس اشخاصی که در حوادث رانندگی دچار آسیب می شوند نیز به طور کامل به حق و حقوق خود دست خواهند یافت.

وی درباره مهم ترین دستاورد قانون جدید بیمه شخص ثالث برای مردم گفت: علاوه بر حذف الحاقیه حق بیمه، یکی دیگر از تمهیدات جدیدی که در این قانون لحاظ شده، ایجاد سامانه جامع حوادث رانندگی و جمع آوری اطلاعات همه سازمان ها و نهادهای مرتبط با حوادث رانندگی در این سامانه است.

معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی ادامه داد: در حال حاضر سازمان ها و نهادهای متعددی در تصادفات درگیر هستند از جمله نیروی انتظامی، راهنمایی و رانندگی، پزشکی قانونی، قوه قضاییه، وزارت راه، بیمه، اورژانس و... که در این قانون پیش بینی شده است سامانه جامع حوادث رانندگی و اطلاعات مربوط به این حوادث، ایجاد شود و همه سازمان ها اطلاعات و آمارهای مربوط به خود را در این سامانه درج کنند و امکان تبادل اطلاعات فراهم شود.

وی گفت: یکی از این اقدامات اعطایی یا تشویقی در این قانون، ارائه تخفیف به اشخاصی است که از بیمه نامه در طول سال استفاده نکرده اند یا قصد دارند این تخفیف را به خودرو جدید خود انتقال دهند. در قانون گذشته دارندگان بیمه نامه قادر به انتقال سوابق بیمه ای خود نبوده اند، حال براساس این قانون، علاوه بر انتقال سوابق بیمه نامه به خود، آنان قادر خواهند بود سوابق را به همسر یا فرزندان منتقل کنند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/4rsy6QwT
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیمشاوره منابع انسانیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه