جمعه, ۲۴ بهمن(۱۱) ۱۴۰۴ / Fri, 13 Feb(2) 2026 /
           
فرصت امروز

انجمن مدیریت کیفیت ایران با همراهی سازمان‌ها، انجمن‌های تخصصی، شرکت‌های داخلی و بهره‌گیری از نقطه نظریات کارشناسان و اساتید دانشگاهی «دومین همایش توسعه کیفیت، راهبردی فراگیر در سلامت غذا» را در تاریخ 28 اردیبهشت ماه سال 1395 در محل سالن همایش‌های اسناد و کتابخانه ملی برگزار می‌کند. نایب رئیس انجمن و دبیر اجرایی همایش، با اشاره به نیاز روزافزون جامعه به غذای سالم و ایمن گفت: این نیاز از مهم‌ترین موضوعات مورد توجه دولتمردان، اندیشمندان و محققان دنیا و کشورمان است. 

فرشید شکرخدایی ادامه داد: در این راستا لزوم استفاده بهینه از منابع غذایی موجود و به کارگیری روش‌های مطلوب نگهداری و پیشگیری از ضایعات بی‌رویه محصولات کشاورزی، تامین منابع جدید غذایی، بسته‌بندی مناسب به منظور حفظ و بهبود کیفیت محصولات از جمله مواردی است که اهمیت آن بر هیچ‌کس پوشیده نیست.

شکرخدایی افزود: علاوه بر این، رشد و توسعه جوامع و پیشرفت علوم و صنعت، سبب پیدایش عادات و سبک‌های نوین غذایی شده، به‌گونه‌ای که نیاز به تنوع محصولات و پیدایش فرآورده‌های جدید غذایی و مکمل‌های غذایی به شکل روزافزونی احساس می‌شود و بدین منظور در انجمن مدیریت کیفیت ایران با همراهی سازمان‌ها، انجمن‌های تخصصی و شرکت‌های داخلی، با بهره‌گیری از نظریات کارشناسان و اساتید دانشگاهی «دومین همایش توسعه کیفیت، راهبردی فراگیر در سلامت غذا» را با شعار بهبود تغذیه، ضامن سلامتی برگزار می‌کنیم.

وی اهداف برگزاری همایش را نقش توسعه استانداردها در ارتقای کیفیت و ایمنی مواد‌غذایی، تجربیات موفق در ارتقا و پایداری کیفیت، تغذیه مناسب ضامن سلامت جامعه، نقش سازمان‌های نظارتی در ارتقای سلامت غذا، توسعه فناوری نوین در صنعت غذا، اهمیت زنجیره تامین و توزیع در حفظ و پایداری کیفی مواد‌غذایی، جایگاه استقرار سیستم‌های مدیریتی در صنعت غذا، تاثیر برچسب‌گذاری (چراغ راهنما) در ارتقای آگاهی مصرف کنندگان، سیستم‌های ارتباط با مشتری و رضایت‌مندی مشتریان و نقش توسعه کیفیت در اقتصاد اعلام کرد.

گفتنی است در این همایش پنل‌های تخصصی، کارگاه آموزشی، ارائه تجربیات موفق شرکت‌ها، برگزاری مسابقه عکاسی و تجلیل از بزرگان توسعه کیفیت در صنعت غذا برگزار خواهد شد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/cK7XBCvR
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
شماره 2880 روزنامه فرصت امروز قبل از اینکه ممیز وارد شود؛ مشاوره مالیاتی چگونه جلوی جرائم سنگین شرکت‌ها را می‌گیرد؟ سقوط پینترست پس از چشم انداز ضعیف؛ نبرد برای دلارهای تبلیغاتی شدیدتر شد بورس تهران در هفته ای ناتمام؛ صعودی که دوام نیاورد راهنمای کشف استعدادهای دنیای کسب و کار آمارهای سبز و بازار خاکستری حقوق مدیرعامل سیتی گروپ به ۴۲ میلیون دلار رسید؛ جهش دستمزد در سال ۲۰۲۵ نیم رخ بازار کار ایران آنتروپیک ۳۰ میلیارد دلار جذب کرد؛ ارزش گذاری به ۳۸۰ میلیارد دلار رسید قیمت طلای جهانی در فاز اصلاح؛ آیا روند صعودی متوقف شده است؟ وال استریت زیر فشار سهام فناوری؛ افت شاخص ها با بازگشت اضطراب AI قیمت خودروهای وارداتی در مسیر صعود یا کاهش؟ آغاز ثبت نام جدید بازار را تعیین می کند قیمت طلا و سکه امروز جمعه ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ چرا هوش مصنوعی در محیط کار ما را مضطرب می کند؟ هوش مصنوعی در تبلیغات سوپربول؛ سرمایه گذاری بزرگ با بازده نامطمئن
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید از چینماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسخرید بلیط هواپیمانرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمآزمون آنلاینکمپرسور اسکروقرص لاغریاستند خیریهحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستمشاور دیجیتال مارکتینگموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدخرید جم فری فایر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه