یکشنبه, ۲۳ شهریور(۶) ۱۴۰۴ / Sun, 14 Sep(9) 2025 /
           
فرصت امروز
کیوسک

سال 2100 گرم‌ترین سال خلیج فارس

9 سال پیش ( 1394/8/12 )
 

گرم شدن زمین تهدیدی برای ساکنان مناطق ساحلی به دلیل ذوب شدن یخ‌ها محسوب می‌شود و بر اساس تحقیقات جدید برخی از این مناطق تا پایان قرن حاضر برای زندگی ساکنان نامناسب می‌شوند. یکی از این مناطق حاشیه ساحلی خلیج فارس است. بر اساس تحقیق انجام شده دانشگاه لیولا ماریمونت و مؤسسه فناوری ماساچوست، نواحی ساحلی خلیج فارس در حال حاضر شاهد تابستان‌های بسیار گرم و طاقت‌فرسا بوده و افزایش دمای هوا موجب نامناسب شدن اوضاع این مناطق می‌شود. در این مناطق تأسیسات و منابع نفتی وجود دارد که گرمای هوا بر آن تأثیرگذار خواهد بود.

گرمای هوا همراه با رطوبت بالای این مناطق مشکلات بیشتری ایجاد و زندگی افراد را دشوار کرده است. افراد بیشتر عرق کرده تا دمای پوست آنان کاهش یابد و به تدریج با قرار گرفتن در هوای گرم سیستم بدن تغییر یافته و تعریق کم یا به‌طور کلی قطع خواهد شد. از عواقب این مورد سکته مغزی و مرگ در این افراد است.

بر اساس مدل ارائه شده در سال 2100 هوا در مناطقی چون دوبی و ابوظبی در صورتی که انتشار کربن مانند امروز باشد و کاهش نیابد، بسیار گرم شده و غیر قابل سکونت خواهد شد. البته خبر خوب در این مورد تمهیدات علمی اعلام شده در سال 2013 است. امیدواریم بر اساس این مدل با محدودیت‌های بسیار با این مشکل مقابله شود.

برچسب ها : فرصت آزاد کیوسک
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/iMW0HTKO
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
تولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگراممشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسموزبلاگخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرهارد باکسقرص تنوییدتور ترکیهتور تایلند ؛ سفر رویایی به سرزمین لبخندهاسایت معتبر خرید طلاکابینت و کمد دیواری اقساطی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه