شنبه, ۲۳ اسفند(۱۲) ۱۴۰۴ / Sat, 14 Mar(3) 2026 /
           
فرصت امروز

غرفه روزنامه «فرصت امروز» به‌عنوان یکی از غرفه‌های برتر بیست و یکمین دوره نمایشگاه مطبوعات کشور انتخاب شد. مهران عباسی انارکی قائم‌مقام نمایشگاه مطبوعات دیروز لیست غرفه‌های برتر بخش‌خصوصی در بیستمین دوره نمایشگاه را اعلام کرد که براساس اعلام او، روزنامه فرصت امروز در بخش موسسات مطبوعاتی دومین مؤسسه برتر شناخته شد.

 یکی از اهداف بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات برگزاری نشست‌ها توسط رسانه‌ها بوده است که «فرصت امروز» یکی از غرفه‌های فعال در این زمینه را داشته است. انتخاب غرفه‌های برتر نمایشگاه مطبوعات توسط تیمی از کارشناسان باتجربه مطبوعات کشور انجام شده و قرار است معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از غرفه‌های برتر بخش‌خصوصی در بیستمین دوره نمایشگاه تقدیر به عمل آورد.

5635631235123562632636326326

عباسی انارکی گفته است که شاخص‌هایی چون برگزاری برنامه‌های جانبی و مرتبط با نمایشگاه، حضور مدیران و تحریریه رسانه در نمایشگاه، خلاقیت در برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های مختلف در کنار میزان رضایت‌مندی مردم در نظرسنجی‌های انجام شده در انتخاب این رسانه‌ها مؤثر بوده است.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/kW0s4aUw
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
ماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسخرید بلیط هواپیمانرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمآزمون آنلاینحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستمشاور دیجیتال مارکتینگموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدخرید جم فری فایرقیمت نیم سکه
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه