جمعه, ۲۴ بهمن(۱۱) ۱۴۰۴ / Fri, 13 Feb(2) 2026 /
           
فرصت امروز

نایب رئیس اتحادیه صنف بارفروشان میدان مرکزی میوه و تره‌بار گفت: واردات میوه‌ به‌صورت قاچاق به تولیدکنندگان داخلی ضربه می‌زند. علیرضا شیرین‌کار، نایب رئیس اتحادیه صنف بارفروشان میدان مرکزی میوه و تره‌ بار در گفت‌وگو با ایلنا، درخصوص اخباری مبنی بر توزیع 10 نوع میوه تازه‌خوری تابستانه در میدان میوه و تره‌بار در شب گذشته بیان داشت: این میوه‌ها به‌صورت غیر‌قانونی از مرزهای کشور وارد شده است و سوال اینجاست که نام این حجم میوه که با کانتینر جابه‌جا شده را چگونه می‌توان میوه قاچاق گذاشت. وی افزود: واردات این میوه‌ها ضرر زیادی به تولیدکنندگان داخلی می‌زند و همچنین ارز زیادی را از کشور خارج می‌کند. 

6957574468468357234247345835835823578357835

شیرین‌کار با تاکید براینکه این حجم میوه چگونه غیرقانونی وارد کشور شده است، بیان کرد: بر نهادی که این میوه‌ها را وارد می‌کند هیچ اشرافی نداریم اما اگر یک کالایی بخواهد از دوبی به تهران وارد شود حتی اگر یک گوشی موبایل باشد از طریق غیرقانونی با مشکل مواجه می‌شود حال باید دید چگونه یک کانتینر از مرز رد شده و وارد کشور شده است. وی با اشاره به اینکه زردآلو، انگور، هلو و شلیل توسط این کانتینر وارد میادین میوه و تره‌بار شده است، اظهار داشت: واردات غیر‌قانونی این محصولات بدون نظارت بهداشتی سازمان حفظ نباتات موجب ورود آفات به کشور می‌شود.

شیرین‌کار افزود: با وجود اینکه در کشور نارنگی تخم پاکستانی با کیفیت بالا تولید می‌شود اما شاهد ورود نارنگی پاکستانی هستیم که کیفیتی به مراتب پایین‌تر از تولید داخلی و قیمتی بالاتر دارد. نایب رئیس اتحادیه صنف بارفروشان میدان مرکزی میوه و تره‌بار نظارت و جلوگیری از ورود این محصولات به کشور را بهتر از جمع‌آوری خرد این محصولات در میادین عنوان کرد و گفت: پیشگیری بهتر از درمان مقطعی است.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/mGiBdP6q
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
شماره 2880 روزنامه فرصت امروز قبل از اینکه ممیز وارد شود؛ مشاوره مالیاتی چگونه جلوی جرائم سنگین شرکت‌ها را می‌گیرد؟ سقوط پینترست پس از چشم انداز ضعیف؛ نبرد برای دلارهای تبلیغاتی شدیدتر شد بورس تهران در هفته ای ناتمام؛ صعودی که دوام نیاورد راهنمای کشف استعدادهای دنیای کسب و کار آمارهای سبز و بازار خاکستری حقوق مدیرعامل سیتی گروپ به ۴۲ میلیون دلار رسید؛ جهش دستمزد در سال ۲۰۲۵ نیم رخ بازار کار ایران آنتروپیک ۳۰ میلیارد دلار جذب کرد؛ ارزش گذاری به ۳۸۰ میلیارد دلار رسید قیمت طلای جهانی در فاز اصلاح؛ آیا روند صعودی متوقف شده است؟ وال استریت زیر فشار سهام فناوری؛ افت شاخص ها با بازگشت اضطراب AI قیمت خودروهای وارداتی در مسیر صعود یا کاهش؟ آغاز ثبت نام جدید بازار را تعیین می کند قیمت طلا و سکه امروز جمعه ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ چرا هوش مصنوعی در محیط کار ما را مضطرب می کند؟ هوش مصنوعی در تبلیغات سوپربول؛ سرمایه گذاری بزرگ با بازده نامطمئن
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید از چینماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسخرید بلیط هواپیمانرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمآزمون آنلاینکمپرسور اسکروقرص لاغریاستند خیریهحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستمشاور دیجیتال مارکتینگموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدخرید جم فری فایر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه