شنبه, ۱۶ اسفند(۱۲) ۱۴۰۴ / Sat, 7 Mar(3) 2026 /
           
فرصت امروز

نمایشگاه بزرگ کتاب تبریز با عاملیت بانک شهر و با ارائه خدمات گسترده از سوی این بانک آغاز به کار کرد.

به گزارش مرکز ارتباطات و روابط عمومی بانک شهر، مسئول دبیرخانه اجرایی نمایشگاه های کتاب این بانک با بیان این مطلب گفت: نمایشگاه کتاب تبریز، دومین نمایشگاه بزرگ کتاب بعد از نمایشگاه تهران است که با عاملیت بانک شهر از 26 مهر تا ابتدای آبان ماه و با حضور نارشان داخلی و خارجی برگزار می شود.

مهدی اکرمی افزود: این نمایشگاه در چهار سالن بزرگ با عناوین «شهریار»، «پروین اعتصامی»، «شمس تبریزی» و«امیرکبیر» برگزار می شود و با توجه به وسعت آن، 800 دستگاه کارتخوان بانک شهر در این نمایشگاه نصب شده است.

وی با اشاره به سایر اقدامات این بانک در این نمایشگاه خاطرنشان کرد: به منظور ارائه خدمات هرچه بهتر به مراجعه کنندگان، یک دستگاه شهرنت با امکاناتی مانند دستگاه خودبانک (VTM)، خودپرداز(ATM) ، خود دریافت و وب کیوسک در این نمایشگاه نصب شده و همچنین چهار دستگاه خودپرداز (ATM) نیز در چهار سالن آن مستقر شده است.

اکرمی در ادامه بیان کرد: از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اطلاعات 500 کتابفروشی در سطح کشور معرفی شده است تا افرادی که دارای بن کارت های موسسات و اهل قلم هستند بتوانند در این کتابفروشی ها خرید کنند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/CUm27jiI
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
ماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسخرید بلیط هواپیمانرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمآزمون آنلاینحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستمشاور دیجیتال مارکتینگموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدخرید جم فری فایرقیمت نیم سکه
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه