شنبه, ۸ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Sat, 27 Apr(4) 2024 /
           
فرصت امروز

5 نکته جالب درباره میلیاردرهای جوان

2 سال پیش ( 1400/8/25 )
نویسنده : راشل اسلیفکا   مترجم : امیر آل علی  

کسب ثروت در سنین جوانی، بدون شک رویای هر فردی محسوب می شود. به همین خاطر است که میلیاردرهای جوان، در مرکز توجهات هستند. در این رابطه براساس آمار فوربس، بیش از 2 هزار میلیاردر در سراسر جهان وجود دارد که این این تعداد تنها 63 نفر آنها، زیر 40 سال هستند. این موضوع خود به خوبی سختی های این کار را نیز نشان می دهد. با این حال اگر فردی نظیر مارک زاکربرگ موفق شده است تا به چنین دستاوردی دست پیدا کند، دلیلی ندارد که شما قادر به انجام آن نباشید. در این زمینه آشنایی نکات مهم باعث خواهد شد تا به درک بهتری از حوزه میلیاردرهای جوان، دست پیدا کنید. در ادامه پنج مورد منتخب را بررسی خواهیم کرد. 

5 نکته جالب درباره میلیاردرهای جوان

1-بیش از نیمی از آنها کارآفرین هستند 

اگرچه بیشتر افراد تصور می کنند که کسب ثروت میلیاردی در سنین جوانی به ثروت خانوادگی وابسته است، با این حال آمارها خلاف این موضوع را به اثبات می رساند. درواقع بیش از نیمی از آنها کارآفرین هستند. با این حال نکته مهم این است که آنها در حوزه هایی فعالیت دارند که حداقل یک خلاقیت ارائه شده است. نمونه آن را می توان در اقدام مدیران فیس بوک، اسنپ چت، اوبر و... مشاهده کرد. درواقع برای کسب ثروت میلیاردی قبل از آنکه به 40 سالگی خود برسید، لازم است تا به دنبال کارآفرینی و ارائه حداقل یک خلاقیت جدید در بازار هدف خود باشید.

مطلب مرتبط: ثروتمندترین میلیاردرهای زیر 40 سال جهان 

2-همه کارآفرین ها خودساخته نیستند

درواقع تعداد زیادی از میلیاردرهایی که در زمینه کارآفرینی فعالیت دارند، ارثیه خانوادگی را یدک می کشند. به همین خاطر این دسته از افراد تا قبل از فوت پدر خود، عملا ثروتی را نداشته اند و به یک باره نه تنها میلیاردر می شوند، بلکه مدیریت یک شرکت را هم به دست می آورند و حتی ممکن است با دارایی خود، کسب و کار جدیدی را هم ایجاد نمایند. به همین خاطر نیز شما باید به این باور برسید که تمامی میلیاردرهای جوان، الگوهای مناسبی نبوده و شرایط ناعادلانه ای هم در تمامی کشورها وجود دارد. برای مثال رقابت کردن با برند فردی که تمامی موقعیت خود را از ارث به دست آورده، برای فردی که ابتدای راه کارآفرینی است. بسیار سخت خواهد بود. با این حال آمار امیدوارکننده این است که در بیش از 70 درصد مواقع، این دسته از افراد نمی توانند ارزش ارثیه خود را افزایش دهند و موفقیت‏ های گذشته را تکرار نمایند. به همین خاطر در درازمدت، شانس موفقیت کارآفرین های خودساخته، به مراتب بیشتر خواهد بود. 

3-ترک تحصیل یک اقدام رایج محسوب می شود 

اگر تصور می کنید که درس خواندن تنها راه ساخت یک زندگی مناسب محسوب می شود، جالب است بدانید که آمارها خلاف این موضوع را به اثبات می رساند. درواقع اکثر میلیاردرهای جوان، درس را برای تمرکز بر کار خود رها کرده اند. در این زمینه ذکر این نکته ضروری است که در مدارس، افراد محکوم به یادگیری دروسی مشترک هستند و در این زمینه استعداد و علاقه افراد در نظر گرفته نمی شود. همچنین دانشگاه نیز به قدری پرهزینه و زمانبر است که عملا افراد فرصتی برای کار عملی پیدا نمی کنند. درواقع دلیلی وجود ندارد که اگر فردی به حوزه تکنولوژِی علاقه دارد، دروس تاریخ و جغرافیا را مطالعه کند. ترک تحصیل این فرصت را به وجود می آورد تا افراد تمام زمان خود را صرف کار و یادگیری در یک حوزه مشخص نمایند. در این زمینه نکته جالب دیگر این است که امروزه برای بسیاری از شرکت ها، دیگر مدرک دانشگاهی ملاک استخدام نبوده و تنها توانایی حرف اول را می زند. به صورت کلی این امر که درس خواندن تنها راه موفقیت تلقی شود، کاملا اشتباه بوده و هر فردی باید در این زمینه با اختیار خود اقدام نماید. با این حال فراموش نکنید که ترک تحصیل به معنای بها دادن به تنبلی نبوده و در صورتی که هدف خود را مشخص نکرده اید و برنامه ای برای حضور در بازار ندارید ابدا ترک تحصیل توصیه نخواهد شد. در این زمینه بسیاری از اسطوره های کارآفرینی نظیر بیل گیتس و استیو جابز، دانشگاه را رها کرده اند. 

4-تنها در یک حوزه فعالیت نمی کنند 

بنا به هر دلیلی ممکن است یک کسب و کار با مشکلاتی مواجه شود و سودآوری لازم را نداشته باشد. به همین خاطر است که میلیاردرهای جوان، در بیش از دو حوزه فعالیت می کنند. برای مثال مارک زاکربرگ در حوزه تکنولوژی تنها مالک سه شبکه اجتماعی مطرح نبوده و طرح های جذابی نظیر واقعیت مجازی را به صورت جدی دنبال می کند. همچنین گرت کمپ حتی قبل از ایده اوبر، در حوزه تکنولوژی فعال بوده و برند قبلی خود به نام StumbleUpon را در سال 2007 به مبلغ 75 میلیون دلار به eBay فروخت. این موضوع خود بودجه لازم برای طرح انقلابی اوبر را در پی داشت. به همین خاطر اگر خواهان کسب ثروت سریع هستید باید منابع درآمدی خود را نیز متنوع کرده و تنها به یک حوزه دلخوش نباشید. 

مطلب مرتبط: کشورهای میلیاردرساز از نگاه مجله فوربس

5-همه چیز کار نیست 

در آخر نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که برخلاف تصور عموم، میلیاردرهای جوان زندگی خود را صرف کار نمی کنند و حتی به سرگرمی های خود نیز توجه ویژه دارند و بسیاری از آنها به صورت روزانه، تفریحات خود را انجام می دهند. درواقع در این زمینه، تفریح باعث می شود تا در کنار کاهش استرس ها، از زندگی خود نیز لذت برده و خود را فردی محکوم شده تلقی نخواهید کرد. این نکته را همواره به خاطر داشته باشید که شما باید برای فعالیت طولانی مدت آماده باشید. به همین خاطر با فشار بیش از حد، پس از مدتی با انواع بیماری های روحی و جسمی مواجه خواهید شد و دلیلی نیز برای اختصاص تمام زمان به کار هم وجود ندارد. درواقع توجه به خود در این بخش کاملا مشهود بوده و نباید زندگی را برای خود سخت نمایید. 

منبع : wisebread
برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/9nw1sQVC
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطی
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه