پنجشنبه, ۳۰ فروردین(۱) ۱۴۰۳ / Thu, 18 Apr(4) 2024 /
           
فرصت امروز

کشورهای میلیاردرساز از نگاه مجله فوربس

3 سال پیش ( 1399/2/11 )
پدیدآورنده : امیر آل علی   پدیدآورنده : کریستین استولر  

با واردشدن به یک دهه جدید، یکی از آمارهایی که می تواند اهمیت بالایی داشته باشد، بررسی کشورها براساس میزبان میلیاردر آنها است. تنها کافی است تا فهرست 2020 را با یک دهه قبل یعنی سال 2010 مقایسه کنید تا متوجه تغییرات بسیار جالبی شوید. در این راستا 10 کشور برتر را مورد بررسی قرار خواهیم داد. اگر بخواهیم نگاه قاره ای داشته باشیم، آسیا بالاترین رشد را داشته و در این رابطه کشور چین، بازیگر اصلی بوده است. نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که در فهرست ما، میزان پیشرفت از سال 2010 تا 2020 ملاک اصلی بوده و نباید به آمار بیشتر برخی از کشورها، توجه داشته باشید. درواقع اگرچه تعداد میلیاردرهای کشور آمریکا، بیشتر از چین است، با این حال این کشور آسیایی، بالاترین میزان پیشرفت را در این 10 سال داشته و به همین خاطر در جایگاه نخست قرار گرفته است.

کشورهای میلیاردرساز از نگاه مجله فوربس

1-چین

تعداد میلیاردر در سال 2010: 64 نفر

تعداد میلیاردر در سال 2020: 389 نفر

اگر در چند سال گذشته تنها دو ابرقدرت به نام های آمریکا و روسیه وجود داشت، در چند سال اخیر یک نام جدید را باید به این فهرست اضافه کرد. چین با سرعتی فوق‎العاده مسیرهای پیشرفت را طی کرده و با در اختیار داشتن بالاترین میزان جمعیت جهان، نیروی کار و نیروی نظامی بسیار زیادی را دارد. همین امر باث می شود تا آنها بتوانند با هزینه ای بسیار کم، در تمامی حوزه ها تولید داشته باشند. تنها در مقایسه با سال گذشته، این کشور 80 میلیاردر جدید را داشته است که رقمی فراتر از حد تصور محسوب می شود.

2-آمریکا

تعداد میلیاردر در سال 2010: 414 نفر

تعداد میلیاردر در سال 2020: 614 نفر

اگرچه از نظر پیشرفت تعدادی، آمریکا بازنده میدان بوده است، با این حال باید توجه داشته باشید که میزان ثروت میلیاردرهای این کشور، به مراتب بیشتر از چینی ها است، با این حال واقعیت غیرقابل انکار این است که چین، برترین کشور آینده خواهد شد. بالاترین درصد این میلیاردرهای جدید، به حوزه فناوری اختصاص دارد.

3-آلمان

تعداد میلیاردر در سال 2010: 55 نفر

تعداد میلیاردر در سال 2020: 107 نفر

آلمان قدرت اول صنعتی و اقتصادی اروپا محسوب می شود، با این حال تعداد میلیاردرهای آن در برابر دو رقیب خود، بسیار کمتر است. به همین خاطر برای رسیدن به جایگاهی بالاتر، یک طرح انقلابی نیاز خواهد بود. در هر حال این کشور در 10 سال گذشته رشدی 55درصدی را تجربه کرده است که رقمی قابل توجه است. نکته جالب این است که متوسط درآمد خانواده های آلمانی در این 10 سال نیز 20درصد افزایش پیدا کرده است که رقمی قابل توجه محسوب شده و نشان می-دهد که تعداد فقیران این کشور، به سرعت در حال کم شدن است. این امر در حالی است که در آمریکا و چین، این میزان رشدی چشمگیر را پیدا کرده و این مسئله تضاد عدالت اقتصادی را به وجود آورده است.

4-هند

تعداد میلیاردر در سال 2010: 49 نفر

تعداد میلیاردر در سال 2020: 102 نفر

دیگر کشور آسیایی که دومین کشور پرجمعیت جهان محسوب می شود نیز در چند سال اخیر رشد فوق‎العاده ای را تجربه کرده است. نکته جالب در رابطه با هند این است که اخیرا نظریاتی مطرح شده است که برطبق آن، هند دارای بالاترین جمعیت جهان است. دلیل این ادعا بر این پایه است که در هند نظام آمارگیری دقیقی وجود نداشته و به دلیل باورهای مذهبی، جمع کثیری از افراد به صورت مخفیانه و در فقر زندگی می کنند. به همین خاطر ابدا بعید نیست که هند را پرجمعیت ترین کشور جهان بدانیم. این امر در حالی است که در چین، آمارگیری به مراتب دقیق تری اتفاق می افتد. نکته جالب دیگر در رابطه با هند این است که آنها در مقایسه با سال گذشته، رشد بسیار کمی را داشته اند. به همین خاطر اگر برنامه‎‏ریزی جدیدی انجام نشود، احتمالا در فهرست بعدی، هند در جایگاه پایین تری قرار خواهد گرفت.

5-هنگ کنگ

تعداد میلیاردر در سال 2010: 25 نفر

تعداد میلیاردر در سال 2020: 66 نفر

این امر که یک کشور بسیار کوچک بتواند روسیه پهناور و قدرتمند را پشت سر بگذارد، بدون شک یک اتفاق غیرمنتظره محسوب می شود، با این حال این کشور چینی رشدی فوق‏العاده را داشته که در این رابطه همجواری با کشور چین، در این رابطه بی‎‏تاثیر نبوده است. حال باید دید که برنامه های آتی این کشور برای تداوم این روند رو به رشد چه خواهد بود. در حالی که بازرگان مطرح لی کاشینگ، رتبه هشتم ثروتمندترین افراد جهان را از این کشور در اختیار دارد.

6-روسیه

تعداد میلیاردر در سال 2010: 61 نفر

تعداد میلیاردر در سال 2020: 99 نفر

اگرچه روسیه از نظر وسعت و قدرت نظامی، رقیب قدرتمندی برای دو کشور آمریکا و چین محسوب می شود، با این حال در زمینه اقتصادی ابدا نمی توان چنین قدرتی را به این کشور اختصاص داد. در این کشور طی سه سال گذشته، تعداد میلیاردرهای زن نیز افزایشی چشمگیر را پیدا کرده است. حال باید دید که آینده برای این ابرقدرت جهان چگونه رقم خواهد خورد. درواقع برخی از تحلیلگران عقیده دارند که روسیه برخی از اطلاعات خود را به عمد مخفی نگه می دارد تا کشورهای دیگر اطلاعات دقیقی را در رابطه با وضعیت آن نداشته باشند. اگر این سناریو درست باشد، ممکن است طی چند سال آینده شاهد انقلابی از سوی این کشور باشیم.

7-فرانسه

تعداد میلیاردر در سال 2010: 12 نفر

تعداد میلیاردر در سال 2020: 39 نفر

بدون شک نام فرانسه برای افراد بیانگر برندهای مطرح تولید لوازم آرایشی و بهداشتی است که میزبان سومین فرد ثروتمند جهان، آقای برنارد آرنو است. با این حال تعداد میلیاردرهای این کشور در حال حاضر، از اکثر کشورهایی که تا به اینجا معرفی شده است، کمتر است. به همین خاطر نیاز به برنامه‏ریزی جدی تر وجود دارد.

8-برزیل

تعداد میلیاردر در سال 2010: 18 نفر

تعداد میلیاردر در سال 2020: 45 نفر

بحران مالی سال 2015 این کشور باعث شده است تا برزیل براساس پتانسیل خود پیشرفت نداشته باشد. درواقع این کشور می توانست تعداد میلیاردرهای به مراتب بیشتری را داشته باشد، با این حال در دو سال اخیر اوضاع برای این کشور مساعد شده است و بسیاری از تحلیلگران برای آن آینده ای بسیار خوب را متصور شده اند. به همین خاطر احتمالا در فهرست آینده اگر یک اتفاق غیرمترقبه اتفاق نیفتد، شاهد پیشرفت چشمگیری در جایگاه فعلی برزیل خواهیم بود.

9-سوییس

تعداد میلیاردر در سال 2010: 11 نفر

تعداد میلیاردر در سال 2020: 35 نفر

نام کشور سوییس برای افراد بیانگر سطح زندگی سطح بالای مردم، امن ترین بانک ها، بهترین ساعت ها، ورزش تنیس، مناظر فوق‎العاده و صنعتی قدرتمند است. این کشور کوچک در مقایسه با سایر رقبای خود، بالاترین سطح رفاه عمومی را دارد، با این حال تعداد جمعیت پایین، خود مانعی جدی برای کسب رتبه های بالاتر خواهد بود.

10-ایتالیا

تعداد میلیاردر در سال 2010: 13 نفر

تعداد میلیاردر در سال 2020: 30 نفر

ایتالیا پایتخت مد جهان و کشور سریع ترین ماشین ها با تاریخی غنی است. نکته جالب در رابطه با میلیاردرهای این کشور این است که درصد بالایی از آنها خودساخته هستند. درواقع در مقایسه با سایر کشورها، ارث خانوادگی کمترین تاثیر را در میلیاردر شدن مردم این کشور داشته است.

به ترتیب سایر کشورهای این فهرست شامل: سنگاپور، کانادا، سوئد، استرالیا، تایوان، کره جنوبی، تایلند، انگلستان، فیلیپین و اسپانیا است.

منبع : forbes
برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/Ze2skQ4E
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کاردستگاه برش لیزرابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورتقویم رومیزیقیمت ورق گالوانیزهخرید قسطیتعمیر کاتالیزورخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرام
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه