چهارشنبه, ۲۴ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۴ / Wed, 14 May(5) 2025 /
           
فرصت امروز

بزرگ‌ترین گلخانه تولید بذر در روستای خوجملی در گنبد استان گلستان توسط سازمان نظام مهندسی کشاورزی کشور کلید خورد.
 مدیرعامل صندوق تعاون و رفاه سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور امروز در گفت‌وگو با ایانا گفت: به‌دلیل محدودیت‌هایی که در منابع آبی و خاکی کشور وجود دارد، چاره‌ای جز تغییر الگوی کشت و توسعه کشت گلخانه‌ای نداریم.
 حجت‌الله سمیعی افزود: حدود هفت‌هزار هکتار گلخانه در سطح کشور وجود دارد که استان تهران با دارا بودن سطحی معادل دوهزار و 20 هکتار در رتبه نخست و پس از آن جیرفت دارای یک‌هزار، اصفهان یک‌هزار و استان یزد 900 هکتار گلخانه است. وی با اعلام اینکه توسعه پنج‌هزار هکتاری گلخانه‌ها مدنظر است، خاطرنشان کرد: با وجود برنامه‌ریزی برای توسعه کشت گلخانه‌ای در کشور، هنوز فکری به حال بذر که یکی از اساسی‌ترین نهاده‌های تولید بوده، نشده است.
سمیعی ادامه داد: سالانه 320 تا 470 میلیون دلار برای واردات بذر گوجه‌فرنگی، خیار، بادمجان و هندوانه مصرف می‌شود و معادل همین رقم از واردات غیررسمی به کشور می‌رسد. وی تصریح کرد: آفات و بیماری‌های جدید و بی‌شمار، سوغات این بذور وارداتی است.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/3TOKj5ir
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه