سه شنبه, ۲۷ خرداد(۳) ۱۴۰۴ / Tue, 17 Jun(6) 2025 /
           
فرصت امروز

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: براساس سند چشم‌انداز 2014 ایران باید نخستین کشور منطقه به لحاظ علمی و فرهنگی باشد و گام‌های اجرایی چنین تصمیمی در مرحله نخست توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برداشته می‌شود. علی جنتی در مراسم بیست‌ودومین دوره تکریم مقام کتابداران و ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی که 27 آبان از سوی نهاد کتابخانه‌های عمومی در تالار وحدت برگزار شد، تاکید کرد: ماندن با کتاب مقوله‌ای است که در کشور ما فراز و فرودهای زیادی را طی کرده است.

رشد کتاب به‌عنوان بهترین دوست در تاریخ روزگار ما با فراز و فرودهای زیادی توأم بوده. تمدن اسلام از اساس مبتنی بر کتاب بوده و امروز ما دوباره به‌شدت محتاج شکوفایی کتاب و کتاب‌خوانی هستیم. مطالعه مفید نخست باید معطوف به اثر و نتیجه‌ دستاوردهای علمی و عملی ما باشد و در مسیر پرورش یافتن استعدادها موثر قرار گیرد. امید است روزی برسد تا کسانی که به خواستگاری می‌روند، به جای اینکه از اموال آنها پرسیده شود از میزان پیوندشان با کتاب و کتاب‌خوانی سوال شود. سستی در مطالعه یکی از پرخسارت‌ترین آفت‌های فرهنگ عمومی است و پیدا‌کردن ریشه‌های این سستی باید از برنامه‌های مهم توسعه کتاب و کتاب‌خوانی باشد.

برای اینکه سنت کتاب‌خوانی کشور نهادینه شود باید شوق مطالعه را در کودکان و نوجوانان برانگیزیم و تجهیز کتابخانه‌های مدارس همراه با ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی با توجه به بومی‌سازی کتاب‌ها می‌تواند در این زمینه راهگشا باشد. 

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/g3SzADWZ
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
لوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرخرید سی پی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه