سه شنبه, ۱۰ تیر(۴) ۱۴۰۴ / Tue, 1 Jul(7) 2025 /
           
فرصت امروز

شرکت دل سازنده انواع رایانه و سخت‌افزارهای رایانه‌ای با پرداخت 65میلیارد دلار برای خرید شرکت ‌ای‌ام‌سی، سازنده سخت‌افزارهای ذخیره اطلاعات رکوردهای قبلی را جابه‌جا کرد. به گزارش فارس، دل برای این خرید از حمایت مالی شرکت سرمایه‌گذاری Silver Lake بهره‌مند شده است. کارشناسان معتقدند علت این کار آن است که دل معتقد است دیگر نمی‌تواند با فروش رایانه‌های شخصی و لپ‌تاپ و. . . به حیات خود ادامه دهد و باید حوزه‌های کاری خود را گسترش دهد. دل امیدوار است از این طریق بتواند رقابت قدرتمندانه‌ای با اچ پی و دیگر غول‌های دنیای فناوری داشته باشد.

12351351313613615125132636362362473

انتظار می‌رود دل بعد از خرید ‌ای‌ام‌سی در حوزه‌های جدیدی مانند سرورهای شبکه‌ای، ساخت نرم‌افزارهای تجاری و حرفه‌ای و همین‌طور ساخت محصولات همراه فعال شود. مدیرعامل دل با تأیید این خبر گفته است: ما در تلاش برای متحول کردن دل هستیم و خرید ‌ای‌ام‌سی این تحول را سرعت می‌بخشد. کارشناسان معتقدند باید در هفته‌های آینده منتظر تحولات جدی در دنیای فناوری به دنبال این معامله بی‌سابقه باشیم.

برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/cJbnOhvH
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
تولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرخرید سی پی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه