جمعه, ۲۱ شهریور(۶) ۱۴۰۴ / Fri, 12 Sep(9) 2025 /
           
فرصت امروز

به گزارش رویترز، کمپانی  GT Advanced Technologies، که مسئول تهیه یاقوت کبود مورد‌نیاز برای نمایشگر آیفون‌ها بوده، به هیچ عنوان آمادگی تامین منابع مورد ‌نیاز را نداشته است. در واقع این کمپانی نخستین بلوک یاقوت کبود خود به وزن ۲۶۲ کیلوگرم را تنها چند روز پیش از عقد قرارداد با اپل ساخته بوده و بنابراین در موقعیت کاملا بی‌ثباتی به سر می‌برده است.GT  پیش از این هیچ‌گاه به‌صورت انبوه، یاقوت کبود تولید نکرده بود تا اینکه این کمپانی با استخدام خیل عظیمی از کارمندان، توانست رتبه خود را در بین کمپانی‌ها افزایش دهد که البته همین موضوع هم برای GT دردسرساز شد.

وال‌استریت گزارش می‌دهد که کارمندان نظافتچی اضافه‌کار می‌ماندند تا کف سالن‌ها را تمیز کنند، در حالی که عده‌ای از فرط بیکاری نمی‌دانستند چه کار کنند و از سوی دیگر بخشی از کارمندان هم به جای آنکه مشغول فرستادن شمش‌های یاقوت کبود برای فروش در بازار باشند، به دلیل عدم‌کسب استانداردها، شمش‌های چندصد هزار دلاری را به بخش بازیافت بازمی‌گرداندند! البته در آن زمان گزارش‌ها حکایت از آن داشتند که اپل توانسته منابع لازم برای تولید آیفون با نمایشگر یاقوت کبود را به دست آورد، ولی به نظر می‌رسد این گزارش‌ها چندان دقیق نبوده‌اند. 

برچسب ها : فرصت آزاد کیوسک
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/vWBPRUoX
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
تولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگراممشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسموزبلاگخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرهارد باکسقرص تنوییدتور ترکیهتور تایلند ؛ سفر رویایی به سرزمین لبخندهاسایت معتبر خرید طلاکابینت و کمد دیواری اقساطی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه