پنجشنبه, ۲۳ بهمن(۱۱) ۱۴۰۴ / Thu, 12 Feb(2) 2026 /
           
فرصت امروز

قائم مقام وزیر صنعت، معدن وتجارت در امور تجارت در نخستین نشست طراحی مدل اندازه‌گیری نرخ کیفیت محصولات با اشاره به ضرورت پرداختن به ارتقای سطح کیفی محصولات و خدمات در بخش صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: باید شاخص‌های ارزیابی مشخص شود تا بتوان در شناسایی کیفیت یا عدم کیفیت محصولات و خدمات موفق بود.

با حضور قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن وتجارت در امور تجارت و جمعی از معاونان، مدیران، مشاوران، نمایندگان تشکل‌های خصوصی و اساتید برجسته دانشگاه، طراحی مدل اندازه‌گیری نرخ کیفیت محصولات و تعیین 10 محصول منتخب بررسی شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، مجتبی خسروتاج در نخستین نشست طراحی مدل اندازه‌گیری نرخ کیفیت محصولات با اشاره به ضرورت پرداختن به ارتقای سطح کیفی محصولات و خدمات در بخش صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: باید شاخص‌های ارزیابی مشخص شود تا بتوان در شناسایی کیفیت یا عدم کیفیت محصولات و خدمات موفق بود.

وی با بیان اینکه در راستای رسیدن به این مهم، نیازمند تدوین برنامه‌ریزی دقیق هستیم ابراز امیدواری کرد، با برگزاری جلسات در این خصوص به نتایج مطلوب دست یابیم. خسروتاج با اشاره به اینکه مدل زیرساخت کیفی کشور باید مدلی اجرایی و هدفمند باشد، افزود: دراین زمینه باید اولویت‌ها و شاخص‌ها تعیین شود.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/PKd3SxVE
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید از چینماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسخرید بلیط هواپیمانرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمآزمون آنلاینکمپرسور اسکروقرص لاغریاستند خیریهحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستمشاور دیجیتال مارکتینگموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدخرید جم فری فایر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه