سه شنبه, ۲۷ خرداد(۳) ۱۴۰۴ / Tue, 17 Jun(6) 2025 /
           
فرصت امروز

ورود گردشگران خارجی درمهرماه سال 93 به استان هرمزگان نسبت به مهرماه سال گذشته 100درصدافزایش داشته است. به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هرمزگان، عباس نوروزی با اعلام این خبر افزود: باشروع هفته گردشگری از مهرماه سال جاری تاکنون استان میزبان گردشگران، باستان‌شناسان، سرمایه‌گذاران و خبرنگاران و فیلمبرداران خارجی از کشورهای چین، روسیه، عمان و کره‌جنوبی بوده است.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هرمزگان افزود: در تاریخ 25شهریور ماه سال جاری گروه رسانه‌ای از تلویزیون گوانگ دونگ چین به سرپرستی وانگ کیان جهت پوشش صوتی و تصویری ازظرفیت‌های فرهنگی-گردشگری و اشتراک‌های استان وانگ کیان با هرمزگان جهت شناخت و زمینه‌سازی برای سفر مردم گوانگ دونگ به هرمزگان وارد این استان شدند.

وی همچنین به سفر گروهی از دانشگاه اوفای روسیه درتاریخ 12 مهر به بندرعباس خبر داد و گفت: این گروه پس از بازدید از منطقه بشاگرد به منظور برنامه‌ریزی انجام پژوهش مشترک با پژوهشگاه سازمان و استان هرمزگان اقدام کردند. به گفته نوروزی، 23 مهر نیز گروهی از کارشناسان آثار تاریخی عمان برای بررسی آثارثبت شده تاریخی وارد استان هرمزگان شدند و از موزه خلیج‌فارس بندرعباس، جزیره هرمز، قشم و میناب بازدید کردند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/5Rhmxqyk
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
لوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرخرید سی پی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه