سه شنبه, ۱۴ بهمن(۱۱) ۱۴۰۴ / Tue, 3 Feb(2) 2026 /
           
فرصت امروز
از میان خبرها

پیش‌بینی تولید 150هزارتن انار در ساوه

10 سال پیش ( 1394/6/18 )
 

مدیر جهادکشاورزی شهرستان ساوه گفت: «امسال به خاطر شرایط خوب آب و هوایی و عدم سرمازدگی، پیش‌بینی می‌شود تولید انار در ساوه به 150هزارتن برسد. این در حالی است که سال گذشته 135هزارتن از این محصول تولید شد.‌» به گزارش «فرصت امروز» حسن شریفی افزود: «از 137 هزار هکتار زمین‌های اراضی شهرستان، 11 هزار هکتار آن به کشت انار مربوط می‌شود؛ محصولی که از نظر رنگ، طعم و کیفیت، حتی در دنیا حرف اول را می‌زند. به خاطر همین ویژگی‌ها آب انار و کنسانتره این میوه در ساوه، تا 14ماه قابلیت نگهداری داشته و کیفیت آن تغییر نمی‌کند.‌»

شریفی با اشاره به اینکه انار ساوه از 25شهریور وارد بازار شده و اوج برداشت آن از 20مهر تا 20 آبان است، اظهار کرد: «60هزارتن از 150هزارتن به کشورهای مختلف صادر می‌شود.‌» وی با بیان اینکه تا پیش از تحریم‌ها این محصول به کره‌جنوبی و ژاپن صادر می‌شد، عنوان کرد: «بعد از تحریم‌ها این صادرات با مشکل مواجه شد و به همین دلیل سال گذشته تنها توانستیم انار شهرستان را به کشور روسیه و کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر کنیم، اما امید می‌رود با برداشته شدن تحریم‌ها دوباره راه صادرات به خاور دور باز شود. زیرا اشتیاق فراوانی برای انار ایران در این کشورها وجود دارد.‌»

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/57qYvjut
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرنرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمآزمون آنلاینپت شاپ آنلاینکمپرسور اسکروقرص لاغریاستند خیریهحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستمشاور دیجیتال مارکتینگموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدقیمت انس طلا
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه