شنبه, ۱۱ بهمن(۱۱) ۱۴۰۴ / Sat, 31 Jan(1) 2026 /
           
فرصت امروز

انجمن شرکت‌های گردشگری کشور مصر از افزایش تعداد گردشگران این کشور به 27 میلیون نفر تا سال 2021 خبر داد.
به گزارش ایسنا، در‌حالی‌که مصر امسال میزبان 22 میلیون گردشگر از سراسر جهان خواهد بود، پیش‌بینی‌ها حاکی از افزایش تعداد گردشگران سالانه به 27 میلیون نفر است.
«آندراس آندرادیس»، رییس انجمن شرکت‌های گردشگری مصر اظهار کرد: صنعت توریسم در سال‌جاری میلادی تاکنون 14‌میلیارد یورو به‌صورت مستقیم به اقتصاد مصر کمک کرده و این رقم در کنار حمل‌و‌نقل هوایی، دریایی و گردشگری داخلی به بیش از 17 میلیون دلار می‌رسد.
همچنین سهم صنعت گردشگری مصر در تولید ناخالص ملی در چهار‌سال اخیر حداقل با 35 درصد افزایش روبه‌رو بوده است و طبق پیش‌بینی‌ها درآمد مستقیم از محل صنعت توریسم در کشور مصر تا سال 2021 به 19 میلیارد یورو خواهد رسید.
 «آندریادیس» در ادامه افزود: تا سال 2021 می‌توان 20 میلیارد دلار از محل سرمایه خصوصی در بخش گردشگری سرمایه‌گذاری کرد و برای حصول این امر دولت باید در شش سال آینده برای مدرن‌سازی و ایجاد زیرساخت‌های گردشگری (مانند بنادر و فرودگاه‌ها) 500 میلیون یورو هزینه و از برنامه‌های سرمایه‌گذاری حمایت کند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/5UnT6hPj
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرنرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمآزمون آنلاینپت شاپ آنلاینکمپرسور اسکروقرص لاغریاستند خیریهحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستمشاور دیجیتال مارکتینگموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدقیمت انس طلا
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه