سه شنبه, ۴ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Tue, 23 Apr(4) 2024 /
           
فرصت امروز

28 روز تا رسیدن به بالاترین سطح مدیریتی

4 سال پیش ( 1398/7/30 )
پدیدآورنده : امیر آل علی   پدیدآورنده : شانا لباویتز   پدیدآورنده : مدیریت  

بدون شک مدیریت، مهم ترین جایگاه در هر شرکتی محسوب شده و به همین خاطر بسیار مهم است که آنها از سطح توانایی بسیار خوبی برخوردار باشند. در این رابطه اگرچه در مقالات متعددی به راهکارهای بهبود سطح مدیریتی پرداخته شده است، با این حال بهترین توصیه ها آن است که قدم به قدم فرد را به سمت پیشرفت و ترقی سوق داده و از ارائه یک راهکار کلی و رها کردن افراد، جلوگیری کند. درواقع عدم تعیین محدوده زمانی، خود باعث خواهد شد تا افراد تمایل کمتری را به استفاده از راهکارها داشته باشند. همچنین عدم تعیین ترتیب اقدامات، خود باعث گیج شدن افراد و بروز بسیاری از مشکلات می شود که مسیر موفقیت را بیش از حد طولانی خواهد کرد. درواقع شما باید به خوبی بدانید که نخستین اقدامات شما چه مواردی باید باشد. در غیر این صورت، نتیجه نهایی بهترین نخواهد بود. در همین راستا و در ادامه 28 روز تا رسیدن به بالاترین سطح مدیریتی را معرفی خواهیم کرد.

روز اول:

بالاترین سطح مدیریتی

قبل از هر چیز ضروری است تا به این نکته توجه داشته باشید که شما باید تجربه لازم برای در دست گرفتن هدایت شرکت را داشته باشید. به همین خاطر نباید در این رابطه بیش از حد شتاب زده رفتار کنید. این امر درست اتفاقی است که در تیم های ورزشی نیز رخ می دهد. برای مثال مربی های تازه کار، در ابتدا هدایت تیم دوم را برعهده می گیرند تا از تجربه لازم برای هدایت تیم اصلی برخوردار شوند. به همین خاطر قبل از هر چیزی باید با خود کاملا صادق بوده و در صورتی که آمادگی لازم را برای شروع کار خود ندارید، به دنبال کسب تجربه بیشتر باشید. برای مثال می توانید مدتی را در کنار مدیر یک شرکت سپری کرده و آمادگی لازم را به دست آورید. حال پس از کسب اطمینان از آمادگی خود، نخستین اقدام باید آشنایی پیدا کردن با تمامی افراد تیم شرکت باشد. اشتباه رایج بسیاری از مدیران در این رابطه این است که تنها به شناخت افراد تاثیرگذار شرکت بسنده می کنند. این امر در حالی است که شما باید بتوانید تمامی افراد تیم شرکت را به بهترین شکل مدیریت کنید که پیشنیاز آن، آشنایی کامل با تمامی افراد محسوب می شود. در این رابطه فراموش نکنید که هر شرکتی، از نیروی کاری متفاوتی برخوردار بوده و این تفاوت شرایط، باعث می شود تا بسیاری از آموخته های تئوری و تصورات اولیه، کاملا نادرست و ناکارآمد باشد. پس از انجام کامل این اقدام، شما آمادگی لازم برای رفتن به روز دوم را خواهید داشت.

روز دوم:

اقدام بعدی شما این است که عملکرد مدیران سابق شرکت و یا مدیران سایر شرکت ها را مورد تحلیل قرار داده و به دنبال پیدا کردن نقاط ضعف و قدرت آنها باشید. این امر باعث خواهد شد تا از همان ابتدا، بهترین نوع شخصیت را برای خود شکل داده و کمتر دچار اشتباه شوید. درواقع درخشش در همان ابتدای کار، بدون شک همگان را نسبت به شایستگی شما مجاب کرده و اعتمادسازی لازم را به همراه خواهد داشت، با این حال توجه داشته باشید که این امر به معنای آن نخواهد بود که شما صرفا به دنبال کپی برداری از سایرین باشید. درواقع تنها کافی است تا از این اقدام برای رفع نواقص استفاده کرده و اجازه ندهید که به تفاوت ضروری شما با سایرین، لطمه ای وارد شود.

مطلب مرتبط: آشنایی با هرم مهارت های مدیریتی

روز سوم:

یک جلسه برگزار کرده و در رابطه با اهداف، استراتژی ها و ایده های خود با تمامی افراد تیم به گفت وگو بپردازید. در این رابطه توجه داشته باشید که تمامی افراد شرکت باید حضور داشته باشند تا به خوبی اهمیت همه افراد برای شما به اثبات برسد. این امر که شخصا چشم انداز مدنظر را شرح دهید، باعث خواهد شد تا تمامی ابهامات به صورت کامل برطرف شود. نتایج آمارها در این رابطه نیز حاکی از آن است که افراد تنها هنگامی که نسبت به یک موضوع به صورت کامل قانع شوند، نهایت تلاش خود را خواهند داشت. به همین خاطر حتی اگر این اقدام، یک روز کامل به طول انجامد، نباید در این رابطه سهل انگاری داشته باشید.

روز چهارم:

برای چند ماه آینده برنامه ریزی کرده و شیوه کاری خود را در معرض آزمایش قرار دهید. این امر باعث خواهد شد تا در صورتی که ایراداتی وجود داشته باشد، در کمترین زمان بتوانید برای رفع آن اقدام کنید. در نهایت فراموش نکنید که شما باید مشوق این امر باشید که افراد برای خود برنامه ریزی شخصی داشته باشند. درواقع هر فردی به خوبی نسبت به خود آگاه بوده و می تواند بهترین نوع برنامه ریزی را پیاده سازی کند. این امر در حالی است که اگر بخواهید در کنار تعیین وظایف، چگونگی انجام کارها را نیز مشخص کنید، بدون شک تیم شرکت را در معرض یک فشار بی مورد قرار خواهید داد.

روز پنجم:

10درصد از زمان شرکت را به آموزش اختصاص دهید. بدون شک دانش در هیچ حوزه ای نقطه پایانی را نداشته و این امر باعث می شود تا آموزش مداوم، یک نیاز حیاتی باشد. فراموش نکنید که شما در حوزه کاری خود تنها نیستید و ضروری است تا پیشرفت، یکی از اولویت های اصلی شما باشد. در این رابطه امروزه بسیاری از شرکت-ها، دوره های آموزشی را برگزار می کنند تا تیم شرکت همواره به روز و قدرتمند باقی بماند، با این حال اقدام دیگری که می تواند مکمل این اقدام شما باشد، این است که هر روز زمانی را به صورت کامل در اختیار افراد قرار دهید تا در رابطه با موضع مدنظر خود، به مطالعه و تحقیق بپردازند. نتایج آمارها حاکی از آن است که این اقدام باعث خواهد شد تا تفکر خلاق به امری عادی در بین افراد تیم شرکت تبدیل شود.

روز ششم:

در تلاش برای اثبات خود نباشید. درواقع بسیاری از مدیران تلاش می کنند که از همان ابتدا خود را بهتر از آنچه که هستند نشان داده و این امر باعث می شود تا تمرکز آنها به سمتی معطوف شود که ابدا ضروریتی را ندارد. تحت این شرایط شما حتی در صورت بروز یک اشتباه نیز سعی در پنهان کردن و یا مقصر دانستن سایرین خواهید داشت. در نهایت فراموش نکنید که تفاوت های فاحشی میان رئیس بودن و رهبری کردن وجود داشته و لازم است تا بر روی درخشش خود و تمامی افراد تیم شرکت، متمرکز مانده و تمامی عقاید بیهوده را کنار بگذارید.

روز هفتم:

اشتباه را بیش از حد بزرگ تصور نکنید. بدون شک هر فردی ممکن است اشتباهات را داشته باشد. این امر خصوصا در رابطه با تغییر مدیر شرکت، احتمال بیشتری را خواهد داشت. به همین خاطر بسیار مهم است که پشتیبان تیم شرکت بوده و اجازه ندهید که روحیه ریسک پذیری، نابود شود.

روز هشتم:

بالاترین سطح مدیریتی

بر روی مهارت روحیه بخشی خود کار کنید. بدون شک در بسیاری از مواقع نیاز است که شما با یک سخنرانی کوتاه، روحیه تیم را کاملا دگرگون سازید. این امر در حالی است که بسیاری از مدیران در این رابطه با ضعف های جدی مواجه هستند که ضروری است برای رفع هرچه سریع تر آن برنامه ریزی کنید.

روز نهم:

عدم آگاهی در رابطه با یک موضع را به معنای ضعف تلقی نکنید.درواقع معضل بسیار رایج و بزرگ مدیران این است که تلاش می کنند تا برای هر موضوعی نظری را عنوان کنند. این امر در حالی است که بسیار طبیعی است که حتی شما در رابطه با همه چیز اطلاعات کافی را نداشته باشید. به همین خاطر باید از شجاعت اعلام عدم آگاهی خود برخوردار باشید تا شرکت با مشکلی در این زمینه مواجه نشود.

مطلب مرتبط: جایگاه مدیریت در کسب و کار

روز دهم:

اختیارات را به نحوی در بین افراد تقسیم کنید که بیش از حد به شما وابسته نباشند. درواقع شما به یک جانشین و آزادی عمل کافی برای تمامی کارمندان نیاز خواهید داشت تا آنها بتوانند در مواقع لازم، سریعا واکنش هایی را از خود نشان دهند. این امر در نهایت باعث خواهد شد تا تیم شرکت، رشد کرده و توانایی بالایی را به دست آورد.

روز یازدهم:

بازبینی را به فرهنگی در شرکت تبدیل کنید. درواقع همواره این احتمال وجود دارد که برخی از اقدامات با مشکلاتی مواجه باشند و بدون شک عدم رفع سریع آنها، باعث خواهد شد تا نتیجه کار، تفاوتی فاحش را با پیش بینی ها داشته باشد. به همین خاطر بسیار مهم است که خود و تمامی افراد تیم شرکت را به بازبینی مجدد تمامی اقدامات، ترغیب کنید.

روز دوازدهم:

مثبت اندیش و امیدوار باشید. بدون شک شما باید همواره به نحوی رفتار کنید که افراد اطمینان داشته باشند که همه چیز خوب پیش خواهد رفت. درواقع حتی کمی تردید از جانب شما بدون شک روحیه تیم شرکت را عملا نابود خواهد ساخت. به همین خاطر باید در تلاش برای معرفی خود به عنوان فردی باشید که در برابر سختی-ها کاملا مقاوم بوده و همواره می تواند راهکاری را ارئه دهد. 

روز سیزدهم:

جوی دوستانه و شاد را ایجاد کنید. بدون شک افراد به هر میزانی که احساس راحتی بیشتری را داشته باشند، کمتر دچار استرس شده و با خستگی به مراتب کمتری مواجه خواهند شد. به همین خاطر نباید از نزدیک شدن به افراد تیم شرکت و تلاش برای شاد کردن آنها، خودداری کنید.

روز چهاردهم:

اصولی مشخص را داشته باشید. این امر باعث خواهد شد تا افراد بتوانند به شرایط عادت کرده و با سهولت بیشتری اقدامات خود را انجام دهند. این امر درست به مانند رانندگی خواهد بود. درواقع اگر هر روز با یک ماشین کاملا متفاوت مواجه باشید، بدون شک همواره در نقطه اول به سر خواهید برد. به همین خاطر توصیه می شود تا اصول را حفظ کرده و برای خارج شدن از روزمرگی، تغییرات سطحی داشته باشید.

روز پانزدهم:

ثبات رفتاری داشته باشید. بدون شک این امر که افراد در هر لحظه با رفتارهای متفاوتی از جانب شما مواجه شوند، همه چیز را برای آنها سخت خواهد کرد. درواقع کار کردن تحت مدیریت چنین فردی، امری کاملا دشوار بوده و افراد دقیقا نمی دانند که چگونه باید با شما رفتار کنند. این امر میزان اعتماد لازم کارمندان را به پایین ترین سطح خود خواهد رساند. به همین خاطر بسیار مهم است که پس از طی شدن 15 روز از شروع فعالیت خود، به ثبات رفتاری اخلاقی دست پیدا کرده باشید.

روز شانزدهم:

به بازخوردها توجه نشان دهید. در این مرحله شما باید نسبت به نظر سایرین به اطمینان لازم دست پیدا کرده و بازخورد آنها را مورد بررسی قرار دهید. فراموش نکنید که همواره فضا برای بهتر شدن وجود خواهد داشت. توجه به بازخوردها، تنها در رابطه با کارمندان نبوده و شما باید به واکنش های مشتریان نیز توجه ویژه ای را داشته باشید.

روز هفدهم:

انتظارات خود را افزایش دهید. درواقع شما نباید به یک سطح خاص محدود شوید، با این حال این امر که از همان ابتدای کار، توقعات بالایی را داشته باشید، بدون شک عملی نخواهد بود. به همین خاطر شما باید زمانی را برای آموزش و تمرین افراد اختصاص دهید تا آنها بتوانند پیشرفت کرده و توانایی تحمل انتظارات بالاتری را داشته باشند. بدون شک روز هفدهم برای این امر کاملا مناسب خواهد بود.

مطلب مرتبط:10 مهارت اصلی مدیران برتر

روز هجدهم:

بالاترین سطح مدیریتی

از کارمندان بخواهید تا شما را نقد کنند. این امر نه تنها باعث خواهد شد تا شجاعت آنها افزایش پیدا کند، بلکه شما را نیز متوجه اشتباهات موجود خواهد کرد. در نهایت شما فرصت این امر را خواهید داشت تا از عملکرد خود دفاع کرده و دلیل برخی از اتفاقات را برای آنها شرح دهید. بدون شک از بین بردن تمامی سوءتفاهم ها به سالم ماندن جو شرکت کمک شایانی را خواهد کرد.

روز نوزدهم:

دسترسی به خود را کاهش دهید. درواقع تیم شرکت نباید تصور کند که برای هر موضوعی باید نظر شما را جویا شود. این امر انجام کارها را با کندی محسوسی مواجه خواهد ساخت. به همین خاطر در نوزدهمین روز، ضروری است تا دسترسی ها به خود را کاهش دهید تا افراد خود به دنبال رفع مشکلات و پاسخ دادن به سوالات خود باشند. این امر در نهایت باعث خواهد شد تا تنها برای موارد ضروری، به شما مراجعه کنند. برای این امر حتی می توانید به تمامی کارمندان اعلام کنید که دیگر زمان و دفعات محدودی در هفته را می توانند به شما مراجعه کنند.

روز بیستم:

وضعیت کارمندان را مورد ارزیابی قرار دهید. بدون شک این احتمال وجود دارد که برخی از کارمندان با مشکلاتی مواجه باشند. این امر حتی ممکن است یک مسئله خانوادگی نظیر بچه دار شدن را شامل شود. با این حال شما نباید اجازه دهید که این موضوع، بر روی عملکرد کارمندان تاثیر منفی را داشته باشد. همچنین این امر که نشان دهید که توجه کافی را به تیم شرکت خود دارید، باعث خواهد شد تا میزان وفاداری آنها به بالاترین حد ممکن برسد. برای مثال ممکن است کارمندی به یک وام نیاز داشته باشد. اگرچه این موارد ممکن است فشاری را بر روی بودجه و برنامه ریزی-های شما وارد سازد، با این حال نتایج به مراتب بهتری را برای آینده به همراه داشته و لازم است تا بیش از حد بر روی وضعیت فعلی تمرکز نکنید.

روز بیست و یکم:

مدیر یک شرکت موفق را به عنوان دوست خود انتخاب کنید. امروزه ثابت شده است که تاثیر همنشین بر روی افراد بسیار بالا و تعیین کننده بوده و لازم است تا در این رابطه دقت عمل کافی را داشته باشید. در این رابطه پیدا کردن یک مدیر موفق و انتخاب وی به عنوان دوست خود، باعث خواهد شد تا زمینه پیشرفت را برای خود ایجاد کنید. درواقع شما می توانید از تجربیات و نظرات وی برای هرچه بهتر شدن شرکت خود استفاده کنید. در آخر فراموش نکنید که شما تنها به انتخاب یک فرد، محدود نبوده و می توان به هر میزان که می خواهید مدیرانی را به عنوان دوست خود انتخاب کنید.

روز بیست و دوم:

ایده سایرین را مورد توجه قرار دهید. این امر باعث خواهد شد تا افراد به دنبال ایده پردازی باشند که خود زمینه تفکر خلاق را فراهم خواهد کرد، با این حال این امر به معنای قبول کردن تمامی ایده ها نبوده و تنها به این امر اشاره دارد که ایده های افراد را محترم شمرده و با این اقدام آنها را به سمت تفکر خلاق سوق دهید.

روز بیست و سوم:

بهانه ها را کنار بگذارید. بدون شک شما در مسیری قرار دارید که باید تصمیمات بزرگی را گرفته و اقدامات سختی را انجام دهید. تحت این شرایط اگر بخواهید خود بهانه جو باشید، بدون شک در بازار به شدت رقابتی حال حاضر همواره فرصت ها را از دست خواهید داد. به همین خاطر نه تنها خود، بلکه در رابطه با تمامی افراد تیم نباید هیچ بهانه ای را قبول کنید. این امر باعث خواهد شد تا افراد به خوبی بدانند که کارها را باید انجام داده و هیچ راه دیگری در این رابطه وجود ندارد. در نهایت اگر بعد از بیست و سه روز، افرادی موفق نشده اند تا با انتظارات شما هماهنگ شوند، نباید از پیدا کردن جایگزین برای آنها واهمه ای داشته باشید.

روز بیست و چهارم:

اعتماد کافی را به تیم شرکت داشته باشید. درواقع بدترین اتفاق این است که شما پس از سپری شدن بیست و چهار روز، بابت هر اتفاقی بخواهید کارمندان خود را مواخذه کنید. این امر نه تنها روحیه آنها را نابود می سازد، بلکه تمایل برای تلاش را نیز به صورت کامل از بین خواهد برد. به همین خاطر ضروری است تا به نحوی رفتار کنید که بیان کننده آن باشد که شما اعتماد کافی را به کارمندان خود داشته و تحت هر شرایطی، پشتیبان آنها خواهید بود. درواقع شما باید تا قبل از امروز، نسبت به درستی افراد تیم خود، به اطمینان لازم دست پیدا کرده باشید.

روز بیست و پنجم:

بالاترین سطح مدیریتی

کار تیمی را در اولویت اصلی قرار دهید. درواقع همه چیز باید به صورت تیمی انجام شود. این امر حتی شامل تصمیم گیری ها نیز خواهد شد. درواقع شما در این مرحله نیاز خواهید داشت تا تیم شرکت به بالاترین حد هماهنگی دست پیدا کند.

روز بیست و ششم:

استخدام را به آخرین راهکار خود تبدیل کنید. درواقع شما یک تیم منسجم را شکل داده اید که میزان هماهنگی افراد در سطح بسیار خوبی قرار دارد. این مرحله به بعد، تمرکز شما باید برای بهبود اوضاع باشد، با این حال این امر به معنای اضافه کردن فرد جدید به شرکت و یا جایگزین کردن افراد نبوده و توجه داشته باشید که شما به حداقل بیست روز دیگر برای هماهنگ شدن فرد جدید، نیاز خواهید داشت. به خاطر داشته باشید که بسیاری از کارمندان، خواهان انجام کار بیشتر و پیشرفت در کار خود بوده و می توان بسیار از نیازهای جدید را از طریق آنها تامین کرد.

مطلب مرتبط:مهارت های هفت گانه کلیدی رهبری یک تیم

روز بیست و هفتم:

مراتب قدردانی خود از تیم شرکت را به جا آورید. درواقع اشتباه بزرگ بسیاری از شرکت ها این است که تنها مدیران دیده شده و کارمندان تصور می کنند که تلاش های آنها ابدا مورد توجه قرار نخواهد گرفت. با این حال شما نباید این اشتباه رایج را انجام دهید. به همین خاطر نیاز است تا به صورت مستقیم از کارمندان خود تشکر کرده و در نشست ها نیز مراتب قدردانی خود را به جا آورید، با این حال توجه داشته باشید که قدردانی تنها در کلام خلاصه نشده و لازم است تا اقداماتی در این رابطه نظیر پاداش را مدنظر قرار دهید.

روز بیست و هشتم:

هیچ گاه از اصول خارج نشوید. درواقع پس از طی شدن بیست و هشت روز، شما به نقطه پایانی دست پیدا کرده اید و از این مرحله به بعد، تنها کافی است تا تمامی موارد معرفی شده را مورد توجه قرار داده و آنها را کنار نگذارید.

منبع : businessinsider
برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/dXvn2KrI
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کاردستگاه برش لیزرابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید قسطیتعمیر کاتالیزورخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایل
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه