پنجشنبه, ۱۹ تیر(۴) ۱۴۰۴ / Thu, 10 Jul(7) 2025 /
           
فرصت امروز

یک برگزار کننده رویدادهای کارآفرینی در استان البرز گفت: البرز با وجود این که چند سالی است از تهران تفکیک شده اما همچنان به عنوان یک استان در حوزه کارآفرینی شخصیت مستقل پیدا نکرده است.

خشایار خوش آرای در گفت وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: کارآفرینی در شهرهای بزرگی چون تهران، اصفهان و تبریز با سرمایه گذاران و شتاب دهنده های نسبتاً معلوم و مشخص انجام می شود اما فرایند کارآفرینی در شهر کرج هنوز کامل نشده و اگر افراد بخواهند کاری را شروع کنند دسترسی به یک اسپانسر ریسک پذیر، دشوار و نامعلوم است.

وی افزود: همه افرادی که به نوعی در این فرایند فعالیت می کنند، وطیفه دارند که زمینه را برای آشنایی افراد با این مفاهیم فراهم کنند و پارک علم و فناوری به مراتب وظیفه بیشتری در این خصوص به عهده دارد.

خوش آرای، محورهای فعالیت پارک علم و فناوری را در دو حوزه حمایت از شرکت های فناور اعم از دانش بنیان و یا غیر دانش بنیان و ترویج و آموزش، عنوان کرد و افزود: حمایت ها بیشتر به صورت معنوی هستند؛ منظوراز حمایت معنوی معرفی به ارگان ها و شرکت های مختلف برای همکاری و یا خرید محصولات است.

خوش آرای از برگزاری دو رویداد ترویجی - آموزشی و چاره جو خبر داد و گفت: هدف از رویداد ترویجی و آموزشی، گردهمایی افرادی است که در یک حوزه فعالیت می کنند و یا علاقه مند به فعالیت در این حوزه ها هستند و در این خصوص به گفت وگو می پردازند و تجربیاتشان را به یکدیگر منتقل می کنند. هدف از رویداد چاره جو نیز بیان مسائل و معضلات مربوط به حوزه های مورد فعالیت است و در آن سعی می شود با توجه به ایده های مختلف مساله حل و یا اصلاح شود.

وی ادامه داد: در شهر کرج در حوزه رویدادها به معضلات مختلفی مواجهیم؛ دستیابی به پختگی لازم در این عرصه به زمان نیاز دارد؛ از همین رو هدف از برگزاری دوره های آموزشی، آشنایی و راه پیدا کردن افراد علاقه مند به این وادی هاست.

خوش آرای از برگزاری پنجمین رویداد ترویجی و آموزشی در مردادماه خبر داد و گفت: بسیاری از مردم کرج مخاطب مسائل کارآفرینی نیستند و فرهنگ سازی در این خصوص باید از سوی متولیان صورت پذیرد؛ اگرچه فضای کسب و کار در کرج هنوز به بلوغ لازم دست نیافته اما می توان امیدوار بود که این چرخه رو به تکامل است.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/x8rzcYsM
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
تولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرخرید سی پیهارد باکسقرص تنویید
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه