دوشنبه, ۲۷ بهمن(۱۱) ۱۴۰۴ / Mon, 16 Feb(2) 2026 /
           
فرصت امروز

فرماندار آستارا گفت واحدهای تعاونی نقش مهمی در ایجاد کارآفرینی و توسعه اقتصادی دارند و از ظرفیت آنها باید برای رونق کسب و کار در این شهرستان استفاده شود.

به گزارش ایرنا، یونس رنجکش در نشست با کارکنان اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی آستارا در فرمانداری این شهرستان افزود: هدف از تشکیل تعاونی ها جلب ظرفیت ها و توانایی های موجود در جامعه است تا افراد و متقاضیان در کنار یکدیگر بتوانند با ایجاد فرصت های شغلی به چرخه تولید کسب و کار و اشتغال زایی کمک کنند.

وی اضافه کرد: متاسفانه برای تبیین فعالیت تعاونی ها و ایجاد انگیزه تنها به مشوق هایی چون پرداخت تسهیلات کم بهره و یا اختصاص زمین توجه شده و بسیاری از واحدهای تعاونی پس از ثبت، فعالیتی انجام نداده اند.

وی ادامه داد: تعاونی های ناموفق باید شناسایی و در راستای تقویت آنها به خصوص در مناطق روستایی برنامه ریزی شود.

رنجکش ترویج فرهنگ تعاون در جامعه را باعث تقویت همگرایی عنوان کرد و گفت: برای فرهنگ سازی این امر باید ضمن استفاده از نیروهای متخصص و کاردان از روش های اصولی، علمی و منطقی بهره ببریم.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/6FfcZIg7
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید از چینماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسخرید بلیط هواپیمانرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمآزمون آنلاینکمپرسور اسکروقرص لاغریاستند خیریهحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستمشاور دیجیتال مارکتینگموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدخرید جم فری فایر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه