پنجشنبه, ۶ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Thu, 25 Apr(4) 2024 /
           
فرصت امروز

ارزش سهام آلفابت به لطف رشد کسب و کارهای مبتنی بر فضای ابری این شرکت افزایش یافت و برای اولین بار ارزش کلی یک تریلیون دلار را برای آلفابت رقم زد.

به گزارش زومیت، مجموعه آلفابت که شرکت مادر گوگل محسوب می شود، توانسته به ارزشی بالغ بر یک تریلیون دلار در بازار دست پیدا کند. به عبارت دیگر، آلفابت چهارمین شرکت آمریکایی است که ارزش آن از یک تریلیون دلار بیشتر شده است. اپل اولین شرکتی بود که در سال ۲۰۱۸ ارزش سهام آن از این مقدار تجاوز کرد و بعدها مایکروسافت و آمازون نیز توانستند ارزش سهام‎شان را به بیش از یک تریلیون دلار افزایش دهند. با اینکه ارزش آمازون با کاهش روبه رو شده و هم اکنون ۹۲۰ میلیارد دلار تخمین زده می شود، ارزش سهام اپل و مایکروسافت هنوز هم بیشتر از مقدار یادشده است.

آلفابت چهارمین شرکت یک تریلیون دلاری آمریکا

تحلیل ها درباره مدیرعامل جدید آلفابت، ساندار پیچای، خوش بینانه به نظر می رسد. در بیانیه غافلگیرکننده ای که سپتامبر ۲۰۱۹ منتشر شد، مؤسس آلفابت، لری پیج، اعلام کرد قصد دارد همراه با سرگی برین، دیگر بنیان گذار و رئیس هیأت مدیره شرکت مذکور، از سِمَت های‎شان کناره گیری کنند. پیچای از قبل نیز مدیرعامل گوگل بود و تمامی کسب و کارهای اصلی این شرکت شامل موتور جست و جو، تبلیغات، یوتیوب و اندروید را کنترل می کرد و میزان درخورتوجهی از درآمدها و سودهای گوگل به خاطر او محقق می شد. بااین همه، او زیر نظر لری پیج فعالیت می کرد؛ شخصی که علاوه بر سرمایه گذاری های پرخطر روی فناوری های تجربی، همچون اتومبیل های خودران و پهپادهای حمل بسته، بر کسب وکارهای دیگری نیز نظارت می کند. حال پیچای مسئولیت تمامی مجموعه را برعهده دارد، اما پیج و برین هنوز هم کنترل اکثر سهام آلفابت را در اختیار دارند و تأثیر بسزایی بر تصمیم های عمده شرکت می گذارند.

بخشی از خوش بینیِ تحلیل ها، مربوط به رشد کسب و کارهای مبتنی بر فضای ابری شرکت است؛ کسب و کارهایی که با وجود فاصله زیاد با رهبری آمازون و پیشروی مایکروسافت در این حوزه، توانسته درآمد یک میلیارد دلاری گوگل در بخش فضای ابری را در سه ماهه بین فوریه ۲۰۱۸ و ژوئیه ۲۰۱۹ دوبرابر کند و به 2میلیارد دلار برساند. آلفابت انتظار دارد با سرمایه گذاری های گسترده ازجمله سه برابرکردن نیروهای بخش فروش و قدرت بخشی به سرویس Cloud Health گوگل، رشد مشابهی در سال پیش رو تجربه کند. با این حال، کسب و کارهای یادشده شرکت آلفابت در مواجهه با مسائلی درزمینه اعتماد کاربران با مشکلاتی روبه رو هستند. البته برخی از تحلیلگران ثبات بخش تبلیغات شرکت مذکور را نیز یکی از قوت های آن می دانند.

در دسامبر گذشته، مؤسسه مالی Stifel برآورد خود از ارزش سهام آلفابت در آینده را به ۱۴درصد و از ۱٬۳۲۵ به ۱٬۵۲۵ دلار افزایش داد. پس از اینکه بانک مرکزی آمریکا برآوردهای خود از سهام این شرکت را افزایش داد و بیان کرد تجارت سالمی را در بخش تبلیغات بین سایر کسب و کارهای آلفابت رؤیت می کند، سهام شرکت مادر گوگل نزدیک به یک درصد افزایش پیدا کرد. افزایش سهام آلفابت مغایر با روندی است که در چند وقت اخیر شاهد بوده ایم. درواقع، پس از اینکه آلفابت در فصل بهار سال گذشته ارقام کمی برای تجارت تبلیغاتش گزارش کرد، بدترین روزهای خود را از آوریل ۲۰۱۰ سپری می کرد. در بازه زمانی یادشده، قیمت سهام این شرکت ۷٫۵درصد و مجموعا ۶۷ میلیارد دلار از ارزش آلفابت کاهش یافت.

بعدها نیز شرکت مذکور در گزارش مالی خود از سه ماهه سوم سال، برآوردها از میزان درآمد به ازای هر سهم را منتشر نکرد. همچنین در این گزارش، روند سوددهی کندتر شده بود. در پی انتشار گزارش یادشده، سهام آلفابت ۴درصد سقوط کرد و درنهایت با اندکی بهبود، کاهش ۲درصدی را نشان داد. این غول فناوری همچنین با چندین نزاع فرهنگی روبه رو است. برای مثال، هیأت ملی ارتباطات کارگری (NLRB) و چند ایالت و اداره های فدرالی ضدانحصارگرایی نیز در حال بررسی پرونده هایی درباره آلفابت هستند.

به نظر می رسد فیس‎بوک با ارزش تقریبی ۶۲۰ میلیارد دلار، احتمالا مدعی بعدی در صف شرکت های یک تریلیون دلاری باشد. آلفابت گزارش مالی خود از سه ماهه چهارم سال میلادی گذشته و نیز کل سال را در روز سوم فوریه ارائه خواهد کرد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/eHkUBhgw
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کاردستگاه برش لیزرابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهتعمیر کاتالیزورخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایل
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه