دوشنبه, ۲۴ شهریور(۶) ۱۴۰۴ / Mon, 15 Sep(9) 2025 /
           
فرصت امروز

محققـان مؤسسه فنـاوری کارلسروهه آلــمــان ابـــزار الکترونیکی چاپی را با استفاده از مواد قابل بازیافت و طبیعی ارائه داده‌اند که از آنها می‌توان در کاهش میلیون‌ها تن اتلاف الکترونیکی سالانه استفاده کرد. به جای استفاده از سیلیکون، فلزات سنگین و دیگر عناصری که می‌توانند خطرات سمی را به هنگام تجزیه در پی داشته باشند، دانشمندان در حال کارکردن با مواد زیست‌تخریب‌پذیری مانند نیمه‌رساناها و رنگ‌های تولیدشده از صمغ‌های گیاهان و عایق‌های ساخته‌شده از ژلاتین هستند.

این دانشمندان به جای استفاده از فلزات یا شبه‌فلزاتی مانند سیلیکون‌ها، در حال استفاده از فویل‌های حامل ساخته شده از مواد طبیعی مانند نشاسته و گلوکز هستند. همچنین ژلاتین‌های سختی مانند ژلاتین‌های به کاررفته در ساخت کپسول‌های دارو نیز می‌توانند برای تولید عایق‌ها مناسب باشند. محققان امیدوارند ابزارهای الکترونیکی آلی ظرف سه سال آینده در اختیار تولیدکنندگان قرار گیرد.

برچسب ها : فرصت آزاد کیوسک
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/1teUbOPg
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
تولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگراممشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسموزبلاگخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرهارد باکسقرص تنوییدتور ترکیهتور تایلند ؛ سفر رویایی به سرزمین لبخندهاسایت معتبر خرید طلاکابینت و کمد دیواری اقساطی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه