پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Thu, 9 May(5) 2024 /
           
فرصت امروز
گزارش «فرصت امروز» از بازار تولید دستکش

به انقلاب صنعتی نیاز داریم

7 سال پیش ( 1395/2/25 )
پدیدآورنده : شیدا رمزی  

همانطور که می‌دانید با توجه به تغییر سبک زندگی ما امروز بهداشت یکی از دغدغه‌های اصلی همه مردم و مسئولان است از این رو سرمایه‌گذاری در تولیداتی که بتواند هرچه بیشتر باعث ارتقای سطح بهداشت جوامع باشد به نوعی در اولویت قرار خواهد گرفت که بحث تولید انواع دستکش نیز جزو آنهاست.

اما آیا واقعاً سرمایه‌گذاری در این زمینه اقتصادی است و می‌توان به امتیازات آن خوش‌بین بود؟ یا اینکه اصلاً تولیدکنندگان فعلی کشورمان از ورود به این صنعت رضایت دارند که دیگران نیز برای رسیدن به تولید در این زمینه اقدام کنند؟

امیرحسین صالحی، معاون بازرگانی شرکت هزاردستان خزر، در این زمینه به «فرصت امروز» گفت: اگرچه بازار بسیار قابل توجهی در این صنعت وجود دارد و می‌توانیم برای آینده اقتصادی آن به خوبی برنامه‌ریزی کنیم، اما اگر بگوییم اکنون کشورمان به انقلاب صنعتی نیاز دارد شاید دور از واقعیت نگفته باشیم، چون با تعارف نمی‌توان چرخ اقتصاد را به حرکت درآورد.

صالحی در ادامه با اشاره به نبود اتحادیه صنفی در میان تولیدکنندگان دستکش افزود: یکی از مهم‌ترین مشکلات امروز تولیدکنندگان دستکش نبود اتحادیه واحد و مخصوص به این نوع تولید است. چون اگر اتحادیه صنفی مستقلی در این زمینه داشته باشیم می‌توانیم برای چگونگی مقابله با بحران‌ها و سیاست‌گذاری‌های صنفی به راحتی برنامه‌ریزی کنیم اما اکنون این حلقه مفقوده در زنجیره تولید محصولات باعث بروز اخلال شده است.

درحالی که براساس مستندات و مدارک موجود سرمایه‌گذاری در زمینه تولید این نوع محصول می‌تواند علاوه بر اشتغال‌زایی مناسب ارزش افزوده قابل توجهی نیز برای اقتصاد کشورمان به ارمغان آورد.

سرمایه‌گذاری بدون رقیب

معاون بازرگانی شرکت هزاردستان خزر با اشاره به وابستگی بیش از 80 درصدی تولیدکنندگان به تهیه ماده اولیه لاتکس افزود: وابستگی این صنعت به ماده اولیه لاتکس به نوعی باعث جلوگیری از ورود محصولات خارجی به کشور نیز شده است.

چون این ماده دارای قیمت جهانی ثابتی بوده و تولیدکنندگان چینی نمی‌توانند همانند دیگر محصولات در بخش انواع دستکش دامپینگ کرده و بازارهای مختلف بین‌المللی را تحت تأثیر خود قرار دهند که این خود یک فرصت مناسب برای شکل‌گیری و پایه‌ریزی صنعت تولید دستکش در کشورمان بوده و هست.

وی با اشاره به دوره بازگشت یک ساله سرمایه‌گذاری در این زمینه تأکید کرد: با درنظر گرفتن قیمت ثابت جهانی لاتکس و قیمت پایین انرژی درکنار هزینه نیروی کار متخصص در کشورمان می‌توانیم بگوییم سرمایه‌گذاری در صنعت تولید دستکش در کشورمان به نوعی رقیب خارجی نداشته و می‌تواند آینده کاملاً مشخصی برای صاحبان سرمایه داشته باشد.

به‌عنوان مثال سال گذشته براساس آمارهای گمرک تنها 600 میلیون تومان دستکش وارد ایران شده است که در مقایسه با بازار چند میلیارد تومانی انواع دستکش کشورمان واقعاً قابل چشم‌پوشی است.

دانش نیاز اولیه پخت سرمایه‌هاست

این فعال صنفی درباره سهل‌الوصول بودن این نوع سرمایه‌گذاری به «فرصت امروز» گفت: تمام جنبه‌های مثبت سرمایه‌گذاری در این نوع تولید نباید باعث ایجاد این شبهه باشد که صاحبان سرمایه نیازمند دانش یا تخصص خاصی نیستند بلکه همانطور که می‌دانید موضوع پخت لاتکس و به عمل آوردن ماده اولیه‌ای قابل قبول به دانش و تخصص نیاز دارد که به‌عنوان رمز تولید در واحدهای تولیدی از آن حفاظت می‌شود، بنابراین علاقه‌مندان برای سرمایه‌گذاری در این زمینه باید از این دانش بهره‌مند باشند و بدون تخصص نمی‌توان وارد کارزار تولید شد.

وی افزود: هرچند داشتن این دانش پایان کار نیست چون بازاریابی و چگونگی دستیابی به سهم بالای بازار نیز از دیگر موارد است که باید صاحبان سرمایه قبل از ورود به این نوع تولید برایش برنامه ‌داشته باشند. به‌عنوان مثال یکی از سیاست‌های فروش موفق که در این شرکت از آن استفاده شده است بحث تنوع برند است.

چون این تنوع و بسته‌بندی‌های متفاوت می‌تواند در میان اقشار مختلف جامعه ایجاد تقاضا کرده و در نهایت باعث ارتقای سطح اقتصادی یک مجموعه تولید باشد. به اعتقاد معاون بازرگانی، سرمایه‌گذاران اگر به دنبال موفقیت و فروش دائمی هستند لازم است در بخش تحقیقات نیز سرمایه‌گذاری کنند چون میزان کیفیت محصولات به دقت در فرمول تهیه و کشسان‌ بودن دستکش‌ها در بخش‌های مختلف وابسته است. بنابراین اگر سرمایه‌گذاری در زمینه تحقیقات و آزمایشگاه‌های مربوطه نیز صورت پذیرد بدون تردید می‌توان به آینده سهم بازار محصولات مورد نظر نیز امیدوار بود.

موانع تولید

صالحی درباره میزان اشتغال‌زایی در این زمینه نیز گفت: به‌طور کلی اشتغال‌زایی در این صنعت قابل توجه است به‌عنوان مثال در این واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری حدود 4 میلیارد تومان 40 نفر پرسنل فقط در کارخانه برای تولید ماهانه 600 هزار جفت دستکش در سه شیفت کاری و بخش‌های مختلف مشغول به کار هستند. اما نگرانی اصلی تولیدکنندگان بحث موانع تولید است که در کشورمان باعث بروز اخلال در روند تولید شده است.

وی با اشاره به بحث مالیات و بیمه افزود: در بسیاری از موارد همه می‌دانیم کشورهای مختلف صنعتی برای تولیدکنندگان خود تسهیلات ویژه‌ای ایجاد می‌کنند، درحالی که ایران اگرچه دارای قوانین مناسبی است اما روند اجرایی شدن آنها باعث بروز مشکلاتی قابل توجه در زمینه تولید شده و دور از واقعیت نیست اگر بگوییم رویکرد فعلی به نفع تولید نیست که باید این موانع را برای رونق دوباره صنایع برطرف کرد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/HlVbCiuS
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آباد
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه