دوشنبه, ۲۴ شهریور(۶) ۱۴۰۴ / Mon, 15 Sep(9) 2025 /
           
فرصت امروز

ساخت گجتی برای کنترل خواب

10 سال پیش ( 1394/4/21 )
 

گجت جدید و متفاوتی با نام «نانا» روانه بازار خواهد شد که می‌تواند به کاربرانش در پیدا کردن چرخه طبیعی خواب بدن کمک کند. برخی به محض اینکه سر خود را روی بالش می‌گذارند، می‌خوابند و برخی ساعت‌ها طول می‌کشد تا به خواب بروند. برخی حتی با مصرف داروهای خواب آور نیز نمی‌توانند، خوب بخوابند. اما شناخت چرخه طبیعی بدن می‌تواند به ریتم خواب شبانه کمک کند. محققان معتقدند افرادی که از یک ریتم خواب هماهنگ و منظم برخوردارند نسبت به سایرین سالم‌تر هستند.

برای مثال، افرادی را در نظر بگیرید که در ساعتی مشخص به خواب رفته و بیدار می‌شوند. چنین افرادی نه‌تنها از ریتم سلامتی بهتری نسبت به سایرین برخوردارند بلکه در طول روز نیز شاداب‌تر هستند. اکنون گجت متفاوتی عرضه شده که به هماهنگ شدن چرخه طبیعی بدن کمک می‌کند. این گجت جدید «nana» نام داشته و زمانی که زیر تشک یا بالش شخص قرار می‌گیرد به بررسی چرخه طبیعی خواب کاربرانش می‌پردازد. این گجت به بهتر خوابیدن کاربرانش کمک می‌کند. زمانی که این گجت در یک تخت قرار می‌گیرد، آن تخت تبدیل به تختی هوشمند می‌شود که می‌تواند امکانات جدیدی را در اختیار کاربرانش قرار دهد.

برچسب ها : فرصت آزاد کیوسک
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/hOwZ4Jfv
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
تولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگراممشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسموزبلاگخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرهارد باکسقرص تنوییدتور ترکیهتور تایلند ؛ سفر رویایی به سرزمین لبخندهاسایت معتبر خرید طلاکابینت و کمد دیواری اقساطی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه