یکشنبه, ۹ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Sun, 28 Apr(4) 2024 /
           
فرصت امروز

مصرف غذاهای تند و ارتباط آن با طول عمر

8 سال پیش ( 1394/5/28 )
پدیدآورنده : معراج آگاهی  

براساس نتایج منتشر شده از مطالعات و تحقیقات اخیر کسانی که به فلفل تند علاقه‌مند بوده و از آن استفاده می‌کنند ممکن است طول عمر بیشتری در قیاس با افراد دیگر داشته باشند. پروفسور لو کی از اساتید دانشکده بهداشت دانشگاه هاروارد در این رابطه می‌گوید: ‌«‌ما تاکنون به واسطه آزمایش‌ها و مطالعات صورت گرفته روی حیوانات و در مقیاس کوچک‌تر روی انسان به نتایج مثبتی از اثرات سودمند مصرف غذاهای تند بر سلامت بدن رسیده‌ایم.»

مطالعات اولیه نشان می‌دهد غذاهای تند و اجزای فعال آن نظیر کپساسین و ترکیب یافت شده در فلفل تند ممکن است موجب کاهش التهاب و بهبود وضعیت متابولیکی بدن شده و تأثیر مثبتی بر باکتری‌های موجود در روده و وزن افراد داشته باشد. در این بین شواهد مربوط به تأثیر فلفل تند بر انسان همچنان اندک است. بنابراین پروفسور کی و تیمی از محققان تصمیم به جمع آوری اطلاعات از حدود نیم میلیون نفر از مردم چین که پیش‌تر در یک برنامه تحقیقاتی در حوزه سلامت حد فاصل سال‌های 2004 تا 2008 میلادی شرکت کرده بودند، گرفتند. در این پروسه تحقیقاتی هر فرد موظف بود در مورد میزان مصرف گوشت، سبزیجات، الکل، میزان استفاده از فلفل تند در روغن یا سس به‌صورت تازه یا سرخ شده و در نهایت در مورد وضعیت سلامت خود گزارش دهد. 

فرآیند ارائه گزارش وضعیت سلامت افراد به مدت هفت سال ادامه یافت و در این زمان محققان اطلاعات ارائه شده از سوی افراد را دریافت و بررسی کردند. براساس نتایج به‌دست آمده از این پروسه تحقیقاتی، افرادی که بیش از دو تا سه بار در هفته از غذاهای تند استفاده می‌کنند 10 درصد کمتر از افرادی که کمتر از یک بار در هفته از غذاهای تند استفاده می‌کنند در معرض خطر مرگ قرار دارند. این در حالی است که نتایج این تحقیق نشان می‌دهد افزایش مصرف فلفل تند تفاوت چندانی در نتیجه کلی ایجاد نکرده و کسانی که سه الی هفت روز در هفته از فلفل تند در غذاهای خود استفاده می‌کنند نسبت به دیگران که میزان کمتری فلفل تند مصرف می‌کنند 14 درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناگهانی قرار دارند.

مصرف غذاهای تند همچنین به کاهش ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی، سرطان‌ها و بیماری‌های تنفسی منجر می‌شود. لازم به ذکر است براساس اطلاعات منتشر شده توسط محققان، فلفل تند تازه از اثر محافظتی بسیار بیشتری در مقابل بیماری‌های مذکور برخوردار است.

برای مشخص شدن تأثیر فلفل تند در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی، تنفسی و انواع سرطان‌ها قطعاً تحقیقات و مطالعات بیشتری مورد نیاز است. با این همه، نتایج این تحقیقات به معنای اثبات نقش فلفل تند در جلوگیری از انواع بیماری‌هاست اما به عقیده پروفسور کی تحقیقات صورت گرفته و نتیجه آن بسیار ارزشمند است. آقای کی در این رابطه می‌افزاید: ‌«‌به نظر می‌رسد افزایش متوسط مصرف فلفل تند به سه تا پنج بار در هفته خاصیت محافظتی مشابهی با مصرف بالاتر از پنج مرتبه در هفته دارد، مصرف فلفل‌تان را به آرامی افزایش دهید، این افزایش آرام ممکن است برای دریافت اثرات

منبع : Time
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/1UR0qngG
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهنهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوست
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه