دوشنبه, ۱۳ بهمن(۱۱) ۱۴۰۴ / Mon, 2 Feb(2) 2026 /
           
فرصت امروز

دونالد ترامپ که از سال 1998 روی حماقت جمهوریخواهان برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری حساب باز کرده بود، دیروز توانست تمام محاسبات کارشناسان سیاسی و حتی نتایج نظرسنجی ها را بهم ریخته و با قدرت به عنوان چهل وپنجمین رئیس جمهوری ایالات متحده وارد کاخ سفید شود. پیروزی او علاوه بر شوکه کردن سیاستمداران، اقتصاد جهانی را نیز با چالشی جدی روبه رو کرد.

این بار در تاریخ 11/9 (نهم نوامبر) بورس نیویورک حتی بیش از واقعه 9/11 (11 سپتامبر) فروریخت، علاوه بر آن از ژاپن و کره تا تهران بورس های جهان یکپارچه قرمز شد. قیمت نفت به دلیل ترس از کاهش رشد اقتصادی کشورها نزولی و قیمت طلا با رشد روبه رو شد. اتفاقات سیاسی و اقتصادی بعد از پیروزی ترامپ را در صفحات 4، 5، 6، 8 و 16 روزنامه بخوانید.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/rWxEXQNK
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرنرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمآزمون آنلاینپت شاپ آنلاینکمپرسور اسکروقرص لاغریاستند خیریهحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستمشاور دیجیتال مارکتینگموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدقیمت انس طلا
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه