پنجشنبه, ۹ فروردین(۱) ۱۴۰۳ / Thu, 28 Mar(3) 2024 /
           
فرصت امروز
مدرسه مدیریت

تجارت خود را با این 4سوال شروع کنید

8 سال پیش ( 1394/10/9 )
پدیدآورنده : امیر آل علی  

چنانچه تصمیم به کارآفرینی دارید این نکته را فراموش نکنید که کار و تلاش زیاد و احتمال شکست در شروع کارتان همواره وجود دارد. در این مسیر اگر خوش شانس هم باشید و با مشکلات کمی مواجه شود نباید غافل شوید که کارتان منبع درآمد و وسیله امرار معاش کارکنان بسیاری خواهد شد و در صورت نیمه کاره رها کردن کارتان آنان با مشکلات فراوانی مواجه خواهند شد. در عین حال این ماجرا نباید به کابوسی برای‌تان تبدیل شود. در واقع شروع یک تجارت می‌تواند به نقطه عطفی در زندگی و آینده کاری شما مبدل شود و سرنوشت شما را به نحوی مثبت دگرگون سازد.

در مسیری که همه افراد جهت کارافرینی می‌پیمایند چالش‌ها و انگیزه‌های مختلفی وجود دارد که می‌تواند شما را به سمت جلو سوق دهد. همچنین دلایل متعددی نیز وجود دارد که می‌تواند شما را از ورود به عرصه کارآفرینی بازدارد. در این بین مسئله مهمی که تمامی کارآفرینان با آن مواجه هستند و برای پاسخ به آن با شک و تردید‌های فراوانی مواجه می‌شوند و همین امر باعث سردرگمی آنان می‌شود، این است که در چه زمینه‌ای مایلند به تجارت بپردازند. در ادامه به بررسی چهار پرسش بنیادی که قبل از شروع کسب‌و‌کار لازم است به آنان پاسخ دهیم می‌پردازیم.

1- انگیزه و دلیل اصلی راه‌اندازی کسب‌و‌کارتان چه هست؟

مهم‌ترین پرسشی که قبل از انجام هرکار و فعالیتی لازم است بدان پاسخ دهید، بدون شک همین مسئله است. آیا دقیقا به این مورد که کارآفرینی آیا با روحیات شما سازگاری دارد و چه تأثیری ممکن است بر زندگی شخصی‌تان داشته باشد، آگاه هستید؟ به بازار فروش، وام و اعتبارات و منابع تأمین درآمد‌های آن فکر کرده‌اید؟ و در آخر آنکه تمامی چالش‌ها و مشکلات احتمالی را بررسی کرده و راه‌حل‌ها و تدابیر مناسب آنان را اتخاذ کرده و برای مواجه با آنان کاملا آماده هستید؟ پاسخ به سوال‌های فوق به شما در انتخاب نوع کسب‌و‌کارتان کمک شایانی خواهد کرد.

برای مثال، اگر در صدد استفاده از تمامی ظرفیت‌های موجود خود هستید باید از قبل تمامی کارکنان خود را نسبت به میزان حجم کاری مدنظر خودآگاه کنید و خود نیز برای کاری طاقت‌فرسا و سخت آماده شوید. اما اگر به دنبال شروع کسب‌و‌کاری کوچک هستید بیش از آنکه نیاز به فعالیت زیاد داشته باشید باید اطلاعات خود را در زمینه کاری‌تان بالا ببرید، به دلیل آنکه شرکت‌های کوچک در صورتی‌که اصولی و حرفه‌ای عمل نکنند خیلی زود از عرصه رقابت کنار گذاشته خواهند شد.

اگر به فکر کسب درآمد هنگفت و میلیاردر شدن از این طریق طی 10 سال اول فعالیت خود هستید بیش از هر چیز نیاز به نوآوری و خلاقیت در زمینه کاری خود دارید تا بدین شکل بتوانید سهم قابل توجهی از بازار را تصاحب کنید. در همین راستا برای دستیابی به این خواسته باید فردی ریسک‌پذیر و جسور باشید.

2- به چه سرمایه‌ای دسترسی دارید

پس از آنکه توانستید به پرسش نخست پاسخی مناسب دهید، به یک ارزیابی واقع‌بینانه نسبت به میزان پول نقدی که می‌توانید از طریق تجارت خود خلق کنید نیاز دارید تا وضعیت مالی و میزان سرمایه اولیه مورد نیاز خود را مشخص سازید. فراموش نکنید که در ماه‌های اول کار خود به احتمال زیاد با سود ناچیزی مواجه خواهید شد و حتی ممکن است ضرر‌هایی نیز عایدتان شود. در همین راستا حتی شاید مجبور شوید جهت پیشبرد اهداف‌تان وام‌هایی را نیز بگیرید. به همین خاطر این مورد را نیز به خوبی مدنظر قرار دهید تا با ورشکستگی در کار خود مواجه نشوید و تجارتی پرسود داشته باشید.

3- در مورد چگونگی انجام دادن آن چه میزان اطلاعات دارید

ایجاد، مدیریت و اجرای یک کسب وکار طیف گسترده‌ای از مهارت‌ها را می‌طلبد و در همین راستا شما باید توانایی رهبری شرکت، تصمیم‌گیری در لحظات دشوار و سرنوشت ساز و... را داشته باشید. با این حال نداشتن مهارت و اطلاعات کافی عملا بدین معنا نیست که شما نمی‌توانید تجارت خود را راه بیندازید، بلکه به این معناست که باید فردی را به‌عنوان مربی یا مشاور پیدا کنید تا با توصیه‌های خود شما را در مسیرتان راهنمایی و از تدابیر غیر‌منطقی‌تان جلوگیری کند تا بدین شکل به مرور زمان به مدیری موفق و لایق مبدل شوید.

4- در صورت مواجهه با شکست آیا پشیمان خواهید شد؟

بسیار طبیعی است اگر برای رسیدن به یک موفقیت ده‌‌ها شکست را پشت سر بگذاریم اما در این بین مسئله مهم آن است که با بروز مشکلات آیا همچنان به کار خود ادامه خواهید داد؟ مشکل بسیاری از کارآفرینان که آنان را از موفقیت دور می‌سازد آن است که آنان انتظار شکست ندارند و شکست برای‌شان به منزله جدا شدن از اهداف‌شان است. در واقع آنان نسبت به این مسئله که موفقیت رفتن از شکستی به شکست دیگر بدون از دست دادن انگیزه است غافل هستند و اگر انگیزه‌ای قوی نداشته باشند، خیلی زود از تصمیم خود منصرف خواهند شد.

کارآفرین موفق کسی است که تهدید‌ها و مشکلات خود را تبدیل به فرصت جهت اثبات قابلیت‌های خود کند و از مواجهه با چالش‌های جدید هراسی نداشته باشد و تحت هر شرایطی با قدرت رو به جلو پیش رود و همواره به خود تلقین کند که او نیز می‌تواند.

منبع : منبع: MSN
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/3us6OMjz
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کاروکیلقطعات لیفتراکدستگاه برش لیزرابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورلیفتراکپرس لاین ساخت پرسشنامهرمان پرطرفدارسررسید 1403طراحی سایت فروشگاهشیر برقی گازتیزهوشان پایه ششمخرید نرم افزار حسابداریخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلتقویم رومیزیقیمت ورق گالوانیزهخرید قسطیتعمیر کاتالیزورخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتا
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه