جمعه, ۲۶ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۴ / Fri, 16 May(5) 2025 /
           
فرصت امروز
نایب رییس کانون سنگ:

ضایعات سنگ در کارخانه‌ها بالاست

9 سال پیش ( 1394/5/27 )
 

نایب رییس کانون سنگ گفت: با توجه به اینکه درصد بالایی از ضایعات اقتصادی در کارخانه‌های سنگ رخ می‌دهد درصدد هستیم با تکیه بر علم و دانش نیروهای جوان، میزان بهره‌وری کارخانه‌ها را همچون معادن افزایش دهیم. بهنام نیک‌فر در گفت‌وگو با ایسنا تصریح کرد: پس از تحریم شرایط بسیار ویژه و مطلوبی فراهم می‌شود که صنعتگران با توجه به آن و با تکیه بر توانمندی‌های داخل، می‌توانند در بازارهای جهانی قدرتمندانه ظاهر شوند.

وی با اشاره به ضرورت توجه به استفاده از علم و تکنولوژی روز و ضرورت برقراری ارتباط بین صنعت و دانشگاه افزود: در دنیای امروز، رابطه مستقیمی بین استفاده از تکنولوژی و پیشرفت جامعه در ابعاد مختلف اجتماعی، اقتصادی و سیاسی برقرار است. تکنولوژی و علم عامل اساسی ایجاد ثروت، دانایی و توانایی کشورها بوده و ابزاری بسیار قدرتمند برای رشد و توسعه اقتصادی به شمار می‌روند.

نیک‌فر برخورداری از بهترین و مدرن‌ترین دستگاه‌ها را بدون برخورداری از نیروی متخصص بی‌فایده عنوان کرد و گفت: استفاده از تکنولوژی روز دنیا در کنار تربیت نیروی ماهر و ارزشمند، کارایی و بهره‌وری را بالا می‌برد. صنعتگران ما در بخش معدن با تکیه بر علم و دانش نیروهای جوان توانستند میزان بهره‌وری در معادن را به میزان قابل توجهی بالا ببرند و درصدد هستیم این روش را در کارخانجات پیاده کنیم، چرا که درصد بالایی از تلفات اقتصادی ما در کارخانه‌ها اتفاق می‌افتد.

عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان مرکزی افزود: در کشورهای توسعه‌یافته، ارتباطی مستمر و پیوسته بین صنعت و دانشگاه وجود دارد و این دو نهاد به توسعه و رشد یکدیگر کمک می‌کنند، ولی در کشورهای توسعه نیافته این ارتباط وجود ندارد و هر کدام کار خودشان را می‌کنند. صنعت‌ و دانشگاه‌ در کشور ما دو نهاد وارداتی‌ هستند که بسیاری از ملزومات آنها از خارج وارد شده و ایجاد ارتباط بین این دو نهاد کمی مشکل است.

وی باز کردن گره‌های صنعتی را از وظایف اصلی علم و دانش برشمرد و گفت: ما زمانی می‌توانیم بگوییم کارعلمی کرده‌ایم که علم به‌صورت کاربردی در خدمت جامعه قرار گیرد. متأسفانه صنعت‌ و دانشگاه‌ در بسیاری از موارد از کل‌ جامعه‌ جدا هستند. اگر بتوانیم ارتباطی ارگانیک و غیراجباری بین دانشگاه و صنعت برقرار کنیم، به‌طور حتم موفق خواهیم بود. ایجاد رابطه به‌صورت اجباری و دستوری یک کار روبنایی و صوری است و چندان هم مؤثر نیست.

نیکفر با اشاره به فاصله قابل توجه موجود بین پتانسیل‌های علمی کشور با نیازهای بخش صنعت و تأکید بر ضرورت پر شدن شکاف موجود بین صنایع و مراکز علمی و دانشگاهی اظهار کرد: با هماهنگی‌های انجام شده، مسئولان دانشگاه صنعتی امیرکبیر در هشتمین نمایشگاه بین‌المللی سنگ محلات و نیم ور حضور خواهند داشت.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/nqh4cFNi
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه