سه شنبه, ۱۴ بهمن(۱۱) ۱۴۰۴ / Tue, 3 Feb(2) 2026 /
           
فرصت امروز

مؤسسه تحقیقاتی مودی اعلام کرد: اقتصاد عربستان در صورتی که با اصلاحات روبه‌رو نشود باید منتظر وخیم‌تر شدن اوضاع خود باشد. به گزارش مهر به نقل از پایگاه خبری نزدک، مؤسسه تحقیقاتی مودی گزارش داد: عربستان سعودی که به‌عنوان بزرگ‌ترین اقتصاد عربی محسوب می‌شود، به دلیل کاهش چشمگیر بهای نفت که از سال ۲۰۱۴ میلادی کلید خورد و این کشور هم یکی از طراحان اصلی این سناریو بود، اقتصاد خود را در حال بیمار شدن می‌بیند.

وضعیت اقتصادی عربستان وخیم‌تر می‌شود

پیش‌بینی می‌شود کاهش ذخایر ارزی عربستان سعودی تا سال ۲۰۱۹ میلادی ادامه پیدا کند و به ۴۶۰ میلیارد دلار برسد. بررسی‌های مؤسسه مودی نشان می‌دهد کسری بودجه عربستان سعودی بین سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۰ میلادی سالانه معادل ۹.۵‌درصد از تولید ناخالص داخلی این کشور باشد که این رقم نیازمند ۳۲۴‌میلیارد دلار کمک مالی است. البته عربستان سعودی در ماه گذشته میلادی ۱۰ میلیارد دلار از بانک‌های بین‌المللی وام گرفت که برآورد می‌شود این رقم برای سال آینده میلادی با افزایش چشمگیری روبه‌رو شود.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/amlCIk9d
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
اکستریم VXخرید از چینماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرنرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمآزمون آنلاینپت شاپ آنلاینکمپرسور اسکروقرص لاغریاستند خیریهحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستمشاور دیجیتال مارکتینگموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدقیمت انس طلا
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه