دوشنبه, ۲۷ بهمن(۱۱) ۱۴۰۴ / Mon, 16 Feb(2) 2026 /
           
فرصت امروز

بانك صنعت و معدن با تامين حدود ١٥٦ ميليون يورو تسهيلات ارزي و٥٥ ميليارد تومان تسهيلات ريالي در بخش صنعت ساختمان (توليد كاشي) بيش از يكهزار و ١٠٠ شغل در كشور ايجاد مي كند.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني بانك صنعت و معدن از طرح هاي توليد كاشي كه توسط اين بانك تامين مالي شده اند طرح هاي ميلاد يزد ، پارس كوير يزد ، امين ميبد ، برج اردكان، آرين سرام ابركوه در استان يزد و پرديس آباده در استان فارس با ٥٤ ميليون و ٥٠٠ هزار يورو تسهيلات ارزي و ٢٦ميليارد تومان تسهيلات ريالي بهره برداري شده و زمينه اشتغال ٤٩٥ نفر را فراهم ساخته اند.

اين در حالي است كه طرح هاي آبنوس ابركوه، سيمين يزد ، يكتا گرانو ميبد و شايان سرام ميبد در استان يزد ، تنديس ابريشم در استان خراسان رضوي ، روماك نائين در استان اصفهان و وش نگار در استان سيستان و بلوچستان با مجموع ١٠١ ميليون و ٥٠٠ هزار يور تسهيلات ارزي و ٢٩ ميليارد تومان تسهيلات ريالي در حال اجرا هستند كه با افتتاح آن ها ٦٠٨ شغل ايجاد مي شود.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/0ZJHLRsP
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید از چینماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسخرید بلیط هواپیمانرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمآزمون آنلاینکمپرسور اسکروقرص لاغریاستند خیریهحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستمشاور دیجیتال مارکتینگموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدخرید جم فری فایر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه