پنجشنبه, ۲۳ بهمن(۱۱) ۱۴۰۴ / Thu, 12 Feb(2) 2026 /
           
فرصت امروز

وزیر دفاع گفت: اقتصاد مقاومتی برای ایران یک الزام، ضرورت و نیازی قطعی برای زمان حال و آینده است.

به گزارش  «فرصت امروز» سردار حسین دهقان، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح روز دوشنبه در همایش علمی _ کاربردی اقتصاد مقاومتی که با محوریت شعار امسال و به همت انجمن مدیریت ایران در دانشگاه خاتم برگزار شد، گفت: اقتصاد مقاومتی پاسخی برای اداره اقتصاد کشور در طول زمان و برای حال و آینده است.

دهقان صحبت هایش در این نشست را با چند سوال درباره مفهوم اقتصاد مقاومتی آغاز کرد و با طرح این پرسش که چرا اقتصاد مقاومتی؟ تصریح کرد: ما در دوران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و با استقرار نظام جمهوری اسلامی ایران، عملاً دیدگاه ها و رویکردهای مختلف اقتصادی را به نوعی تجربه کرده ایم و آزموده ایم، اما برآیند همه برنامه ها و نتیجه اقدامات ما در گذشته، وضعیتی است که امروز در آن قرار داریم و شاهد آن هستیم.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با بیان اینکه وضع موجود ما، نقطه عزیمتی است برای حرکت به سمت وضعیت مطلوب، گفت: همیشه به عنوان یک اصل این را می پذیریم که وضع موجود، نتیجه مجموعه اقدامات، تصمیمات و برنامه ریزی های ما در گذشته است که آن را به اجرا گذاشته ایم.

او به بحث جهانی شدن اقتصاد اشاره کرد و گفت: اگر ما به دنبال تعامل و نقش آفرینی در جهان هستیم، باید دارای قدرتی باشیم که دیگران ما را پذیرا باشند. هیچ کشوری در دنیا نمی تواند بگوید تنها وارد کننده یا صادر کننده هستم. درون زا بودن اقتصاد به این معنا است که داشته های ملی را بستر قدرتی برای ایجاد رفاه و امنیت کنیم و تنها در این صورت است که صادرات و واردات معنا پیدا می کند.

وزیر دفاع ادامه داد: پس از پایان جنگ سرد، دنیا دچار تغییرات زیادی شد و در این میان جمهوری اسلامی ایران، نظام مورد قبول هیچ یک از قدرت های شرق و غرب جهان نبوده است. از این رو، اقتصاد حربه ای است که آنها به آن روی آورده اند و با جنگ اقتصادی درصدد ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی ایران هستند.

وی اضافه کرد: جنگ اقتصادی علیه ما، یک جنگ واقعی و تمام عیار است و اینجاست که اقتصاد مقاومتی، نقش خود را ایفا می کند.

سردار دهقان با اشاره به نامگذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری به نام سال «اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال» گفت: شعارها انعکاس دهنده مشکلات کشور هستند و ما از نظر تحقق بخشی به شعار در سال های اخیر کارنامه خوبی نداشته ایم.

وزیر دفاع با بیان اینکه تولید و اشتغال، دو مشکل واقعی جامعه ما هستند، به تبیین زوایای شغل پایدار پرداخت و گفت: بنگاه های بزرگ اقتصادی، موتورهای اقتصاد کشور هستند که تولید و اشتغال را هدایت می کنند. از این رو دولت باید زمینه فعالیت و رقابت این بنگاه ها را فراهم کند، نه اینکه برای تک تک مردم جامعه شغل ایجاد کرده و حقوق بدهد.

سردار دهقان با تأکید بر اینکه برای رسیدن به توسعه همه جانبه باید به صورت متمرکز عمل کرد، افزود: باید با چشمی باز وارد عرصه کسب و کار شد و ببینیم که چه می خواهیم و چه نمی خواهیم. به عنوان مثال، در دهه 60 و در زمان جنگ، تولید شامپو و ماکارونی افزایش پیدا کرد و همه به این سمت روی آوردند و متأسفانه این مدگرایی در عرصه اقتصاد نیز نمود دارد.

وزیر دفاع در پایان با اشاره به لزوم دانش بنیان کردن اقتصاد ملی گفت: آنچه ایجاد ارزش افزوده می کند، دانش است. امروز باید عزم و اراده خود را در جهت اقتصاد مقاومتی به کار بگیریم زیرا کشور با وجود جوانان با استعداد خود می تواند گام های بزرگی در این عرصه بر دارد.

ارتباط با نویسنده: [email protected]

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/GP4qm3VB
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
دولت آمریکا معافیت احتمالی غول‌های فناوری از موج جدید تعرفه‌های تراشه را بررسی می‌کند رازهای رهبران تجاری مورد احترام بازاریابی اینترنتی چیست؟ راهنمای جامع روش‌ها، استراتژی و اجرای موفق فورد بزرگ‌ترین زیان خالص خود از زمان رکود را ثبت کرد قیمت طلا امروز چقدر شد؟ بررسی اونس جهانی و بازار داخلی بیت‌کوین زیر فشار فروش؛ آیا حمایت‌های کلیدی در خطرند؟ تورم مصرف‌کننده چین کمتر از انتظار رشد کرد؛ رکود قیمت تولیدکننده ادامه دارد موج خروج در استارتاپ هوش مصنوعی ماسک چرا کاغذ کپی مکس copimax به انتخاب اول کاربران در سال ۱۴۰۴ تبدیل شده است؟ قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ هنر مدیریت هر نوع بحران تجاری تبلیغات به چت جی پی تی رسید؛ OpenAI در مسیر تغییر مدل درآمدی و بازتعریف رابطه با کاربر قیمت طلا و سکه در آخرین معاملات بازار / ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ بازار خودرو در آستانه فروش وارداتی ها؛ آیا عرضه محدود می تواند بازار را آرام کند؟ اسپیس ایکس رؤیای مریخ را کنار گذاشت و به ماه فکر می کند
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید از چینماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسخرید بلیط هواپیمانرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمآزمون آنلاینکمپرسور اسکروقرص لاغریاستند خیریهحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستمشاور دیجیتال مارکتینگموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدخرید جم فری فایر
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه