شنبه, ۲۹ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Sat, 18 May(5) 2024 /
           
فرصت امروز

رئیس پژوهشکده پولی و بانکی گفت: 35 بانک، شرکت و مؤسسه مالی اروپایی برای«چهارمین همایش تجاری و بانکی ایران و اروپا» به تهران می آیند.

به گزارش«فرصت امروز»، علی دیواندری روز گذشته در نشست خبری«چهارمین همایش تجاری و بانکی ایران و اروپا» از برگزاری این همایش در روزهای نهم و دهم اردیبهشت ماه امسال در مرکز همایش های بین المللی صدا وسیما خبر داد و گفت: به دنبال برگزاری سه دوره موفق از همایش تجاری ایران و اروپا در شهرهای تهران و فرانفکورت،  «چهارمین همایش تجاری و بانکی ایران و اروپا» در دو محور فرصت های سرمایه گذاری در ایران و بررسی روند پیشرفت فرآیندهای مالی در یک سال پس از تحریم ها برگزار می شود.

رئیس پژوهشکده پولی و بانکی یکی از پیش نیازهای اتصال بانکداری ایران به دنیا را بحث تطبیق با مقررات به عنوان زیرساخت و یک نیاز برشمرد و با اشاره به بررسی موضوع شفافیت و رعایت استاندارد گزارشگری مالی IFRS در همایش، عنوان کرد: یکی از پیش نیازهای اتصال مجدد نظام بانکی ایران با نظام بین المللی، شفافیت در گزارشگری مالی است و بانک مرکزی نیز اقدامات خوبی در این زمینه انجام داده است.

دیواندری تأمین مالی در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی را از جمله موضوعات مربوط به محورهای یاد شده در همایش ذکر کرد و گفت: بانک ها و شرکت های خارجی فعال در زمینه سرمایه گذاری، نقش تأثیرگذاری در هدایت سرمایه گذاری و آوردن منابع مالی اروپایی به ایران دارند.

وی بررسی فرصت های موجود در حوزه راه و مسکن و شهرسازی را از دیگر موضوعات این همایش عنوان کرد و افزود: به موضوعاتی مانند همکاری در زمینه بورس، بانک و بیمه و برقراری روابط کارگزاری و سرمایه گذاری در سخنرانی های کلیدی و همچنین کارگاه ها و پنل ها پرداخته می شود.

رئیس پژوهشکده پولی و بانکی پنل های چهارمین همایش بانکی ایران و اروپا را بررسی وضعیت سیستم بانکی، نظارت بر بانک ها و مقررات گذاری، راه اندازی شعب بانک های ایرانی در اروپا، مطالبات معوق و انجماد دارایی ها، فرصت های سرمایه گذاری در ایران و شفافیت مالی و جرائم مالی اعلام کرد.

وی از حضور وزیر امور خارجه و رئیس کل بانک مرکزی در این همایش خبر داد و اضافه کرد: در این همایش قرار است هشت سخنران کلیدی و ۱۶سخنران خارجی از کشورهای آلمان، ایتالیا، فرانسه، هلند، روسیه و سوئیس در موضوعات مورد نظر همایش سخنرانی کنند.

دیواندری همچنین درباره کاهش هزینه مبادلات بانکی و تأثیر چنین همایش هایی در این زمینه گفت: در دوره تحریم ها، مبادلات بانکی با دو ویژگی هزینه و ریسک بالا و به سختی انجام می شد؛ خوشبختانه پس از تسهیل روابط بانکی در یک سال و نیم گذشته هزینه مبادلات به طور چشمگیری پایین آمده است.

وی تصریح کرد: پایین آمدن هزینه مبادلات منجر به کاهش قیمت تمام شده پول و مواد اولیه و همچنین تجارت بین المللی می شود. تمامی این موضوعات در همایش بانکی ایران و اروپا مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

دیواندری در پاسخ به سوالی درباره دستاوردهای همایش های قبلی برگزار شده گفت: در همایش های قبلی انتظارات اروپاییان و به ویژه بانک مرکزی اروپا در ارتباط با تطبیق استانداردهای بانکی ایران با استانداردهای بین المللی اروپایی و نگرانی ها و ابهامات مطرح شد و مدیران بانکی کشور توضیحات لازم را در این باره ارائه و نگرانی ها را رفع کردند.

رئیس پژوهشکده پولی و بانکی با اعلام اینکه چشم اندازهای بکر سرمایه گذاری در ایران برای شرکت کنندگان اروپایی همایش مشخص می شود، بر لزوم توسعه روابط با کشورهای اروپایی تأکید کرد و گفت: با توجه به اینکه در برخی صنایع خاص، تجارت ایران با کشورهای اروپایی انجام می شود و اینکه در سال های قبل یورو جایگزین دلار در مراودات ارزی ایران شده است، توسعه روابط با اروپایی ها نیاز اقتصاد ایران است.

وی ادامه داد: این همایش فرصت خوبی است تا اروپاییان با واقعیت های اقتصاد ایران آشنا شوند. حضور بانک های بزرگ ایرانی و اروپایی در این گونه همایش ها فرصت مغتنمی است و هرچند در دوران تحریم بخشی از مراودات تجاری ایران به سمت آسیا سوق پیدا کرد، اما همچنان اروپا سهم بسزایی در تجارت خارجی ایران دارد.

رئیس پژوهشکده پولی و بانکی گفت: در شرایطی که ذخایر ارزی نیز به یورو نگهداری می شود، ایران به نظام تسویه یورو یعنی تارگت 2 و نیز سیستم مبادله ارزی یورو نیاز دارد، ضمن آنکه حتی برای توسعه تجارت با آسیا باید این مراودات ارزی با اروپا تقویت شود.

رئیس پژوهشکده پولی و بانکی درباره مسدود شدن حساب برخی از اتباع ایرانی در انگلیس گفت: ممکن است برخی بانک ها به طور سلیقه ای یا ناشی از نداشتن شناخت کافی از شرایط، سخت گیری های بیشتری را روی برخی مشتریان اعمال کنند. این موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد و البته در این همایش مباحثی از این دست برای رفع موانع از مسیر مراودات تجاری و مالی ایران و کشورهای اروپایی مورد بحث قرار می گیرد.

  وی با اشاره به پیچیده تر و سخت گیرانه تر شدن قوانین مرتبط با جرائم مالی و پولشویی گفت: براساس دستورالعمل هایی که به بانک های اروپایی داده  شده است، آنها باید از 28 ژوئن آینده  (7 تیر 96) خود را منطبق با مقررات شماره چهار پولشویی کنند؛ هرچند این مقررات بیشتر آثارش روی روابط کارگزاری بانکی است و چندان افراد و اشخاص را در بر نمی گیرد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/I3a6ApWg
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبول
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه