شنبه, ۱۴ تیر(۴) ۱۴۰۴ / Sat, 5 Jul(7) 2025 /
           
فرصت امروز

رییس پژوهشکده پولی و بانکی با تاکید بر اینکه ، شایعات ایجاد شده برای برخی از موسسات وبانک ها جنبه تخریبی دارد، گفت: این موارد با واقعیت ها سازگاری ندارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشکده پولی و بانکی، علی دیواندری گفت:رییس پژوهشکده پولی و بانکی با تاکید بر اینکه ، شایعات ایجاد شده برای برخی از موسسات وبانک ها جنبه تخریبی دارد، گفت: این موارد با واقعیت ها سازگاری ندارد و ازفضای باز مجازی علیه بانک ها استفاده می شود.

وی افزود: به عنوان مثال کلیپ پخش شده در مورد یکی از شعب بانکها مربوط به بیش از یکسال پیش و زمانی است که از بانک مذکور خواسته شد تا  جهت پرداخت سپرده مشتریان با موسسه ثامن الحج  همکاری و مساعدت کند.

رییس پژوهشکده پولی وبانکی ادامه داد : نشر این قبیل کلیپ ها در این شرایط دور از انصاف و مصداق سوء استفاده از فضای باز مجازی است.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/vdnoUI46
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
تولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرخرید سی پیهارد باکس
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه