پنجشنبه, ۶ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Thu, 25 Apr(4) 2024 /
           
فرصت امروز

روحیه کارآفرینی شعله امیدی در قلب و ذهن مردم در هر جای جهان روشن می کند. برای اکثر افراد، ایجاد یک کسب و کار یک سفر نمادین است، که فکر می کنند بسیار از آن دور هستند و برخی افراد در عمیق ترین امیدها و رویاهای خود مشاهده می کنند که راهی را برای تبدیل شدن به کارآفرین طی کرده اند و به استقلال مالی رسیده اند.

با این حال، به همان اندازه که راه اندازی یک کسب وکار جدید جذاب به نظر می رسد با چالش های بسیاری نیز روبه رو است. بهتر است بدانید شروع کسب و کار، آغاز یک سفر در جاده های طولانی است که باید با مبارزه با برجسته ترین ترس ها شروع شود و با گذر از موانع، راه مان را به سمت سواحل امید و رفاه و سپس رسیدن به نقطه پیروزی بگشاییم. 

واضح است که راه اندازی کسب و کار جدید آسان نیست، اما این مسئله را نباید به افرادی که در حال راه اندازی کسب و کاری برای رسیدن به اهداف خود به منظور دستیابی به موفقیت هستند، بگویید و همچنین این مسئله را برای کارآفرینانی که به توانایی خود کمی شک دارند نیز بیان نکنید.

با این حال همانطور که شروع هر سفری هیجان انگیز است، راه اندازی کسب و کار نیز سفری هیجان انگیز است که در این راه، باید بدانیم چگونه از لحاظ ذهنی، احساسی، معنوی، جسمی و البته مالی در بلند مدت کسب و کار خود را اداره کنیم و برای دستیابی به موفقیت در کسب و کار خود باید تلاش کنید زیرا از هر 10 کسب و کار، 8 مورد آن در ایالت متحده پس از گذشت 18 ماه با شکست مواجه می شوند و بررسی ها باعث شگفتی بیشتری نیز می شود. این بررسی ها نشان می دهند که بعد از گذشت 10 سال تنها چهار مورد از بین 100 کسب و کار با موفقیت به کار خود ادامه می دهند. با این حال 28میلیون کسب و کار کوچک در ایالات متحده با 22 میلیون کارشناس حرفه ای راه اندازی می شود. واضح است که شعله کارآفرینی نه فقط در ایالات متحده، بلکه در سراسر جهان در بسیاری از قلب ها و ذهن ها زنده است.

با توجه به اینکه تنها 20درصد از کسب و کارها به 18 ماهگی خود می رسند و 96درصد از تمام کسب و کارها در عرض 10 سال ناپدید می شوند، در اینجا این مسئله اهمیت زیادی پیدا می کند، اینکه چگونه یک کسب و کار در طولانی مدت می تواند موفق شود؟ پس بعد از راه اندازی کسب و کار مسئله مهم، برنامه ریزی دقیق به منظور موفقیت کسب و کار در بلند مدت است. من این سوال را در اینجا مطرح کردم، زیرا پاسخ های آن بسیار فراتر از آن چیزی است که مردم در مورد آن فکر می کنند. قطعا سرمایه گذاری روی افراد به جای سرمایه گذاری بر ایده یا خود کسب و کار ارجحیت دارد.

شما می توانید ایده پیشگامانه ای برای محصول جدید یا نوآوری های خود در راه اندازی کسب و کار داشته باشید و کسب و کار خود را با آن آغاز کنید، اما این بدان معنی نیست که شما حتما موفق خواهید شد، زیرا اگر شخصی که کسب و کار جدیدی را راه اندازی می کند، ویژگی های اساسی یک کارآفرین موفق را نداشته باشد، صرف نظر از آن کسب و کار چه مقدار درآمدی به دست می آورد یا از چه استراتژی کاری استفاده می شود، در نهایت شکست خواهد خورد. شاید امروز یا فردا شکست را تجربه نکند اما سرانجام با شکست مواجه می شود.

پس این دستور جادویی برای موفقیت درازمدت در کسب و کار چیست؟ موفق ترین کارآفرینان جهان، برای موفق شدن در بلند مدت از چه فرمول هایی در کسب و کار خود استفاده می کنند؟ برای پاسخ به این سوال باید گفت، شما باید خلاق، سریع و در اقدامات خود کارآمد و موثر باشید تا به موفقیت دست یابید، اما در کنار این ویژگی ها شما باید، مجموعه ای از عادت های روزانه خوب را به وجود آورید تا بتوانید فعالیت های خود را برای دستیابی به موفقیت به صورت خودکار انجام دهید.

عادات، دروازه ای برای موفقیت در کسب و کار هستند. نه تنها عادت هایی که ما آنها را انتخاب می کنیم، کیفیت زندگی ما را تعیین می کنند، بلکه آنها پتانسیل موفقیت را نیز منعکس می کنند. عادت های بد همیشه ما را به عقب برمی گردانند. بنابراین، برای از بین بردن مشکل به عنوان یک کارآفرین نباید تنها به حذف عادت های بد اکتفا کنید بلکه باید عادت های مناسب برای موفقیت کارآفرینی را نیز تحریک کنید.

موفق ترین کارآفرینان جهان، برای دستیابی به موفقیت در کسب و کار خود سخت ترین مشکلات را سپری کرده اند، آنها در طول مسیر دستیابی به موفقیت، مشکلات زیادی را تحمل کرده اند، اما در برابر این موانع تسلیم نشده اند. اگر به برخی از معروف ترین افرادی که در جهان شکست خورده اند نگاه کنید، در واقع، مشاهده کنید که در همه این افراد پنج عادت مشترک و اساسی وجود دارد.

با توجه به اینکه در یک مطالعه مشخص شد که عادت ها 45 درصد رفتار روزانه را به وجود می آورند، با ایجاد عادت های مناسب، ما بدون فکر کردن اقدامات و رفتار های بهتری نشان خواهیم داد. این روند خودکار در ساخت رفتارها همان چیزی است که به موفق ترین کارآفرینان جهان برای به دست آوردن اهداف بلندپروازانه شان کمک کرده است. عادت های آنها را تقلید کنید در این صورت ممکن است قادر به به دست آوردن دستاورد های آنها نیز باشید.

قبل از اینکه در عادت های خاصی غرق شوید باید به روند توسعه آن عادت نیز توجه کنید. ما همه می دانیم که ساختن عادت های خوب سخت است یا حتی کنار گذاشتن عادت بد سخت تر است. زیرا ارتباطات خاصی در ذهن مان ایجاد می شود که ممکن است غلبه بر آن ارتباطات سخت به نظر بیاید. 

بهترین راه برای پرورش عادت های روزانه در زندگی تان چیست؟ بهترین راه استفاده از رویکرد میکرو برای تغییرات است. با توجه به اینکه به طور معمول 18 تا 254 روز طول می کشد تا یک عادت ایجاد شود باید در این راه صبر داشته باشید و به تدریج عادت های جدیدی را در خود پرورش دهید. با این حال، اگر شما سعی کنید یک شبه همه چیز را تغییر دهید با شکست مواجه می شوید و به عادات قدیمی زودتر بازمی گردید، بنابراین اگر با کارهای بسیار کوچک شروع کنید و به طور مداوم آنها را پیگیری کنید غیرممکن است با شکست روبه رو شوید.

به عنوان مثال، اگر تصمیم به پیاده روی طولانی دارید، احتمالا باید پیاده روی را در اطراف بلوک خود شروع کنید و هر بار یا چند روز در میان زمان آن را افزایش دهید. هر یک از عادات زیر را می توان در طول زمان با استفاده از رویکرد تغییرات میکرو ایجاد کرد. شما حتی می توانید از آن برای از بین بردن عادت های بد خود، رفتارهای مناسبی را پیش گیرید.

پس باید از آنچه انجام می دهید آگاه باشید. اگر شما به اندازه کافی متعهد باشید و عادات خود را به طور مداوم توسعه دهید، این عادت ها به تدریج جزو اخلاقیات تان خواهد شد. بنابراین برای موفقیت در زندگی و کسب و کارتان این پنج عادت را به رفتارتان تبدیل کنید.

ادامه دارد. . .

ارتباط با نویسنده: s.kiumarsi92@gmail.com

برچسب ها : بازاریابی و فروش
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/GXqt9oSC
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهتعمیر کاتالیزورخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطی
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه