شنبه, ۸ فروردین(۱) ۱۴۰۵ / Sat, 28 Mar(3) 2026 /
           
فرصت امروز

تنها چند روز از زمانی که گرت کمپ، یکی از موسسین اوبر اعلام کرد مدیرعامل پیشین، تراویس کالانیک دیگر به سمت خود در کمپانی بازنمی گردد می گذرد و حالا Banchmark Capital، یکی از سرمایه گذاران اولیه اوبر که در هیأت مدیره اوبر نیز حضور دارد از کالانیک به خاطر «کلاهبرداری» شکایت کرده است. این شکایت نامه به دنبال لغو رای گیری قبلی برای گسترش هیأت مدیره اوبر با سه کرسی جدید است که یکی از آنها بعد از کناره گیری کالانیک از مدیریت عامل، به وی تعلق گرفت.

به گزارش دیجیاتو، Benchmark می گوید اگر  «از سوءمدیریت شرم آور و دیگر سوءرفتارهای کالانیک در اوبر» باخبر بود، هیچ وقت در ماه ژوئن سال گذشته به نفع افزایش کرسی های مدیریتی رأی نمی داد.

در پرونده قانونی Benchmark، کالانیک به کلاهبرداری، نقض وظیفه وفاداری و نقض تعهدات قراردادی متهم شده است. در بخشی از این شکایت نامه آمده:  «مدیرعامل پیشین اوبر، در صدد افزایش قدرت خود در هیأت مدیره اوبر برای منافع خودخواهانه بوده است.»

و در نهایت Benchmark مدعی شده که مدیرعامل سابق اوبر وعده داد دو کرسی باقی مانده را تنها با تأیید کامل اعضای هیأت مدیره تکمیل کند، اما تغییرات را به صورت رسمی و با رای گیری به وجود نیاورده است. در نهایت گفتنی است اگر رای گیری سهامداران در ماه ژوئن -که به اضافه شدن سه کرسی جدید منجر شد- با رأی دادگاه باطل شود، کالانیک دیگر نقشی در هیأت مدیره اوبر نخواهد داشت.

برچسب ها : اخبار امروز
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/fRvre85i
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
کامیونت فورسخرید بلیط هواپیمانرم افزار بهای تمام شده شُماران سیستمآزمون آنلاینحرف تو: مرجع مقایسه برند و بررسی کسب کارهاکاپشن مردانهکوچینگ چیستموفقیت در اینستاگرامآموزش اتاق معاملاتی فراز گلدخرید جم فری فایرقیمت نیم سکه
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه