جمعه, ۳۱ فروردین(۱) ۱۴۰۳ / Fri, 19 Apr(4) 2024 /
           
فرصت امروز

قوانین مهم ایمیل مارکتینگ

6 سال پیش ( 1396/6/3 )
پدیدآورنده : بازاریابی ایمیلی  

اگر قواعد صحیح بازاریابی از طریق ایمیل را رعایت کنید، این روش هنوز هم می تواند بهترین و ساده ترین راه برای ارتباط با مشتریان بالقوه شما باشد.

به گزارش زومیت جفری جیمز، مشاور بازاریابی و کارشناس امور کسب وکار در آخرین مقاله خود، فهرست مهم ترین قواعد ایمیل مارکتینگ مؤثر را شرح داده است.

۱- لیست مخاطبان را تا حد ممکن اصلاح کنید

مهم نیست چه تعداد ایمیل در فهرست شما جای داشته باشد بلکه آنچه در بازاریابی اهمیت دارد این است که چند درصد از مشتریان بالقوه به ایمیل های شما پاسخ می دهند. بهتر است تمام مخاطبانی را که احتمالاً اصلاً ایمیل شما را باز نمی کنند، از لیست خود حذف کنید و این امکان را برای آنها فراهم کنید که اشتراک خود را از سلسله آگهی های شما لغو کنند.

۲- ایمیل ها را در ساعات کاری ارسال نکنید

مطالعات متعددی نشان داده اند ایمیل هایی که برای بازاریابی ارسال می شوند، اگر در ساعات کاری که سایر ایمیل های تجاری و حرفه ای ردوبدل می شوند ارسال نشوند، بهتر مورد بازدید قرار می گیرند.

۳- عنوان کوتاه و مرتبطی برای ایمیل خود انتخاب کنید

مطالعات بازاریابی می گویند ایمیل هایی که عنوان آنها از دو تا سه کلمه تشکیل شده، نسبت به ایمیل هایی که عنوان آنها یک جمله کامل و طولانی است، بیشتر باز می شوند و مورد مطالعه قرار می گیرند.

۴- از نام کوچک مخاطب استفاده کنید

به استثنای زمانی که فرهنگی رسمی را تبلیغ می کنید و فرمالیته اداری برای آن ارزش محسوب می شود، بهتر است ایمیل خود را با نام کوچک مشتری شروع کنید و پس  از آن یک کاما بگذارید. از به کار بردن القابی مثل جناب، سرکار و عزیز اجتناب کنید. ایمیل خود را طوری شروع کنید که گویی برای همکار خود نامه می نویسید و از تشریفات مصنوعی خودداری کنید.

۵- در ۲۰ کلمه اول ایمیل خود، به یک نکته یا مزیت مهم اشاره کنید

هنگامی که خوانندگان به صفحه اینباکس خود می روند، معمولا به جز نام فرستنده و عنوان ایمیل، ۲۰ کلمه از شروع ایمیل شما را هم مشاهده می کنند. این جمله ابتدایی می تواند در تصمیم گیری مشتری مبنی بر اینکه ایمیل را باز کند یا نه، نقش مهمی داشته باشد.

۶- به صمیمیت غیر واقعی تظاهر نکنید

جملات کلیشه ای مانند «امیدواریم تابستان خوبی داشته باشید» و نظیر آن، نه تنها ریاکارانه به نظر می رسند (چراکه شما دوست یا آشنای نزدیک و صمیمی این افراد نیستید) بلکه ارزش مفهومی ایمیل کوتاهی را که می خواهید ارسال کنید، پایین می آورند.

۷- ویژگی خاص خود را بیان کنید

ایمیل شما باید این تصور را ایجاد کند که شما، شخصاً توجه مشتری را ارزشمند می دانید. نکته جالبی در مورد خودتان، محصول یا شرکت تان بیابید که علاوه بر جذاب بودن، رضایت مشتری را به دنبال داشته باشد.  

۸- در نوشتن متن ایمیل، به نقطه نظر مشتری توجه کنید

مشتریان بالقوه شما، به خودشان، شغل شان، کسب وکارشان و مشتریان شان اهمیت بیشتری می دهند. اگر در متن ایمیل تان فقط از خودتان، شرکت و نظرات شخصی خود صحبت کنید بدون اینکه اشاره ای به علایق و نگرانی های مخاطب داشته باشید، آنها احتمالاً شانه های شان را بالا می اندازند و شما را نادیده می گیرند.

۹- از صحبت در مورد عملیات و توابع شرکت دست بکشید

اغلب اوقات، مشتریان بالقوه دلیلی برای توجه به پروسه های تولیدی محصول شما و حواشی آن ندارند. به جز در موارد بسیار نادری که یک مخاطب در حال تحصیل یا تجربه حوزه فعالیت شما باشد، شرح روند کاری و تولیدی، عملی زائد است که ارزشی برای تان ایجاد نمی کند.

۱۰- از علائم اختصاری ناآشنا و کلمات تخصصی استفاده نکنید

اغلب مخاطبان، به محض دیدن حروف اختصاری ناآشنا خواندن ایمیل را متوقف می کنند. به عنوان مثال اصطلاحCRM، برای افرادی که پیگیر تجارت هستند آشنا و معمول است ولی در مقابل استفاده از عبارت «سیستم توانمندسازی فروش»، نابجا و غیر ضروری است.

۱۱- به جای استفاده از واژه ها و عبارات انتزاعی، از مثال های کاربردی استفاده کنید

عبارتی مثل مانند «صرفه جویی در پول و زمان» یا  «بهبود بهره وری» به اندازه ای برای مشتریان شما بی مفهوم است که در پس زمینه ذهنی آنها محو می شود. در عوض، یک مثال واقعی ارائه کنید که دقیقا همان چیزی را که مشتری شما احتمالاً تجربه خواهد کرد، نشان دهد.

۱۲- بیش  از حد از برتری خود تعریف نکنید

افرادی که شما را نمی شناسند، ادعای شما را مبنی بر «بهترین و خاص ترین» بودن باور نمی کنند. بدتر از این، ممکن است فرض را بر تکبر یا ریاکاری شما بگذارند و فکر کنند شما حقیقت را بیان نمی کنید.

۱۳- سعی کنید با مشتریان وارد مکالمه شوید

بیشتر مواقع هدف از بازاریابی ایمیلی، مکالمه و ارتباط برقرار کردن با مشتریان است نه فروش. اول مخاطب را به تبادل ایمیل با خودتان ترغیب کنید و بعد با او برای یک تماس تلفنی کوتاه یا یک ملاقات حضوری قرار بگذارید.

۱۴- از مخاطبان سوالاتی بپرسید که با بله یا خیر پاسخ داده می شوند

راحت ترین راه برای اینکه بتوانید با مخاطب خود صحبت کنید این است که از او سوالاتی با جواب  «بله یا خیر» بپرسید. نکته مهم در مطرح کردن این پرسش ها این است که آنها نباید وقت و انرژی زیادی از مخاطب بگیرند.

۱۵- بیش از یک مورد فراخوان دعوت به عمل فوری نداشته باشید

هرچه بیشتر از مشتریان درخواست کنید که در همین لحظه چیزی را انتخاب کنند، احتمال اینکه آنها دست به اقدامی بزنند کمتر می شود. بهترین درخواستی که می توانید از مخاطبان داشته باشید این است که از آنها بخواهید به ایمیل شما پاسخ بدهند.

۱۶- از ارائه آمار و اطلاعات پرهیز کنید

برخلاف تصورات عمومی، جاری کردن سیل اطلاعات به سمت مخاطب، آنها را به خرید محصولات شما ترغیب نمی کند این کار شبیه این است که چند صفحه نوشته را دست کسی بدهید و از او بخواهید آن را مطالعه کند و به شما برگرداند.

 ۱۷- بهترین ترکیب مؤثر را برای ایمیل های خود پیدا کنید

همه نکات گفته شده را مورد تست و بررسی قرار دهید. مثلاً ابتدا نرخ استقبال از ترکیب های مختلفی را که می توانید به عنوان موضوع ایمیل به کار ببرید، بسنجید. بعد از آن، ۱۵ یا ۲۰ کلمه اول ایمیل تان را مورد آزمایش و بررسی قرار دهید و در آخر، نرخ ارتباطات مؤثر خود را با پیگیری و بررسی تعداد پاسخ هایی که منجر به خرید شده اند، برآورد کنید.

برچسب ها : بازاریابی و فروش
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/vXBcgzCb
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کاردستگاه برش لیزرابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید قسطیتعمیر کاتالیزورخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرام
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه