پنجشنبه, ۱۱ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۴ / Thu, 1 May(5) 2025 /
           
فرصت امروز

مدیرعامل بانک ملی ایران روز چهارشنبه برای اطلاع از آخرین وضعیت زلزله زدگان مناطق غربی کشور، راهی کرمانشاه شد.

به گزارش روابط عمومی بانک ملی ایران، محمدرضا حسین زاده در جریان این سفر، به شعبه مرکزی بانک ملی ایران در سرپل ذهاب رفت و از نزدیک با کارکنان این شعبه گفت وگو کرد. او ضمن عرض تسلیت بابت این سانحه تلخ که موجب سوگوار شدن مردم کشور شد، گفت: غم از دست دادن جمعی از هموطنان مان در کرمانشاه مرا بسیار اندوهگین کرد و با وجود اینکه عازم همایشی در بابلسر بودم، سفرم را لغو و به کرمانشاه آمدم.

حسین زاده ادامه داد: ما نگران سلامتی شما بودیم و سلامتی همکاران برای ما از اهمیت بالایی برخوردار است. ضمن اینکه خانه و تجهیزات ساخته می شود و نگرانی در این باره وجود ندارد.

مدیرعامل بانک ملی ایران همچنین از انجام اقدامات لازم برای اسکان همکاران آسیب دیده در زلزله خبر داد و تأکید کرد: هماهنگی هایی برای ساخت مسکن در محلی امن و در نزدیک ترین شهر به کارکنان آسیب دیده در اثر زلزله صورت گرفته است و مراحل ساخت خانه را به سرعت انجام می دهیم.

حسین زاده خطاب به کارکنان شعبه سر پل ذهاب این بانک گفت: روزهای سختی را با خدمت رسانی در این ایام دارید و قطعا انسان های بزرگ، برای این روزها ساخته شده اند.

وی خواستار ارتباط مستمر رئیس شعبه و رئیس حوزه این بانک در استان کرمانشاه و مناطق زلزله زده شد و گفت: یکی از مسئولان را نیز برای خدمت رسانی ویژه به همکاران در این استان در نظر گرفته ایم.

مدیرعامل بانک ملی ایران تصریح کرد: عده ای از همکاران را که برای کمک رسانی به کرمانشاه داوطلب هستند نیز اعزام می کنیم تا بار کاری کارکنان مناطق زلزله زده کمتر شود.

دکتر حسین زاده اضافه کرد: از لحظه نخست اطلاع از این واقعه تلخ، کمیته هایی نیز در بانک ملی ایران برای کمک رسانی به زلزله زدگان تشکیل و تیم پزشکی و امدادی بیمارستان بانک نیز به منطقه اعزام شد.

مدیرعامل بانک ملی ایران همچنین به شعبه بانک سپه در سرپل ذهاب رفت و از کارکنان این شعبه نیز دلجویی کرد.

در ادامه وی از بیمارستان صحرایی و نحوه خدمت رسانی نیروهای اعزامی این بانک در منطقه بازدید کرد و در جریان آخرین وضعیت روند درمان مصدومان این سانحه قرار گرفت.

مدیرعامل بانک ملی ایران همچنین از آغاز تشکیل پرونده به منظور پرداخت تسهیلات ۵ تا ۱۰ میلیون تومانی به زلزله زدگان از روز شنبه هفته آینده (۲۷ آبان ماه) خبر داد و گفت: وام های ۵ تا ۱۰ میلیون تومانی و همین طور انواع مختلفی از تسهیلات قرض الحسنه را برای زلزله زدگان مناطق غرب کشور در نظر گرفته ایم.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/bSZeWdug
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیمشاوره منابع انسانیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلواردات از چیناکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغریقیمت امروز لوله گلخانهخرید بلیط هواپیما
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه