مشاور رئیس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه به دنبال درآمد ۱۲ هزار میلیارد تومانی از محدودیت صادرات سوخت یارانه ای برای اهداف اشتغال زایی هستیم گفت تحقق این موضوع به نظر مجلس بستگی داشته و دولت تابع نظر نمایندگان است.
به گزارش پایگاه خبری عصر خودرو به نقل از تسنیم، ایرج ندیمی با بیان اینکه یکی از راه های افزایش اشتغال، تزریق منابع بیشتر از محل افزایش درآمدهای حاصل از افزایش قیمت کالاهای یارانه ای است، تأکید کرد: در صورت تصویب مجلس به دنبال درآمد 12هزار میلیارد تومانی از محدودیت صادرات سوخت یارانه ای هستیم.

به گفته مشاور رئیس سازمان برنامه و بودجه 50هزار میلیارد تومان در بودجه 97 برای تولید و اشتغال در نظر گرفته شده است، اما باید این نکته را در نظر داشت که تنها راه ایجاد اشتغال بودجه مستقل نیست و منابع شرکت های دولتی و بخش خصوصی نیز در ایجاد اشتغال مؤثر است. باید به این نکته توجه داشت که افزایش قیمت سوخت می تواند منابع جدیدی برای دولت ایجاد کند که این منابع می تواند صرف ایجاد اشتغال در جامعه شود.
وی افزود: دولت تأکید دارد در صورت تصویب مجلس تمامی منابع حاصل از اعمال محدودیت برای کالاهای یارانه ای تنها برای ردیف های مربوط به اشتغال زایی مصرف شود.
ندیمی با بیان اینکه راه های دیگری مانند کاهش هزینه های دولت، برای افزایش درآمدها وجود دارد گفت: دولت از چهار مصرف کاهش هزینه ها را در دستور کار قرار داده است.
مشاور نوبخت ادامه داد، مسیر اول تأکید بر بودجه عملیاتی است که تصمیم گرفتیم هزینه های جاری دستگاه ها بر اساس گزارش های عملیاتی آنها تخصیص پیدا کند و سقف مشخص 10 درصد در نظر گرفته نشود. نکته مهم اینکه هزینه های دستگاه ها صرفا هزینه حقوق و دستمزد کارکنان نیست و دایره وسیعی از هزینه ها را شامل می شود.
وی افزود: مسیر بعدی کاهش ردیف های بودجه است که اثرات زیادی روی کاهش هزینه های جاری دولت خواهد گذاشت.
این نماینده سابق مجلس با بیان اینکه دولت در بودجه سال جاری به دنبال کاهش متولی ها در انجام پروژه ها بوده، تأکید کرد این مسیر نیز به کاهش هزینه های دولت کمک خواهد کرد.
عضو پیشین کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به مسیر چهارم دولت برای کاهش هزینه ها گفت: صرفه جویی در هزینه های دستگاه های استانی و تخصیص اضافه اعتبار ایجاد شده برای طرح های مختص استان از دیگر راه های مد نظر دولت برای تشویق کاهش هزینه در دستگاه های اجرایی است.