جمعه, ۲۸ شهریور(۶) ۱۴۰۴ / Fri, 19 Sep(9) 2025 /
           
فرصت امروز

کریستین لاگارد رئیس صندوق بین المللی پول خواستار سرکوب بیت کوین با استفاده از فناوری پشتیبان این پول دیجیتال شد و گفت: با استفاده از آتش با آتش بجنگید.

به گزارش ایرنا، روزنامه گاردین انگلیس به نقل از رئیس صندوق بین المللی پول اعلام کرد: مسئولان سراسر جهان می توانند برای کمک به استفاده مطلوب از رمز ارزها، آنها را مهار و تحت کنترل در آورند.

وی هشدار داد: هر گونه اهمال در این زمینه موجب توسعه افسارگسیخته رمز ارزها که به طور بالقوه ابزار اصلی و جدید پولشویی و تامین مالی تروریسم هستند، می شود.

لاگارد در وبلاگ صندوق بین المللی پول تاکید کرد: همان نوآوری هایی که منجر به پا گرفتن رمز ارزها شدند، می توانند به تنظیم آنها کمک کنند.

وی تصریح کرد: ما می توانیم پول های دیجیتال را تحت کنترل درآوریم به طوری که بتوان اطمینان حاصل کرد، مکانی برای فعالیت های غیرقانونی یا منبعی برای آسیب پذیری های مالی نخواهند بود.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/mo5QzwTS
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
تولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگراممشاور مالیاتیخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلاکستریم VXخرید از چینماشین ظرفشویی بوشکامیونت فورسموزبلاگخرید بلیط هواپیماخرید جم فری فایرهارد باکسقرص تنوییدتور ترکیهتور تایلند ؛ سفر رویایی به سرزمین لبخندهاسایت معتبر خرید طلاکابینت و کمد دیواری اقساطی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه