پنجشنبه, ۶ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Thu, 25 Apr(4) 2024 /
           
فرصت امروز


  به قلم: کارلی استک (Carly Stec)

  برنامه ریز ارشد محتوا در شرکت هاب اسپات (HubSpot)

یک دست صدا ندارد.

به تمام چیزهای دوتایی فکر کنید که بدون وجود زوج شان چیزی کم داشتند (مثلا کلوچه بدون شیر).

با متصل کردن مغزهای برتر در حوزه فعالیت تان، برند شما این ظرفیت را خواهد داشت که به درجه ای از موفقیت برسد که به تنهایی به آن نائل نمی شد.

وقتی که به فرصت های بازاریابی اشتراکی و برندسازی مشارکتی فکر می کنم، داستان های زیادی از موفقیت کسب و کار ها به ذهنم خطور می کند.

در هفته های گذشته، اینجا در شرکت ایمپکت (Impact) ما از دو تا از مشتری های مان؛ شرکت های Force Management و Newport Board Group خواستیم که در وبلاگ ما حضور افتخاری داشته باشند. این فعالیت مشترک در زمینه بازاریابی به مشتریان ما فرصت داد تا مخاطبان خود را افزایش دهند و در عین حال، محتوای جدید و آگاهی دهنده به خوانندگان ما ارائه دهند.

ما هم با قرار دادن چند لینک به وب سایت این مشتریان، برای خوانندگان خود خوراک خبری مناسب فراهم کردیم و اعتبار خودمان را به عنوان یک منبع خبری آگاه و قابل اعتماد افزایش دادیم.

چه مثل ما رویکردی ساده در پیش بگیرید یا با برندهای دیگر وارد یک پویش مشترک برندسازی شوید، بازاریابی بر اساس ارتباط سازی راه بسیار خوبی برای مطرح کردن بیشتر برند شماست.

با به خاطر داشتن این نکته، ما یک راهنمای بازاریابی و برندسازی مشارکتی برای شما فراهم کرده ایم تا مقدمات این حوزه را به زبان ساده بیان و منافع بالقوه این دو را آشکار کنیم.

تفاوت بازاریابی مشارکتی و برندسازی مشارکتی چیست؟

گرچه مشارکت بین دو برند که به دنبال افزایش موفقیت های فردی شان در بازار هستند مشخصه مشترک این رویکردهاست، برندسازی مشارکتی و بازاریابی مشارکتی در مرحله عمل از یکدیگر فاصله می گیرند.

بازارسازی مشارکتی (Co-Marketing)

بازارسازی مشارکتی هنگامی رخ می دهد که دو برند با تفکر مشابه، فعالیت های بازاریابی خود را به یکدیگر پیوند می زنند تا خدمات یا محصول یکدیگر را ترویج کنند. در این رویکرد، محصول یا خدمات مشترکی تولید یا عرضه نمی شود، اما تعهدات هر دو برند ایجاب می کند که فعالیت های خود را با یکدیگر هماهنگ کنند.

برندسازی مشارکتی (Co-Branding)

برندسازی مشارکتی به توافقی در زمینه بازاریابی اطلاق می شود که طی آن دو برند برای تولید یک کالا یا خدمات مشترک که دربردارنده هویت هر دو آنها باشد متحد می شوند. این رویکرد، فرصتی را برای هر یک از برندهای مشارکت کننده ایجاد می کند تا کالا یا خدمات خود را به طرفداران و مشتریان برند دیگر معرفی کنند. 

یافتن شریک مناسب

بازاریابی مشارکتی

اگر برند شما می خواهد در بازاریابی مشارکتی وارد شود، ایجاد فهرستی از برندهایی که به همکاری با آنها علاقه مند هستید، نقطه شروع مناسبی است. این فهرست می تواند به انتخاب شما مختصر یا طولانی باشد، البته پیشنهاد ما این است که هر تعداد برندی را که می توانید در این فهرست بگنجانید و سپس بر اساس میزان تأثیر و عملی بودن مشارکت، از بین آنها گلچین کنید.

گرچه احتمالا تمایل دارید با برندهایی فعال در حوزه کاری تان همکاری کنید، اما از آنجا که احتمالا نمی خواهید همکاری شما جنبه رقابتی پیدا کند و ترجیح می دهید فعالیت های هر دو برند، مکمل یکدیگر باشد، بهتر است از رقبای مستقیم فاصله بگیرید.

برندهایی که دارای خریدارانی با سلیقه ها و هویت های مشابه هستند و در زمینه بازاریابی از لحاظ فکری شبیه هم هستند، اما محصول یا خدمات متفاوتی عرضه می کنند، در عرصه بازاریابی مشارکتی به بیشترین موفقیت دست پیدا خواهند کرد.

برندسازی مشارکتی

انتخاب یک شریک برای برندسازی مشارکتی از لحاظ معیارهای انتخاب، شبیه بازارسازی مشارکتی است. البته آسان تر این است که ابتدا محصول یا خدماتی را که می خواهید تولید کنید، مشخص و سپس بر اساس نوع محصول یا خدمات، برند مناسب را برای همکاری انتخاب کنید.

مطلب مرتبط: چرا برندسازی برای بازاریابی مهم است؟

یک شریک مناسب برای برندسازی احتمالا شرکتی است که مانند شما از ارائه آن خدمات یا محصول سود می برد و منابع مالی کافی را برای ایفای تعهدات خود تا انتهای مدت همکاری در اختیار دارد. نکته مهم این است که هویت برند شریک باید برای خریداران شما جذاب باشد یا بالعکس.

کسب منافع

بعد از انتخاب شریک مناسب، مهم آن است که پیش از هر کاری، حوزه فعالیت مشترک را مشخص کنید.

با توجه به جزییات، از بروز هرگونه ابهام در مورد انتظارات متقابل جلوگیری می کنید. همچنین تعیین زمان و مکان انجام تعهدات هر یک از طرفین نیز مهم است و کارکنان هر دو شرکت باید با توجه به این زمان بندی های برنامه کاری شان را تنظیم کنند.

وقتی محصول یا خدمات نهایی به مرحله بهره برداری رسید، می توانید فعالیت بازاریابی را شروع کنید. بسته به توافقات صورت گرفته، منافع مخلتفی برای پویش های مشترک قابل تصور است:

بازاریابی مشارکتی:

آشکارسازی آدرس های ایمیل

اگر هر دو برند، فهرستی طولانی از آدرس ایمیل خریداران و مخاطبان داشته باشند، می توانند با استفاده از بانک داده های یکدیگر، برند خود را به مخاطبان برند همکار معرفی کنند. این نوع آشکارسازی ایجاد فرصت های ارتباطی جدید را تسهیل و حوزه دسترسی و تأثیر هر یک از شرکا را دو برابر می کند.

دسترسی بیشتر به منابع

گرچه برندهای همکار باید در شرایط مساوی و منصفانه وارد همکاری شوند، اما هر یک از آنها ممکن است منابعی در اختیار داشته باشند که دیگری از آن بی خبر باشد. این منابع می تواند یک نرم افزار باشد یا روابط گسترده با مدیران تجاری یا راهبردهای جدید بازاریابی، اما نکته مهم این است که برند شما باید از هر فرصتی برای استفاده از منابع شریک تان برای موفقیت کمپین استفاده کند.

افزایش اعتبار

فعالیت های بازاریابی مشارکتی باعث افزایش اعتبار یک برند می شوند و اسم شما را بر سر زبان ها می اندازند. این همکاری نه تنها باعث بیشتر دیده شدن یک برند می شود، بلکه توافقات صورت گرفته بین شما و شریک تان، نشان دهنده سطح اعتماد طرفین به یکدیگر است که متعاقبا باعث اعتماد بیشتر مشتریان خواهد شد.

صرفه جویی در زمان

بازاریابی مشارکتی به برند شما امکان دسترسی آنی به بانک داده های مشتریان جدید را می دهد. تهیه دستی این بانک اطلاعاتی می تواند زمان زیادی بگیرد، بنابراین بازاریابی مشارکتی از لحاظ صرفه جویی در زمان، بسیار کارآمد است و ارتباط با بازار هدف را با صرف کمترین هزینه به میزان قابل توجهی افزایش می دهد.

برندسازی مشارکتی

هزینه کمتر

درحالی که بازاریابی یک محصول یا خدمات جدید به ازای هر مخاطب، برای هر بند با هزینه زیادی همراه است، برندسازی اشتراکی ظرفیت برند شما را برای ورود به قلمروهای بکر و دستیابی به مخاطبان جدید، افزایش می دهد. دسترسی به بازار برند شریک، احتمال جذب مشتریان جدید را افزایش خواهد داد و به شما اجازه می دهد که با مشتریان جدید وارد ارتباط شوید.

هیجان دوبرابر در زمان رونمایی از یک محصول یا خدمات

وقتی که دو برند برای ارائه یک محصول یا خدمت جدید با یکدیگر به همکاری می پردازند، طبیعی است که افراد در مورد خروجی کار آنها کنجکاو می شوند. این نوع کنجکاوی و هیجان می تواند توسط شبکه های اجتماعی هر دو برند تقویت شود و مخاطبان را به تعامل بیشتر و گفت وگو در مورد این همکاری و نتیجه آن تشویق کند. دو برابر شدن این هیجان و انتظار می تواند در زمان رونمایی از محصول مشترک دو برند، موفقیت بیشتری را برای هر دوی آنها به همراه داشته باشد.

منبع : impactbnd
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/d2fq50R9
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهتعمیر کاتالیزورخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطی
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه