سه شنبه, ۴ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Tue, 23 Apr(4) 2024 /
           
فرصت امروز

بازاریابی دیجیتال با استفاده از ویدئوهای آموزشی

4 سال پیش ( 1399/1/25 )
پدیدآورنده : آندری اونتورو   پدیدآورنده : بازاریابی دیجیتال   پدیدآورنده : علی آل علی  

اکنون کاربران دنیای آنلاین توجه بسیار زیادی به محتوای بصری دارند. بازاریاب ها نیز با توجه به گرایش مخاطب هدف به سوی محتوای بصری اقدام به تولید کمپین های بازاریابی با استفاده از فرمت تصویر و ویدئو کرده اند. شاید در نگاه نخست بازاریابی با استفاده از فرمت ویدئو ساده به نظر برسد، با این حال چالش اصلی بی‎حوصلگی مخاطب برای مشاهده محتوای ویدئویی طولانی است. امروزه سلیقه مخاطب هدف روز به روز به سوی توجه کمتر به محتوای بازاریابی و تبلیغات طولانی پیش می رود. در این فضا ساده‎سازی و کاهش مدت‎زمان ویدئوهای تبلیغاتی اهمیت حیاتی دارد.

یکی از نکات مهم در رابطه با توجه مخاطب هدف به ویدئوهای بازاریابی تلاش برای حل مشکلات روزمره است. وقتی کاربران با مشکلاتی مواجه‎اند، اغلب به دنبال ساده ترین شیوه برای جست‎وجوی راهکار موردنظرشان هستند. درست در همین نقطه نقش ویدئوهای آموزشی مشخص می شود. امروزه بسیاری از برندها در راستای ارائه خدمات بهتر به مخاطب هدف اقدام به تولید محتوای ویدئویی آموزشی می کنند. مزیت اصلی چنین محتواهایی امکان بیان نکات ضروری و کاربردی برای مخاطب هدف در فضایی خودمانی و قالبی کوتاه است.

بازاریابی دیجیتال با استفاده از ویدئوهای آموزشی

بسیاری از برندها در طول دهه های گذشته از الگوی ویدئوهای آموزشی یا توضیحی برای معرفی برندشان به مخاطب هدف استفاده کرده اند، با این حساب نمونه های موفق بی‎شماری در اختیار ما به منظور الگوبرداری وجود خواهد داشت. وقتی از ویدئوهای آموزشی صحبت می کنیم، باید به محدودیت زمان در جلب نظر مخاطب هدف و بیان راهکار مناسب برای وی نیز توجه داشته باشیم. اشتباه اغلب برندها عدم زمان بندی درست در راستای بیان سریع و کوتاه مطالب است. به این ترتیب مخاطب هدف تنها چند ثانیه پس از مشاهده ویدئوی ما به سراغ کار دیگری خواهد رفت.

مطلب مرتبط: ویدئوهای زنده چطور بازاریابی دیجیتال را تغییر می دهند؟

بدون تردید پرسش اصلی در این مقاله روشن است: چگونه ویدئوی آموزشی جذاب برای کمپین بازاریابی مان تهیه کنیم؟ اگرچه پرسش موردنظر بسیار ساده به نظر می رسد، اما پاسخگویی به آن نیازمند توجه به نکات مختلفی است. در ادامه برخی از نکات و اصول طراحی و تولید ویدئوهای بازاریابی آموزشی را مدنظر قرار خواهیم داد.

1. ضرورت کوتاهی و هیجان

وقتی ما در تلاش برای تولید ویدئوی آموزشی هستیم، باید هدف اصلی فرآیند را مدنظر داشته باشیم. اغلب برندها برای توضیح مفاهیم یا کارکرد دشوار محصولات شان اقدام به تولید محتوای ویدئویی آموزشی می کنند. همچنین در صورت بروز نیازی در گروه های مختلف مخاطب هدف امکان پرداختن به آن از طریق بررسی کارشناسی در ویدئوها وجود دارد. پیش از این درباره کاهش حوصله مخاطب هدف به هنگام مشاهده ویدئوهای بازاریابی بحث کردیم. در اینجا توجه به کوتاهی محتوای بازاریابی مان اهمیت زیادی دارد. هرچه توانایی ما در بیان اطلاعات درست و کامل در مدت زمانی اندک بیشتر باشد، امکان تاثیرگذاری بیشتری بر روی مخاطب هدف خواهیم داشت.

هرچه ما در محتوای ویدئویی مان بیشتر صحبت کنیم، تاثیرگذاری کلی بر روی مخاطب هدف کاهش خواهد یافت. کارشناس های حوزه بازاریابی مدت زمان های متفاوتی برای ویدئوی آموزشی ایده آل بیان کرده اند. توصیه من در این بخش رعایت مدت زمان 90 ثانیه برای انتقال اطلاعات به مخاطب هدف است. اگر ویدئوی ما بیشتر از 90 ثانیه باشد، بی‎تردید توجه مخاطب از آن منحرف خواهد شد بنابراین شانس نهایی ما برای تاثیرگذاری بر روی مخاطب هدف به شدت کاهش می یابد.

یکی از بهترین تکنیک ها برای ارزیابی مدت زمان ایده‎آل ویدئوهای آموزشی قرار دادن خودمان در شرایط مشتریان است. آیا شما به عنوان یک خریدار انتظار مشاهده ویدئوی آموزشی پنج دقیقه ای را دارید؟ اگر پاسخ تان منفی است، به احتمال زیاد، باید راهکار دیگری برای بیان نکات و اطلاعات مدنظرتان در ویدئو پیدا کنید.

2. طراحی مقدمه جذاب برای ویدئو

فعالیت در حوزه بازاریابی اغلب ایجاد آگاهی درباره ضرورت شروع هیجان‎انگیز و جذاب محتوای ویدئویی را به همراه دارد. کمپین های بازاریابی موفق همیشه توانایی میخکوب ساختن مخاطب را دارند. همه ما تجربه مشاهده ویدئوهای تبلیغاتی و اینترنت را داریم. اغلب کاربران فقط چند ثانیه پس از بارگذاری ویدئوی تبلیغاتی به سراغ محتوای دیگری می روند. اگر ما علاقه‎مند به جلب توجه کاربران به تمام محتوای مان هستیم، باید چند ثانیه ابتدایی را توفانی آغاز کنیم. منظور من استفاده از المان های جذاب و بیان بهترین بخش ویدئو در همان ابتداست. به این ترتیب شانس ما برای جلب توجه مخاطب هدف به ادامه مسیر نیز افزایش می یابد. بسیاری از برندها در عمل شروع ملایمی برای ویدئوهای آموزشی شان دارند. همین امر موجب کاهش انگیزه مخاطب هدف برای مشاهده کامل آنها خواهد شد.

امروزه دو شیوه کلی برای شروع جذاب ویدئوهای آموزشی وجود دارد. راهکار نخست مبتنی بر اشاره به مشکل مخاطب به طور مستقیم در ابتدای ویدئو است. چنین استراتژی توجه فوری مخاطب را جلب می کند. راهکار دوم، اشاره به پاسخ ما برای مشکل مخاطب هدف است. توصیه من استفاده از راهکار دوم برای جلب هرچه بیشتر توجه کاربران است. به این ترتیب حتی اگر کاربران محتوای ویدئویی ما را تا انتها مشاهده نکنند، بازهم درک به نسبت کاملی از فرآیند حل مشکل شان از سوی ما خواهند داشت.

ضبط محتوای ویدئویی آموزشی بدون استفاده از مجری یا دست کم راوی امکان‎پذیر نیست. توصیه من برای فرآیند نگارش متن صحبت مجری یا راوی تلاش برای استفاده از عبارت های خودمانی است. به این ترتیب فضا برای تعامل با مخاطب هدف مساعد خواهد شد. برخی از برندها ویدئوهای آموزشی را بسیار خشک و رسمی برگزار می کنند. به این ترتیب علاقه مخاطب هدف برای مشاهده ویدئوهای موردنظر به سرعت فروکش خواهد کرد.

3. توجه به سازگاری با گوشی های هوشمند

اکنون در سراسر جهان بیش از 3.5 میلیارد کاربر فعال گوشی همراه از اینترنت استفاده می کنند. این امر به معنای مشاهده اغلب محتواهای تبلیغاتی در گوشی های هوشمند است بنابراین بازاریاب ها باید برنامه دقیقی برای جلب نظر کاربران گوشی های هوشمند داشته باشند. اشتباه اغلب برندها در چنین فضایی بی‎توجهی به ایجاد ساختار هماهنگ با گوشی های هوشمند در کمپین شان است. به این ترتیب بخش قابل توجهی از مخاطب هدف ما توانایی توجه به ویدئوی موردنظر را از دست می دهد.

مطلب مرتبط: موفقیت در بازاریابی دیجیتال

بدون تردید شمار بسیار زیادی از برندها با الگوی تولید محتوای سازگار با گوشی های هوشمند توجه دارند. اگر شما نیز به دنبال کسب موفقیت در این عرصه هستید، باید همکاری نزدیکی با کارشناس های بازاریابی مبتنی بر گوشی های هوشمند داشته باشید. خوشبختانه یادگیری برخی از نکات اساسی در حوزه موردنظر با جست‎وجویی ساده در موتورهای جست‎وجو امکان‎پذیر خواهد بود.

اشتباه برخی از برندها در هنگام تولید محتوای ویدئویی بی‎توجهی به کپشن است. امروزه بخش قابل توجهی از کابران گوشی های هوشمند بدون افزایش صدای دستگاه شان اقدام به مشاهده ویدئوهای مختلف می کنند. راهکار مناسب در این بخش درج کپشن مناسب برای انتقال برخی از اطلاعات مهم به مخاطب هدف است. بدون توجه به این موضوع میزان تاثیرگذاری محتوای بازاریابی ما به شدت کاهش خواهد یافت. ما به هر حال در حال آموزش یا توضیح یک مسئله خاص به مخاطب هدف مان هستیم بنابراین باید نسبت به انتقال درست محتوا اطمینان حاصل کنیم.

4. تمرکز بر روی منافع محصول

مشتریان همیشه به دنبال یافتن منفعت در کمپین های بازاریابی و تبلیغات هستند. پرسش اولیه هر بازدیدکننده ای از محتوای تبلیغاتی «چه منفعتی در این محصول برای من نهفته است؟» خواهد بود. این امر میان تمام مشتریان مشترک است. اگر خود را در موقعیت مشتریان قرار دهیم، به خوبی امکان همذات‎پنداری با چنین پرسشی فراهم می شود. نتیجه امر ضرورت توجه برندها به منافع و مزیت های ویدئوی آموزشی شان برای مخاطب هدف است. همچنین در خلال بحث آموزشی باید نکات کاربردی و کمتر کلیشه ای بیان شود.

امروزه بسیاری از کارشناس های بازاریابی از بحران اعتماد مشتریان به کمپین های بازاریابی صحبت می کنند. بخش قابل توجهی از این امر ناشی از استفاده مداوم بازاریاب ها از المان های کلیشه ای در ویدئوهای آموزشی شان است. به این ترتیب مخاطب در عمل انگیزه ای برای مشاهده محتوای جدید نخواهد داشت. اگر ما به دنبال جلب نظر پایدار مخاطب هدف هستیم، باید ابتدا مطالعه دقیقی بر روی سلیقه و نیازهای وی داشته باشیم. فقط در این صورت امکان طراحی ویدئوهای آموزشی جذاب برای مخاطب هدف فراهم می شود.

5. بارگذاری محتوا در شبکه های اجتماعی

امروزه شبکه های اجتماعی دارای شهرت بسیار زیادی هستند. بخش قابل توجهی از این امر ناشی از سهولت دسترسی به اغلب شبکه های اجتماعی و همچنین فضای تعاملی مطلوب است. هدف من در اینجا بحث پیرامون ویژگی های هر کدام از پلتفرم های آنلاین نیست. نکته مهم تر ضرورت استفاده از شبکه های اجتماعی برای انتشار محتوای بازاریابی مان است. ویدئوهای آموزشی باید به سهولت در دسترس مخاطب هدف قرار گیرد. استراتژی برخی از برندها بارگذاری محتوای ویدئویی در سایت رسمی است. اگرچه این اقدام قابل توجه است، اما موفقیت چندانی در جلب نظر کاربران ندارد. راهکار جایگزین استفاده از اکانت رسمی مان در شبکه های اجتماعی است. این امر در کنار رعایت اصولی نظیر استفاده از هشتگ های مناسب امکان جلب توجه دامنه هرچه وسیع تری از مخاطب هدف را به همراه خواهد داشت.

مطلب مرتبط: راهکارهای زیرکانه بازاریابی دیجیتالی

جمع‎بندی

تلاش برای فعالیت در حوزه بازاریابی مبتنی بر ویدئوهای آموزشی جذابیت بسیار زیادی دارد. اگر ما بدون آگاهی قبلی و تقویت مهارت های مان اقدام به حضور در این فضا کنیم، تجربه های دشواری را پشت سر خواهیم گذاشت. مسئله مهم در این میان توجه به اعتبار برندمان است. هیچ شرکتی علاقه‎مند به زیر سوال بردن اعتبارش نیست. به همین خاطر پیش از ورود به عرصه بازاریابی مبتنی بر ویدئوهای آموزشی اقدام به یادگیری مهارت های اساسی کنید. اکنون از تمام کمپین های بازاریابی مبتنی بر الگوی مورد بحث در این مقاله نرخ 76درصد موفقیت وجود دارد. اگر شما به اصول و پایه های بازاریابی مبتنی بر ویدئوهای آموزشی توجه کنید، به سادگی شانس حضور در میان 76درصد بازاریاب های موفق را خواهید داشت.

برچسب ها : بازاریابی و فروش
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/LpRwcvkB
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کاردستگاه برش لیزرابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهتعمیر کاتالیزورخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایل
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه