شنبه, ۱ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Sat, 20 Apr(4) 2024 /
           
فرصت امروز

کرونا چطور دنیای تبلیغات تلویزیونی را متحول کرد؟

3 سال پیش ( 1399/3/17 )
پدیدآورنده : رابین مک فادن   پدیدآورنده : علی آل علی  

ویروس کرونا دنیای کسب و کار را تحت تاثیر شدیدی قرار داده است. عرصه تبلیغات نیز بالطبع از وضعیت کنونی تاثیر پذیرفته است. بسیاری از ما هنوز تبلیغات پرهیجان با تم اصلی حضور طرفدارهای پرتعداد تیم های فوتبال را به یاد داریم. اکنون با برگزاری مسابقات به صورت بدون تماشاگر بسیاری از تبلیغات گذشته مانند رویا به نظر می رسد. تمام تبلیغاتی که در آنها تجمع افراد به تصویر کشیده شده است، متعلق به دوران پیشاکروناست. اکنون ما در وضعیت تازه ای به سر می بریم. عرصه تبلیغات نیز با تغییر شرایط جامعه دچار تحول شده است.

برند KFC در یکی از کمپین های اخیرش پیش از شیوع ویروس کرونا اقدام به نمایش میل غذا با دست به جای قاشق و چنگال کرد. این تبلیغ دقیقا پیش از شیوع ویروس کرونا رونمایی شد. مشاهده نحوه بازاریابی و تبلیغات این برند در طول دوران کرونا به خوبی بیانگر نمایش نکات بهداشتی در فرآیند ساخت کمپین هاست.

چگونه بهترین تبلیغ تلویزیونی را داشته باشیم

شرکت فورد به عنوان یکی از غول های تولید اتومبیل در سطح جهانی در واکنش به ویروس کرونا اقدام به تغییر ماهیت کمپین های خود کرد. اگر با این برند آشنایی داشته باشید، اغلب کمپین های تبلیغاتی آنها شامل معرفی امکانات تازه محصولات شان است. با این حال به بیان مت ون دایک، مسئول بخش بازاریابی فورد در ایالات متحده، اکنون زمان مناسبی برای بیان جزییات محصولات نیست: «صحبت پیرامون ویژگی های برتر اتومبیل های شرکت فورد در زمان کنونی منطقی به نظر نمی رسد. ما باید توجه بیشتری به مسئله کرونا و مشکلات ناشی از آن داشته باشیم.» همین رویکرد موجب تولید کمپین های تبلیغاتی در راستای حمایت از کادرهای درمانی شد. از نظر مت ون دایک ارزش های برند فورد بسیار بیشتر از صرف فروش خودرو به مشتریان است بنابراین چنین امری توجه هرچه بیشتر به حوزه سلامت مشتریان و به طور کلی جامعه را افزایش می دهد.

مطلب مرتبط: تاثیر گذاری آگهی های تلویزیونی / تکنیک مناسب را انتخاب کن

مسئولان ارشد برند فورد به جای سرمایه گذاری بر روی الگوی پیشاکرونایی تبلیغات اقدام به ارائه طرح های مساعدت مالی به مشتریان شان کردند. بر این اساس مشتریان امکان پرداخت اقساط خرید خودرو پس از بازگشایی کسب و کارها را پیدا کردند. این امر در راستای جلوگیری از مرجوعی اتومبیل ها در پی مشکلات مالی از سوی خریدارها صورت گرفت. به بیان ون دایک، اکنون مسئله مهم نحوه حمایت شرکت ها از مشتریان است. اغلب اوقات شرکت ها برای ادامه حیات به مشتریان وابسته هستند. اکنون وظیفه برندها حمایت متقابل از مشتریان شان است.

صنعت تبلیغات در طول جنگ جهانی دوم به طور ویژه ای دستخوش تحول شد. این امر ما را به سوی الگوهای نوین بازاریابی و تبلیغات کشاند. منظور من از بحث درباره تغییر حوزه کسب و کار اشاره به تغییراتی مانند دوران جنگ جهانی نیست، اما باید با نگاهی عمیق تر به این تحولات نگرسید. اشتباه برخی از کارآفرینان نگاه سطحی به مسائل جاری است. به این ترتیب فضایی برای بحث بیشتر درباره تحول صنعت تبلیغات و همچنین هماهنگی بیشتر با این تغییرات گشوده خواهد شد.

خرده فروشی والمارت در راستای حمایت از مشتریان وضعیت تبلیغاتش را تغییر داده است. این امر موجب گرایش بیشتر به سوی حمایت از مشتریان و همچنین نمایش رعایت نکات بهداشتی در تهیه و ارسال سفارش ها چه به صورت آنلاین و چه حضوری شده است.

نکته جالب در مورد عملکرد برندها مربوط به اوبر است. این شرکت در طول بحران کرونا ضررهای بسیار زیادی را متحمل شد. در هر صورت شیوع ویروس در سراسر دنیا موجب کاهش حمل و نقل در سطح شهر گردید. به این ترتیب شاید اوبر بایستی بر روی ترغیب انگیزه مسافران برای انجام سفرهای درون شهری بیشتر تمرکز می کرد. با این حال مدیران ارشد اوبر اقدام به نصب بنرهای حمایت از قرنطینه خانگی کردند. این نکته برای اغلب کارشناس ها تحسین برانگیز بود. امروزه دیگر اولویت نخست کسب و کارها سودآوری نیست. دوام در بازار رقابتی کسب و کار نیازمند توجه به نکات و ویژگی های مختلف و متعددی است. اوبر با حمایت از ماندن در خانه به خوبی برخی از ارزش های پایه ای خود را به نمایش در آورد.

بدون تردید پرسش مهم در این میان دلیل ضرورت تبلیغات است. وقتی برخی از برندها هیچ تولید و عرضه ای به بازار ندارند، چرا باید همچنان بر روی تبلیغات سرمایه گذاری کنند؟ دلیل این امر ماندگاری در ذهن مشتریان است. بدون تردید اغلب برندها برای مقابله با کرونا دست به اقدامات قابل توجهی زده اند، اما بدون بیان آنها و رسانه ای کردن شان امکان جلب نظر مخاطب هدف فراهم نخواهد شد. افزایش انتظارات مشتریان از برندها امر تازه ای نیست. بسیاری از کسب و کارها در طول سال های اخیر اقدام به استفاده از این نکته کرده اند. مسئله مهم در این میان نحوه پرداختن به دغدغه های مشتریان در قالب کمپین های تبلیغاتی است.

بدون شک تبلیغات تلویزیونی در طول دوران کرونا با کاهش قابل توجهی مواجه شده است. براساس آمارهای رسمی در دسترس ما در خبرگزاری CNBC در ماه نخست شیوع کرونا تبلیغات تلویزیونی 41درصد کاهش داشته است. این امر به دلیل فقدان اطمینان نسبت به آینده حوزه کسب و کار بود، با این حال اکنون شرایط به طور کامل فرق می کند. بسیاری از کسب و کارها دوباره مشغول به فعالیت هستند. برخی دیگر نیز در آستانه بازگشایی به سر می برند بنابراین سرمایه گذاری بر روی حوزه تبلیغات هنوز هم توجیه پذیر است.

مطلب مرتبط: چگونه بهترین تبلیغ تلویزیونی را داشته باشیم

تبلیغات تلویزیونی دیگر هرگز ماند دوران پیشاکرونا نخواهد بود. ما اکنون شاهد پرداختن به مسئله کرونا از سوی برندهای مختلفی هستیم. همچنین با هدف دعوت از مخاطب هدف برای رعایت نکات بهداشتی دیگر خبری از نمایش جمعیت های انسانی نیست. اغلب اوقات ما فقط یک شخصیت اصلی در تبلیغات مشاهده می کنیم. بنابراین شاید تا مدت های طولانی خبری از تبلیغات دسته جمعی با حضور افراد مختلف در تلویزیون نباشد.

امروزه بسیاری از برندها در حال بررسی شرایط برای بهبود وضعیت کسب و کارشان در طول دوران کرونا هستند. در این میان بازارهای اروپایی واکنش بهتری به تغییرات داشته اند. این امر موجب افزایش سطح درآمد برندها در طول هفته های اخیر شده است. با این امر واکنش برندها برای سرمایه گذاری در حوزه تبلیغات طبیعی به نظر می رسد. نکته مهم در این میان توجه هرچه بیشتر به دغدغه های مشتریان و تعامل نزدیک با آنهاست. شاید در این بین استفاده از سایر رسانه ها نظیر شبکه های اجتماعی نیز ضروری باشد.

منبع : cbsnews
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/i4Eoq5Hm
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کاردستگاه برش لیزرابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید قسطیتعمیر کاتالیزورخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرام
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه