پنجشنبه, ۶ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Thu, 25 Apr(4) 2024 /
           
فرصت امروز
بررسی 5 تکنیک کاربردی در حوزه سرمایه گذاری

چگونه سرمایه گذار موفقی باشیم؟

4 سال پیش ( 1398/7/7 )
پدیدآورنده : علی آل علی  

امروزه عرصه سرمایه گذاری بدل به یکی از حیاتی ترین امور اقتصادی در سراسر دنیا شده است. بدون حضور سرمایه گذارها در عرصه کسب و کار امکان تحقق بسیاری از استارت آپ ها وجود ندارد. به همین خطار اغلب برندها در تلاش برای جلب سرمایه گذار تازه و حفظ آنها برای مدت زمان طولانی هستند. نکته جالب در این میان عدم توجه بسیاری از افراد به سلامت مالی شان است. این امر به معنای وجود تعادل در فعالیت مالی است. بی توجهی به این نکته در بسیاری از موارد موجب ورشکستگی و حتی خلق بدهی های هنگفت از سوی سرمایه گذارها می شود. به گزارش موسسه سلامت مالی در آمریکا 28درصد از مردم از سلامت مالی برخوردار نیستند. همچنین به گزارش موسسه Pew 54درصد از مردم آمریکا بیش از درآمدشان مشغول ولخرجی هستند. این امر در مورد سرمایه گذارهای حرفه ای نیز صادق است. به این ترتیب بسیاری از سرمایه گذارها و برندها در عمل پس از مدت کوتاهی با مشکلات عمده در حوزه مالی مواجه می شوند.

نگرانی های حوزه مالی تقریبا همه افراد را درگیر می سازد. این امر ارتباط چندانی با سطح درآمد ما ندارد. به همین خاطر باید نهایت توجه را نسبت به وضعیت مدیریت مالی مان داشته باشیم. در این مقاله هدف اصلی من بررسی شیوه های کاهش ریسک-های مالی و افزایش آگاهی مان پیرامون وضعت مالی مان است. در این راستا به بررسی پنج نکته مهم خواهیم پرداخت.

تکنیک های کاربردی در حوزه سرمایه گذاری

1. اهمیت ارزیابی مقدار خرج مان

به عنوان یک سرمایه گذار به صورت حساب های اخیرتان نگاه کنید. برداشت شما از آنها چیست؟ در یک نگاه ساده باید میزان هزینه نهایی مان را محاسبه کنیم. این امر بیانگر هرگونه هزینه ما در حوزه سرمایه گذاری و کسب و کار است. مشخص ساختن حوزه های صرف درآمدمان کمک زیادی به برنامه ریزی دقیق خواهد کرد. متاسفانه بسیاری از سرمایه گذارها در عمل نسبت به این امر توجه کافی را ندارند. نکته جالب اینکه سهولت این امر نیاز به استخدام مشاور مالی را نیز به حداقل می رساند. به عنوان یک سرمایه گذار مقدار پرداختی های ما در طول ماه تقریبا ثابت است، بنابراین با بررسی وضعیت یک ماه امکان محاسبه مخارج تمام سال مان امکان پذیر خواهد بود. نکه مهم در اینجا توجه به عدم تجاوز سطح هزینه های مان از میزان درآمدمان است. به این ترتیب همیشه وضعیت مالی مناسب و باثباتی خواهیم داشت.

مطلب مرتبط: سرمایه گذاری برای مبتدیان. چطور بدون سرمایه شروع کنیم؟(ویدئو)

2. اهمیت تعادل در کارت های بانکی

امروزه خدمات بانکی توسعه بسیار زیادی یافته است، بنابراین اغلب کارآفرینان و سرمایه گذارها در عمل امکان بهره مندی از امکانات گسترده ای را دارند. یکی از این امکانات پرداخت هزینه ها در صورت کسری حساب مان است. برخی از بانک ها به منظور حمایت از سپرده گذارهای خود اقدام به پرداخت چک های شان در صورت کسری حساب می کنند. نکته مهم در اینجا ضرورت بازپرداخت بدهی مان به بانک در پایان هر ماه است. در غیر این صورت وضعیت حساب ما خطرناک خواهد شد. بانک ها به طور معمول فرصت دو ماهه ای به سپرده گذارها برای ایجاد تعادل در حساب شان می دهند. اگر ما نسبت به این فرصت و کسری حساب مان آگاهی نداشته باشیم، احتمال اعلام ورشکستگی مان از سوی بانک وجود دارد. این امر به سرعت اعتبار ما در عرصه کسب و کار را از بین خواهد برد. توصیه من در اینجا بررسی مداوم صورت حساب های مان است. به طور معمول این بازرسی ماهانه صورت می گیرد، با این حال توصیه من بررسی وضعیت حساب هر دو هفته یکبار است. این امر احتمال بروز هرگونه خطایی را کاهش می دهد.

3. اهمیت پس انداز برای روزهای بارانی

بدون تردید چالش های مالی یکی از امور رایج در کسب و کار محسوب می شود. این امر تا حد زیادی در اختیار برندها نیست. در حوزه سرمایه گذاری نیز گاهی اوقات مشکلات پیش بینی نشده ای روی می دهد. به همین خاطر باید همیشه مقدار مشخصی از بودجه مان را به عنوان پس انداز ذخیره کنیم. در بسیاری از موارد همین پس اندازها موجب نجات کارآفرینان می شود. در دنیای امروزه مواجهه با شکست در حوزه مالی بسیار دشوار خواهد بود. به همین خاطر باید نسبت به پس انداز مقدار مناسبی از درآمدمان توجه داشته باشیم.

بسیاری از اهداف در دنیای کسب و کار نیازمند سرمایه گذاری کلانند. این امر موجب ترغیب سرمایه گذارها به اختصاص تمام درآمدشان می شود به این ترتیب در عمل هیچ پس اندازی برای روزهای بارانی باقی نمی ماند. توصیه من احتیاط در زمینه سرمایه گذاری است. به این ترتیب دست کم احتمال ورشکستگی و مواجهه با بحران-های مالی به شدت کاهش خواهد یافت. در این زمینه نیازی به تدوین برنامه های سفت و سخت نیست. پس انداز 10درصد از درآمدمان به صورت ماهانه گزینه منطقی خواهد بود. به این ترتیب پس از گذشت 10 ماه به اندازه درآمد یک ماه مان پس انداز خواهیم داشت. ادامه این روند در بلندمدت موجب پدید آمدن صندوق پس انداز عظیمی می-شود.

4. اهمیت استفاده از خدمات بیمه

صنعت بیمه در طول چند دهه گذشته توسعه بسیار زیادی یافته است. امروزه تقریبا هر فردی در حوزه کسب و کار خود را بیمه می کند. به این ترتیب در مواجهه با خطرهای احتمالی خیالش راحت خواهد بود. این توصیه در حقیقت ادامه تکنیک قبلی است. در اینجا ما دیگر نیازی به پس انداز شخصی نخواهیم داشت. در عوض با پرداخت هزینه کمتر در مواقع موردنیاز از حمایت مالی گسترده شرکت های بیمه بهره مند خواهیم شد. به طور معمول شرکت های بیمه در قبال دریافت مبالغ اندک حمایت مالی گسترده ای انجام می دهند. این امر شامل پرداخت 400 دلار حق بیمه در مواقع موردنیاز در ازای پرداخت هر 20 دلار است. نکته مهم در این میان پرداخت هزینه فقط در صورت مواجهه برندمان با مشکلات مالی است، بنابراین مزیت پس انداز شخصی مان امکان استفاده از مبلغ مورد نظر در هر زمانی است.

مطلب مرتبط: فرصت های سرمایه گذاری

5. به خودتان متعهد باشید

فعالیت در حوزه سرمایه گذاری درست مانند رفتن به باشگاه ورزشی است. در این حوزه تداوم تعهدمان حرف اول را می زند. بسیاری از افراد پس از تجربه ای کوتاه مبنی بر حضور در باشگاه ورزشی قید آن را می زنند. به همین خاطر هیچ وقت به تناسب اندام مورد نظرشان دست نخواهند یافت. موفقیت در حوزه سرمایه گذاری نیز دقیقا به همین شکل است. بدون تعهد به خودمان امکان موفقیت در این حوزه وجود ندارد، بنابراین باید برنامه ای دست کم پنج ساله برای حضور در حوزه سرمایه گذاری داشته باشیم. توصیه من در اینجا مشورت با کارشناس های سرمایه گذاری یا افراد ماهر در این حوزه است، بنابراین ما تصویر واضحی از فرآیند سرمایه گذاری و مهارت های پیش نیاز آن به دست می آوریم. اگر شما به اندازه کافی نسبت به موفقیت در حوزه سرمایه گذاری از خود تعهد نشان دهید، کسب موفقیت امر دشواری نخواهد بود. متاسفانه بسیاری از سرمایه گذارها در انتظار موفقیت کوتاه مدت و عظیم هستند. به همین خاطر با گذشت اندک زمانی نسبت به ادامه کار دچار شک و تردید خواهند شد.

منبع : influencive
برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/5hOMVFoH
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارابزارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهتعمیر کاتالیزورخرید گوشی آیفون 13نهال گردومریم شفیعی مدیرعامل کانون ایران نوین و برگزارکننده نمایشگاه تهرانتخت خواب دو نفرهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطی
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه