سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۳ / Tue, 7 May(5) 2024 /
           
فرصت امروز

مطالعه از جمله ارکان اصلی یک جامعه پیشرفته است و با پیشرفت فناوری امر مطالعه به‌واسطه تسهیل دسترسی به منابع راحت‌تر شده است. این روزها شاهد عرضه انواع تلفن‌های‌هوشمند و تبلت‌ها به بازار هستیم و رقابت شدیدی بین انواع کمپانی‌ها برای موفقیت محصول تولیدی خود در بازار ایجاد شده است. اما سوال اینجاست که گسترش استفاده از ابزار‌های قابل حمل تا چه میزان منجر به بالارفتن میزان مطالعه شده است؟

امروزه با استفاده از گجت‌های موبایل می‌توان به طیف گسترده‌ای از اخبار دسترسی پیدا کرد و در واقع گجت‌های قابل حمل به منبع بزرگی از انواع اخبار تبدیل شده‌اند. بخشی از مصرف بالای اخبار را می‌توان در گرو شبکه‌های اجتماعی عنوان کرد که همیشه کاربران آن تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر را از طریق آنها دارند. برای مثال پست‌های فیس‌بوک و به‌روزرسانی‌های توییتر به‌عنوان یک منبع خبری به‌روز و کامل ایفای نقش می‌کنند.

2353636447457858568969

تنها اخبار نیست که طرفداران بی‌شماری میان کاربران گجت‌های موبایل دارد، بلکه انواع مقالات مرتبط با مضامینی چون راه‌های رسیدن به موفقیت و توسعه کسب‌و‌کار میان کاربران تلفن‌های‌هوشمند و تبلت‌ها نیز طرفداران خاصی دارد و این موضوع در مورد کاربران ایرانی که همیشه در پی رسیدن به موفقیت در کوتاه‌ترین زمان ممکن هستند، همه‌گیرتر است! نکته جالب اینجاست که کاربران با داشتن این تجربه که این‌گونه مقالات نمی‌توانند معجزه کرده و کاربر را یک شبه موفق‌ترین فرد روی زمین کنند، باز هم سراغ این‌گونه مطالب می‌روند. 

همچنین باید به ظهور انواع فروشگاه‌های آنلاین کتاب همچون آمازون در کنار منابعی Google Books اشاره کرد که دسترسی کاربران به طیف گسترده‌ای از کتب در شاخه‌های مختلف علوم را فراهم آورده‌اند. با وجود تمامی سرویس‌ها و اپلیکیشن‌ها می‌توان به بدون اینکه نیاز به مراجعه حضوری به مکان خاصی باشد، به‌راحتی انواع کتاب‌ها را در اختیار گرفته و مطالعه کرد. همچنین باید به انواع اپلیکیشن‌های کتابخوان موجود در فروشگاه‌ پلتفرم‌های مختلف نیز اشاره کرد که شماری از آنها همراه با کتاب‌های رایگان ارائه می‌شوند. 

مطالعات صورت گرفته نشان از این دارد که کاربران تبلت‌ها بیش از سایرین علاقه‌مند به خواندن مقالات بلند بالا روی گجت خود هستند. براساس اطلاعات منتشر شده ۳۸ درصد از کاربران تبلت‌ها معمولا به منابع اخبار منتشر شده مراجعه می‌کنند که بسیار بیشتر از تعداد افرادی است که در سایر گجت‌ها این‌گونه رفتار می‌کنند. فروشگاه‌های کتاب آنلاین نیز با نمایش انواع کتاب‌ها در قالب صفحه وب یا درون اپلیکیشن خود، همچون شبکه‌های اجتماعی سعی دارند کاربران را مشتاق به خواندن هرچه بیشتر کتاب کنند که به نفع این فروشگاه‌هاست.

هرچند هنوز پایان دوران استفاده از کتاب‌های کاغذی و کتابخوانی به روش سنتی فرا‌نرسیده، اما با بالا رفتن شتاب استفاده از سرویس‌های آنلاین فروش کتاب و ارائه نسخه‌های الکترونیک کتاب، به‌نظر می‌رسد در آینده نزدیک شاهد پایان استفاده از کتاب‌های کاغذی خواهیم بود. در این بین کمپین‌های حمایت از محیط‌زیست و عدم قطع درختان برای تهیه کاغذ نیز کاربران را برای استفاده از نسخه‌های الکترونیک تشویق می‌کند.

مسئله‌ای که مشخص است، آغاز تلاش‌ها برای جلب نظر شما پس از آغاز به مطالعه روی گجت‌هوشمندتان است که البته بدون اطلاع کاربر انجام می‌پذیرد. امروزه انواع سرویس‌ها سعی دارند با شناسایی نیازها و علایق کاربران خود مستقل از نوع محتوایی که کاربر در حال استفاده از آن است، وی را به‌عنوان یک مصرف‌کننده پای سرویس خود نگه دارند.

* منبع: TABTIMES

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/cEeu3LXf
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
مشاوره کسب و کارآزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهلایک اینستاگرام ارزانخرید از چینتور استانبولخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختآژانس تبلیغاتیچک صیادیتور اماراتدوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکخرید نهال گردوماشین ظرفشویی بوشدوره رایگان Network+سریال جنگل آسفالتکفش مردانهتلویزیون شهریMEXCتبلیغات در گوگللپ تاپ قسطیآی نودانلود رمانآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلگیفت کارت استیم اوکرایناسکرو کانوایرخرید لایک اینستاگرامپنجره دوجدارهخدمات سئولوازم یدکی تویوتاکولر گازی جنرال شکارنرم‌افزار حسابداریاجاره خودرو در دبیست مدیریتیواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفره
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه